Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_24 spune:

multumesc.m-am mai linistit.un litru beau si eu dar cedeam ca trebuie mai mult.beau mai mult lapte decat apa .aproape un litru.plus apa.deci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hihihi......!
Vorbiti pozitii si iubareala......
Noicam o data pe saptamana.......dar atunci cand vine vorba, se repeta figura,o data seara si o data dimineatza!Asta fiindca noi dormum o noapte pe saptamana impreuna sambata spre duminik......diseara imi vine randul In rest eu dorm cu baietii si el sg fiindca lucreaza noaptea si nu vrea sa ne deranjeze cand pleaca

In legatura cu biberoanele, noi si la Luca si la Iannis am folosit AVENT si am fost f multumita de ele insa de data asta as vrea sa folosesc altceva....cam din aceeasi categorie poate DODIE sau DR BROWNS!

In rest.....abia astept sa ilvad!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Miany, Lavi, Camy
Camy dai purcel ca ai botezat-o pe fiica-mea, cred ca erai sub efectul nasterii Aidei

Andreea_24, un litru. M-am chinuit sa beau mai mutl dar mi se intarea burta si i-am spus medicului care m-a linistit ca un litru e ok.

Monis, stiu, stiu, dat te indiviez ca ai fost acolo, rautatea din mine vorbeste.

26 + Chiara Ada

pai ce sa fac...dau purcelu' ...scuza-ma....
si da...sunt atat de emotionata...ma gandesc ca Monica si Aida au apucat sa-si vada copilasii in brate..eu parca nu mai ajung acolo...
m-au apucat pandaliile de dimineata si am plans...imi este frica ..nu as mai face fata sa aflu ca nu-i bine bebe...acum am intrat pe DC si am gasit 2 mesaje de la o fata...sa-mi spuna ca anul asta pe 14 iulie s-a nascut baietelul ei..la fel de bolnav ca al meu..si acum sunt sanatosi acasa...si la sf zice"datorita medicilor din Tg Mures, darius azi traieste!"...tot Darius il chema...la el a fost ok....cred ca e pre mult pt mine azi....vreau doar sa plang...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am iesit si eu cat de cat din amorteala .
Fetelor, voi ati reusit vreuna sa cititi Mama si copilul, de Capraru trimisa pe contul comun? Eu mi le-am salvat atunci, iar azi cand am vrut sa le dezarhivez si sa le citesc nu reusesc nicicum. Tot erori imi apar..si fisier corupt... Am mai incercat sa o citesc direct din mail, dar iara nu merge . Lamuriti-ma si pe mine cum ati facut, va rog!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am gasit si mail de la cllinica..mi-au venit rezultatel...nu am infectie urinara...in schimb celelalte valori sunt depasite..banuiesc ca e vreo anemie ceva...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pussi da...sunt atat de emotionata...ma gandesc ca Monica si Aida au apucat sa-si vada copilasii in brate..eu parca nu mai ajung acolo...m-au apucat pandaliile de dimineata si am plans...imi este frica ..nu as mai face fata sa aflu ca nu-i bine bebe...acum am intrat pe DC si am gasit 2 mesaje de la o fata...sa-mi spuna ca anul asta pe 14 iulie s-a nascut baietelul ei..la fel de bolnav ca al meu..si acum sunt sanatosi acasa...si la sf zice"datorita medicilor din Tg Mures, darius azi traieste!"...tot Darius il chema...la el a fost ok....cred ca e pre mult pt mine azi....vreau doar sa plang...
Exact asa cum Monica si Aida isi tin puiutii in brate il vei tine si tu pe Flavius. Asta pentru ca exista un Dumnzeu care nu ne da cat putem duce si apoi pentru ca de data asta vei fi pe maini bune. Dar daca te ajuta si te usureaza, plangi, e normal sa-ti fie frica. Vei rade cand Flavius va fi acasa. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!

Ma bucur sa te vad Simonette.
Imi dau seama ca numai de forum nu ai timp cu doi copii mici si servici,
eu te-am strigat ca mi-era dor de tine.Tu scrii cand poti sa o faci ,noi asteptam cu interes vestile de la voi.

Mi-e tare dor de Lumi.Sper ca esti bine draga mea.Succes azi daca mergi la medic asa cum am retinut eu,sa primesti numai vesti bune.
Poate pana decolezi ai intri macar un pic sa ne zici ce faci.

Si mai imi e dor de Christinam,cred ca nu ai mai scris de mai bine de o saptamana.E totul ok,draguta?

Lavinia pare rau ca s-a infuriat ciorbita si a dat pe aragaz. sa ai putere sa il speli.
Weekend frumos si tie

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Stephy si tie 2 , o data ca m-ai felicitati, apoi ca nu mi-ai zis "Andrecluj"

26 + Chiara Ada

Si eu pup draga Andreutza.Cred ca asa ti-am zis si aseara sau visez io?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephySi eu pup draga Andreutza.Cred ca asa ti-am zis si aseara sau visez io?
Da, da, asa mi-ai zis si mi-a placut. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Camy cred ca toata lumea iti intelege tristetea insa trebuie si tu sa intelegi ca acum este alta sarcina cu alt bb care va fi sanatos si iti va lumina viatza pana lasfarsitul zilelor tale! Noi suntem alaturi de tine si te rog.....fii puternica si gandeste pozitiv!

Stephy esti o scumpa.......multumesc mult

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
25+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput