Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza aLL!

am ajuns si eu sa dau cu subsemnatul si sa imi cer scuze pentru absenta dar am avut de lucru! Acum tocmai mi-am terminat treburile prin bucatarie...si urmeaza curatenia prin casa! Am citit din urma!

Andreea24, bine ai venit la noi! Sedere placuta! Si mai ales sarcina usoara!

Andrecluj ma bucur ca tu si minunea din burtica ta sunteti bine!

RamoC, Camy, Ancutza_bro, Lumi, Miany, Monis, Ava, Shtephy, LauraG, Ava, Raluci_b, Ramonika, Monis, Simina va pe toate si va doresc Week-end placut!

Katy ma bucur ca ai primit vesti de la medic! Sper ca ti-a mai trecut ingrijorarea!

Eu si bebe suntem bine...ne miscam, facem gimnastica! Aseara am iesit la o terasa...cu inca o burtica ce trebuie sa nasca saptamana viitoare. Fetelor, am atins burtica...era asa de tare...Radeam de sotul tipei, care a zis ca a ajuns sa doarma pe jos, fiindca nu mai incape in pat cu nevasta-sa Sotul meu a inceput sa faca fete-fete la gandul ca poate voi ajunge si eu sa am asa burtoi!

Va pupacesc pe toate!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Krelia...te-am uitat! Scuza-ma...Ai un big kiss de la mine! Week -end placut! Si sper ca Raresh al tau sa fie ok si sa nu iti dea batai de cap!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele am gasit in cap trecut un mesaj de la adriana_p

interesante comentarii fetelor... si eu voi naste aproximativ in 12/14 decembrie.. sa vedem daca doctorul estimeaza bine...
in ceea ce priveste partea de dormit.. eu am observat ca ma relaxez mai bine daca imi incep noaptea pe stanga, dar bineinteles ca nu am cum sa stau tot timpul asa si uneori mai mai trezesc si pe spate sau pe dreapta

Adriana, poate ne mai scrii

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Ai si de la mine offline

pt mesaj
pt referirile la Cohen

26 + Chiara Ada

Eu impart cu voi starea de bine

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_24 spune:

fetelor, vreau sa va intreb , voi cate lichide beti pe zi?
eu beau destul de putin dar nu prea pot mai mult.simt ca-mi explodeaza burta.eu am o burtica ceva mai mica.cu toate ca bebe are greutatea normala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

'neata!
Vin si eu sa fac prezentaMi-e foarte drag sa va citesc,sa stiti,si o fac zilnic,dar ma mobilizez greu sa scriu;ce-i drept n-am nici o dispozitie de zile mari si tot sper sa vina si soarele pe strada mea.
La mine in burta sunt adevarate lupte,io nu stiu ce face fata mea pe-acolo.Abia astept s-o revad,miercuri am consultatie.
Va pup si va doresc un we minunat.
PS:Lumi unde-o fi?

Cheer up
Lumi tre sa plece curand spre Romania, dar recunosc ca nu am retinut exact data

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany, Lavi, Camy Camy dai purcel ca ai botezat-o pe fiica-mea, cred ca erai sub efectul nasterii Aidei Andreea_24, un litru. M-am chinuit sa beau mai mutl dar mi se intarea burta si i-am spus medicului care m-a linistit ca un litru e ok. Monis, stiu, stiu, dat te indiviez ca ai fost acolo, rautatea din mine vorbeste. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_24

fetelor, vreau sa va intreb , voi cate lichide beti pe zi?
eu beau destul de putin dar nu prea pot mai mult.simt ca-mi explodeaza burta.eu am o burtica ceva mai mica.cu toate ca bebe are greutatea normala.

23

Andreea ideal ar fi sa bei cat poti de mult! Apa, lapte,ceai, sucuri naturale! Ca face bine...In ceea ce ma priveste eu beau cam 2 litri! Ceea ce e foarte mult! Pentru ca inainte nici un litru cred ca nu beam! E drept ca mancam zilnic o supa sau o ciorba...Incearca si tu daca poti sa mananci supica sau ciorbita....mai bei si vreun litru de apa si o sa te hidratezi!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am pus-o si eu de o ciorbita de dovlecei si am zis sa mai trec sa vad ce se mai intampla pe aici. evident ca a curs pe aragaz doar ce l-am spalat ieri, si nu mi-a luat decat vreo 2 ore...

30 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Cheer up
Lumi tre sa plece curand spre Romania, dar recunosc ca nu am retinut exact data

monis 31+
acum si cu poze

Parca 9 sept am retinut eu.Poate e ocupata cu bagajele.

Laura26 Raluca si Radu Mihai

Mergi la inceput