Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua, tuturor!

nibi_niki multumim pt laptic! Eu azi mi-am facut lapte cu cacao.
oanka80 spor la tb. Eu tocmai ce am terminat-o: , si am si calcat de credeam ca nu m termin.
Imi pare sincer rau de amica ta, ca a pierdut sarcina la 5 luni , din pacate asa e, toate cele 9 luni sunt cu risc! Trebuie sa avem f mare grija..asta va doresc si voua!
Eu nu pot manca dulce deloc, ca nu as avea greata, dar parca nu intra, si mie imi mult dulciurile.
Ina_3040 eu cred ca vei avea baiat.
nibi_niki eu la prima sarcina cu Ioana, mi-am facut eco la 4 luni jum, si mi-a zis ca voi avea baiat, si a fost fata.
oanaiacovita daca a facut iar cioc-cioc, inseamna ca sigur sunt miscarile bebelusului. URRAA!
Rebiana27 baiat sa fie!
Ina_3040 eu am ramas cu burta de la sarcina cu Ioana, daca o vezi pe a mea zici ca am 6 luni.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna dimineata...la amiaz'!
M-au innebunit astia cu avertizarile lor de vreme rea si culmea! e mai frumos ca ieri!Iar eu,venind la servici,de dimineata,m-am imbracat...de ploaie

Delia:declar sincer ca m-am indragostit de ai tai copii!Sa iti traiasca,si sa fiti sanatosi si fericiti!

ellanik:sa-ti traiasca duracell-ul cel energic si drag!

ina:eu am burta...dar nu de la sarcina...

Referitor la presimtiri,eu cred ca o sa fie fetita,fiindca e taaaaaaaaaare capricioasa,chiar de pe acum isi face de cap cu mine(o zi,doua mi-e bine si a treia raaaaaau de tot),dar si fiindca am fost la un balci unde am castiga la tragere la sorti un medalion in forma de peste(zodia) si o pereche de cercei(fetita),si i-am zis sotului inca de atunci :"cred ca o sa fie o fetita in zodia pestilor"...Radeti,daca vreti,dar asa cred eu ca ar fi...dupa "semne"...

Maria 10+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

oanaiacovita esti o mamica super optimista si iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale. te vom pomeni ca ne ridici moralul la fiecare
azi iar am o zi incarcata sisper sa o scot la capat pana diseara. mi-am facut si o programare pentru epilat, manichiura si pedichiura. macar la sfarsitul zilei sa ma relaxez si eu. pooooooooop pentru toate
ioanact bravo scumpa ca ai terminat treaba. ai fost ca o albinuta si de acum te poti relaxa in voie

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Va pup pe toate pana luni,doar atunci mai intru!

Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

Maria 10+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ioanact bravo scumpa ca ai terminat treaba. ai fost ca o albinuta si de acum te poti relaxa in voie

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Multumesc!
Asta si voi face, ma voi relaxa..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oanka trbuie sa fim optimiste pentru sufletele ce cresc in noi.
Apropo de epilat. Eu am bagat lama, ca deh, cat am sangerat si am mers des la eco nu puteam sta "padureanca". Si acu normal ca mi-e frica sa merg la ceara. Piticii imi soptesc, "daca te apuca contractii? daca ceara aia fierbinte nu face bine la bebe?"
Cine se face cu ceara si nu are probleme?

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Burtici, are cineva www.librarie.net/carti/76479/Jurnal-de-sarcina-CD-Cadou-Un" target="_blank"> JURNALUL ASTA?
Eu mi l-am comandat acum pe net, ca il vazusem mai de mult la mini blu si cand am ramas gravi nu il mai aveau.
Sper sa vina repede si sa trec ce a fost pana acum, sa nu uit.

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare, eu sunt singurica azi si maine, sotul e la o nunta la care nu am putut sa ma duc, avand in vedere distanta mare
Rebiana-prezicatoarea eu ce voi avea? Cand eram mai tanara imi doream baiat, dar acum am un feeling ca e fetita.
La nume nu ne-am hotarat, ca eu zic unul si nu vrea sotul, el zice altul si nu-l vreau eu.
Oana multumim de muzica, de cate ori citesc forumul ascult muzica data de tine si e super! Bebe-ul l-ai simtit chiar asa cioc-cioc, sau cum? Si mie mi s-a parut ca l-am simtit, o data a fost asa cum spui tu cioc-cioc, acum vreo saptamana, iar zilele trecute am simtit ca si cum m-ar fi gadilat ceva pe dinauntru. Mai astept sa vad ce o sa mai simt, medici spun ca la 18 sapt. il simti pe primul bebe (cele la a doua sarcina sunteti mai privilegiate, ca-l simtiti mai repede)
Despre dormit, ai dreptate oana, eu ma pun pe stanga si ma trezesc noaptea pe dreapta, apoi incerc sa adorm iar pe stanga dar amortesc, asa ca mai experimentez si dormitul pe spate. Uff, e greu si ma enervez ca dorm pe bucatele, nu am un somn linistit, plus ca am mai avut si cosmaruri.
Despre cum o sa nasc, banuiesc ca voi face cezariana, avand in vedere varsta si faptul ca am avut astm bronsic in copilarie care a mai lasat sechele (respir greu la efort). Inca nu stiu, astept sa se intoarca doctorita din postnatal sa hotaram si chestiunea asta.
Na, ca am scris de v-am plictisit!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

A facut iar cioc cioc

Oana 15+

Bebe mic

Yupyy!!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Child, exact ca un cioc cioc am simtit, ca sa cnd cinva pune un deget pe tine si te impinge un pic.

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput