Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Freedelia ai niste copii SUPERBI.Pot sa fur modelul?Sunt mortalissimi de-a dreptul.Sa va traiasca si sa fiti fericiti toata viata. 13+Eu si bebe il iubim pe tati ! |
No, daca-l furi (modelul), da-l si la mine ca eu am sanse infime sa fac un copil blond cu ochi albastri; noi suntem toti bruneti (eu cochetez cu vopsitul parului blond ca sa-mi satisfac damblaua!!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
neata garvidutze!!!
delia si niste pitici superbi!!! sa fie sanaosi! puteam jura ca sunt norvegieni ![]()
nibi niki si eu imi doresc fetita, dar am gasit doar nume de baiat. deci sa credem in semne? asadar, ina poti nota ca eu simt ca va fi baietel.
week-end placut la toata lumea!!!
14+
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Stiti ce ma gandeam fetelor? auzisem pe la multe dintre prietenele mele mai experimentate in domeniu ca ele au stiut/simtit dinainte sexul copilului. ma gandeam sa facem un fel de sondaj noi cele care suntem intre 8 si 15 saptamani sa vedem ce "simtim" si peste o luna-doua sa vedem ce procent a avut dreptate. bine ca e o sansa din 2 sa avem dreptate deja, insa sunt curioasa sa "testez" acest al 6-lea simt. si ca sa incep eu, cred ca e baiat, desi imi doream o fetita dar asa cred ca o sa fie un baietel. daca mai raspundeti o sa tin cumva o evidenta, nu stiu daca pe site putem nota undeva. daca credeti ca e "bad luck", "bad karma" sau ceva atunci o lasam balta. o seara placuta si un somn dulce. Ina 11 |
Ohooo... cand eram insarcinata cu Luca nimeni si nimic nu ma putea convinge ca e baiat. Eu "stiam" ca e fetita! Nici macar eco morfologica nu mi-a scos din cap parerea ce mi-o formasem.
Imediat dupa ce am nascut si l-au asezat pe Lucu' mic langa mine eu tot am intrebat daca e sigur baiat.. 
De data aceasta ma tot bate gandul ca tot baiat am in burtica, desi sotul e ferm convins ca va fi fetita. Sarcinile nu seamana una cu cealalta dar asta nu e neaparat un semn ca bebe acesta va avea sex diferit de primul.
Acum ce va fi, va fi; mi-ar placea enorm o fetita dar, recunosc cinstit, si-un baietel e binevenit! Sa-mi fie sanatos!!
Roxana cum esti azi? Tot iti mai e rau?
sa treacaOana ia mai zi de miscarile lui bebe! Le-ai mai simtit? (btw eu cred ca e fetita in burtica ta; observ ca la altii sentimentele mele nu ma inseala
)I can't fake with dignity so i'll not try!!
Reallaura spune:
Neata burtici
nibi niki ms de cafea.. SI eu o beau tot 3 parti lapte, una cafea.
Ina eu la prima sarcina am sperat sa fie baiat si baiat a fost . acum sper sa fie fata. Noteaza-ma si pe mine pls cu presimtire de fata
Cred ca tine mai mult de speranta decat de intuitie!
Gata, fug la treaba! Aveti grija de puiuti! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Eu am reusit sa dorm destul de bine aseara. Numai ca ma foiesc tare tare des. Am cronometrat si am vazut ca nu pot dormi mai mult de juma de ora pe o parte si oricat de mult incerc sa dorm numa pe stanga ma iau niste junghiuri prin toate partile corpului ca musao tre sa ma mut pe dreapta. Voi reusiti sa dormiti mai mult pe stanga?
Cu misacrile lui bebe nu stiu ce sa zic, sper sa doarma acum ca nu mai simt nimic. Off, sper sa nu ma fi inselat.
Ella deci deocamdata are puta. Poate ii ramane sa aiba tati cu cine se juca.
Ina eu imi doresc enorm o fetita cu ochii verzi ca mine si creata ca tata-su, dar am un feeling ca e baiat.
Oanka incearca sa te detasezi de altfel de povesti, ca sunt multe si nu numai la 5 luni, ci foarte multe si la nastere. Dar noi trebuie sa fim increzatoare ca bebeii nostri sunt bine si ii vom tine in brate si ne vom bucura de ei toata viata.
Rebiana imi place mult feelingul tau legat de bubulina mea.
Ma rog sa ai gura aurita.
Pupici fetele si o sambata frumosa.
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Oana am siguranta ca vei avea fetita asa cum am convingerea ca Alina (Ioanact) va avea baiat! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
A facut iar cioc cioc 
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ina_3040 spune:
Buna dimineata fetelor,
multumesc pt "presimtiri", am notat pe o lista :)
vroiam sa va intreb cum stati cu burticile, eu am azi 11 sapt si 1 zi si nu am nici gram de burta, de dimineata imi era iarasi burta lipita de spate :) uffff greu cu copii facuti la batranete, zilnic am tot felul de probleme "existentiale"...
va pup pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
11
ate_09 spune:
neata fetelor!!!
si eu sunt inca la ceai..desi e deja ora 12. Si am pus sa-mi fac o supica de galuste ca am asa o poooofta
.
Legat de miscatul lui bebe...eu am facut 14 sapt...si de vreo 3 zile simt niste forfoteli mai ciudate in burtica. O fi bebe...n-o fi..
Ieri am stranutat de vreo 6 ori la rand, dar asa cu foc de m-am zdruncinat cu totul si imediat dupa am simtit pt vreo 10-15 secunde niste impunsaturi in burtica, ca si cum as fi deranjat pe cineva acolo
.
Iar acum vreo ora exact la fel....iar o runda de stranutat si apoi la cateva secunde iar impunsaturi in burtica.
asteptam un
13+ Doamne ajuta! 
http://athena1509.hi5.com - poze
briza_marii spune:
Eu am visat ca am o fetita cu par ondulat. De fapt, asta a si fost motivul pt care mi-am facut testul la numai 4 zile de intarziere a CM (mereu a fost neregulat, asa ca nu era un motiv sa cred ca de data asta nu mai vine deloc): ma obseda visul ala. Asa ca treceti-ma si pe mine pe listuta cu "fetita cu fundita" ![]()
8+