Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
Ina_3040 spune:
Briza marii, poate ala e diametrul sacului, imi dau cu parerea ca nu sunt de meserie :) eu cand am fost la prima ecografie aveam 7 sapt si 4 zile si embrionul avea 1.5 cm si sacul cu lichid avea vreo 4 cm.
Oricum sanatate multa pt tine si bb.
O seara placuta
Ina
11
ellanik spune:
Briza_marii la mine la 12 sapt avea 6,2 cm si dr zicea ca e "inalt".Poate te-ai uitat la o valoare ce reprezinta altceva.Poate sunt 6 mm.![]()
Sa va spun un secret.Azi am fost sa-l vedem pe biliboaca si el dormea cand am ajuns.L-am trezit si a fost tare haios stand pe branci.Ne-am distrat copios .Dr a zis ca el banuieste ca e baietel ca vede un cuculezt acolo.Vrem sa vedem pe 21 cand avem la dr noastra control daca vor coincide parerile.Tati deja se gandeste cum se vor juca ei cu barcute pe lac , cu elicoptere , etc.E secret pt ca nu stie nimeni, deoarece nu e sigur.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ellanik spune:
Freedelia ai niste copii SUPERBI.Pot sa fur modelul?Sunt mortalissimi de-a dreptul.Sa va traiasca si sa fiti fericiti toata viata.
13+
Reallaura spune:
Bianca bine ai venit! Sa faci un bb sanatos si sa va bucurati de el!
Ate, Sensibila felicitari pentru rezultatele la DT!
Babyangel merci de aprecieri
sunt reciproce!
Gabyhilla imi pare tare rau de proasta dispozitie. Dar uite ca si dayanara vad ca ia acelasi medicament, tot sub recomandarea medicului!! Am vazut si eu pozele tale
si m-a apucat un door de duuucaa!
dayanara merci 
Ina ooof, nasoala experienta! Normal ca nu-I usor sa nasti, dar sic and il tii pe bebe in brate uiti tot!! Sper sa se duca din intensitatea amintirii pana ajungi la termen! Eu am facut prostia sa ma duc cu soramea la spital cand a nascut si sa o aud cum urla – avem voci identice asa ca mi se parea ca ma aud pe mine insami, brrr! Cu 3 sapt inainte de a naste…- am fost gravi in acelasi timp…Maaare greseala.
Pana la urma fiecare cu experienta lui. POate tu sa ai parte de o nastere mai usoara decat prietena ta!
oanaiacovitawow, felicitari pentru primele miscari ale lui bb!!! Super!
freedelia ce copii frumosi ai si cum se iubesc ei!!
brizamarii
sa fie totul bine!!
ellanik wow, primul baietel de pe forum!! Mie la prima sarcina mi-a spus dna dr de la 10 sp ca e baietel!
asa ca sunt sanse mari!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
ellanik spune:
Reallaura intr-adevar ciudata experienta cu sora ta.
Hehe!Cat despre sexul bebelusului nostru nu ma incant prea tare pt ca am o prietena gravida careia i-a zis dr la 12 sapt" Maaamaa, ce puta mare are bebe!Ca a lu ta-su! (prietena asta a mea se tot gandea cand i-a vazut dr lu' ta-su de poate compara) " .La 20 de saptamani s-a dus sa faca 4D si baietelul avea o pasarica si statea fix cu ea la poza.Bine ca a varuit camera in galben ca altfel....Mai asteptam pana se va vedea ceva concret pt ca e si foarte greu sa-l prinda pe duracell care azi, de ciuda ca l-am trezit s-a frichinit ca o maslina in borcanul cu ulei.![]()
Oana, esti sigura ca a fost bebe?Tu esti mai mare cu o sapt jumate la sarcina si....asta inseamna sa ma astept si eu?felicitari si cred ca esti super fericita.
13+
Ina_3040 spune:
Ellanik, felicitari, si sa fie sanatos.
Stiti ce ma gandeam fetelor? auzisem pe la multe dintre prietenele mele mai experimentate in domeniu ca ele au stiut/simtit dinainte sexul copilului. ma gandeam sa facem un fel de sondaj noi cele care suntem intre 8 si 15 saptamani sa vedem ce "simtim" si peste o luna-doua sa vedem ce procent a avut dreptate. bine ca e o sansa din 2 sa avem dreptate deja, insa sunt curioasa sa "testez" acest al 6-lea simt.
si ca sa incep eu, cred ca e baiat, desi imi doream o fetita dar asa cred ca o sa fie un baietel. daca mai raspundeti o sa tin cumva o evidenta, nu stiu daca pe site putem nota undeva. daca credeti ca e "bad luck", "bad karma" sau ceva atunci o lasam balta.
o seara placuta si un somn dulce.
Ina
11
adaina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Partea cea mai nasoala este ca si fibromul a crescut ![]() . Mie asa de frica sa nu creasca mult prea mult, si sa trebuiasca sa fac...nici nu vreau sa scriu cuvantulDr a zis ca momentan nu e nici o problema, ca a avut putine pers care au avut probleme mari din cauza fibromului, ca in general sarcinile au mers bine pana la capat. Vad ca ati vb de nastere: la noi, cu ajutorul lui DD, va fi sigur cezariana, pt ca fibromul e situat jos, si bebe nu ar avea pe unde sa iasa. |
Briza_marii, iti inteleg ingrijorarea si eu am un fibrom de 5,2 cm, situat tot catre col, intramural si care foarte probabil ca o sa mai creasca
si dr mi-a zis ca pana pe la 14 sapt e cu risc mai mare
. eu am niste dureri de burta pe care nu stiu daca sa le pun pe seama fibromului sau a sarcinii sau a ambelor - partea buna e ca trec cu no-spa, altfel as fi numai la pat.
Tu la ce medic mergi si ce dimensiuni are fibromul tau?
Iti doresc sa va fie bine pana la capat si sa fii optimista!

Stefanna spune:
Pic de somn, da nu pot sa imi tin gura... FreeDelia ai niste copii superbisimi.Apoi bre sa aia asa frumuseti trebuia sa te chinui un pic, si de asta ai varsat tu la greu.Sa vezi ce bijuterie faci de data asta.
Ina3040 sa iti spun ceva dragut legat de presintirile pt sexu lu bebe.Io de cand ma stiu m-am dorit mama de fetita, insa cand am ramas insarcinata cu "Pompilica"( a se citi Bianca), pt ca imi era frica sa nu cumva sa fiu dezamagita de voi avea baiat mereu vb cu el cu baiatu mamii.Apoi la echo de 23 sapt cand mi-a zis ca pare a fi fetita m-a debusolat un pic,iar la echo de 20 de sapt nu a vrut sa ne arate ce este, iar am zis ca ii baietel si am crezut asta pana s-a nascut.Asa ca acum io iti spun ca ma baiat... dar cred ca de fapt acelasi cerc vicios e la lucru in mintea mea.
VA pup pe toate, v-am citit, da crap de somn, si nu mai pot sa mai raspund ce as mai fi vrut.Ma asteapta si carabusu meu sa ii mai pup ochiosorii dormind ca sa visezi si mai dulce.
Stefanna mami de fetita si
14+
nibi_niki spune:
Buna dimineata.Burticute, poftiti la o cafea cu lapte.
ina 3040eu imi doresc fetita dar si daca e baiat nu ma supar.Am ales deja nume de baietel(Darius), de fetita nu avem.Sa fie asta un semn?
tare mi-as dori sa va pun o poza cu bebicu de la 4D cum isi trage el placenta pe ochi (ca si cum ar fi zis NO PHOTO,PLEASE),ne-am amuzat foarte tare.
12+
oanka80 spune:
neatza si de la mine burtici fericite. eu am savurat deja o cafea mica(3 parti lapte si una cafea)
. cu toate ca aseara juram ca voi dormi azi pana la 12 la cat de obosita am fost, azi la 7.30 punct ochii mei nu mai voiau sa stea lipiti
, asa ca o iau de la capat cu treaba prin casa
. multumesc la toate pentru gandurile bune, dar sa stiti ca nu as fi asa activa daca as fi singura la trebusoara
. ma ajuta mult sotul meu si un frate de al meu(un student in ultimul an ce sta cu noi si face treaba mai ceva ca o femeie).
am fost f trista aseara cand am auzit de o amica ce a pierdut sarcina la 5 luni 
. toata lumea zice ca sunt critice primele 3 luni, dupa aia ca sa stam linistite pana misca prima data, dar de fapt toate cele 9 luni trebuie sa fim precaute. Dumnezeu le randuieste pe toate si stie El mai bine.
onutza felicitari pentru puiul tau miscator, abia astept si eu senzatia asta. 

fetelor aseara am devorat un platou de prajituri facute de soacra mea
si nu stiu cat de sanatoase sunt prajiturile in sarcina.
am reusit sa intru si eu pe emailul comun si am copiat muzica pentru bebei si pt noi. mi-a placut mult sunetul naturii ![]()
va poop pe toate si sa aveti spor la treburile administrative 

si la altceva ce va doriti sa mai faceti daca mai gasiti putere 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*