Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Rebiana27 spune:
child eu zic ca va fi fetita. 
Maine-poimaine ma transform in Mama Omida
si cand 'colo ma bazez doar pe spusele babelor. Ideea e ca pana acum au dat rezultat; 'or fi si exceptii, nu zic, dar eu inca nu stiu despre ele.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
De dimineata pana acum, mi se facuse foame, si m-am gandit sa pap, o pulpa de pui cu rosii (ca nu m aveam castraveti in otet - murati era de preferat), si cu un suc acidulat (nu prea beau cu acid, dar din cand in cand m beau), am mancat m greu, parca nu intra, si nu am m mancat.
M-am dus la bucatarie sa arunc resturile la gunoi, si cand colo, ce credeti, dupa ce am aruncat resturile, am varsat tot ce am mancat
(imi venise miros din galeata cu gunoi, nu era mult gunoi, ca doar ce schimbase sotul..), sper sa nu inceapa acum si varsaturile
..
Am baut o cana cu laptic si 2 bucati de napolitane, si acum ma simt m bine.
Vroiam sa va povestesc si eu de noaptea trecuta: am dormit f bine, atat de bine incat nu a fost nevoie sa ma m trezesc sa merg la baie (de cateva seri, mergeam la baie, o singura data), am dormit pana la 8:30 (nu stiu ce a patit Ioana de s-a trezit la ora aia, culcandu-se la 19), de fapt, pe mine ma trezeste Ioana.![]()
Aseara sotul m-a intrebat daca vreau sa mananc o felie de pepene rosu, si am zis: nu, ca nu vreau sa ma m trezesc sa merg la baie, daca mancam felia de pepene sigur tb sa ma duc.
E bine ca, chiar daca ma trezesc pot sa adorm imediat.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
oanaiacovita frumos JURNALUL DE SARCINA! ![]()
Eu nu am avut, nici la Ioana, nici in sarcina asta.
E o ideie buna, sa scrii acolo tot, cum au trecut cele 9 luni; il veti avea ca amintire, peste cativa ani, cand va intelege bebelusul, ii vei povesti..ce frumos!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Alina sper sa nu ai probleme cu varsaturile. La mine asa de cumplite erau incat nu ma calmam deloc dupa o repriza si continuam pana ma durea stomacul. Acum, slava Domnului, ma simt mult mai bine. Pateam asa dupa pepene, in special, sau daca mancam pateuri cu branza (deh, te pui cu pofta!!) ba chiar si inghetata si maslinele imi fac rau. De rosii nu m-am apropiat de cand am aflat ca sunt insarcinata pentru ca nu-mi mai plac!
Ai grija de tine, stiu ca e tare nasol sa ai senzatiile astea si sa ingrijesti un copil in acelasi timp. 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ina_3040 spune:
hehehe Rebianam-ai facut sa rad cu "mama Omida". sunt curioasa dupa ce ghidezi, pe la mine neamurile de la tara zic ca daca mananci acru in timpul sarcinii e baiat si daca mananci dulce e fata. eu pana acuma le mananc pe amandoua, dar mai mult acru. oricum nu ma bazez prea mult pe ipotezele astea, sa vedem ce se va vedea la ecograf.
va pup si o zi cat mai placuta.
oanka80 spune:
gata si la mine cu treaba pe ziua de azi. oficial anunt ca a venit vreamea pentru relaxare. voi sta frumusel in pat si rog si eu pe cine prind prin casa sa primesc un masaj la picioare. mi-am cumparat si eu azi o crema cu arnica si o incerc imediat. ellanik tu parca ai spus ca ti-ai cumparat mai de mult. se cunosc ceva rezultate?
oana m-a tentat jurnalul si l-am comandat si eu pentru ca am notite prin toata casa. ei spun ca ar ajuge in 3 zile la mine. sa dea Domnu' sa fie asa
.
ati inceput sa folositi ceva pentru a va unge burticile? eu am primit unda verde de la dr sa folosesc doar ulei de masline si ma simt ok pana acum, doar ca ma gandesc cat de eficient va fi impotriva vergeturilor?
cred ca toate ati fugit la lenevit asa ca va urmez si eu in liniste 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
rebiana m-am uitat la pozicile cu baietelul tau
e atat de dulce si scump ca si tine de altfel. sa iti traiasca si sa o faca pe mami fericita 
cand revin la calc incerc sa pun si eu niste pozici
poop la toate
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*
dayanara spune:
rebiana , ghiceste.mi si mie 
ioana sper sa nu te apuce greturile 
ina, eu cred ca va fi fata ![]()
oana, uleiul de masline e foarte eficient pt vergeturi, eu n.am crezut si m.am dat cu creme de toate, si tot mi.au aparut vergeturi, o prietena doar cu ulei de masline si nu are nici macar una, acum depinde de multi factori, dar eu spus ce ne.a spus moasa si ce.am vazut
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Oanka , crema cu arnica pt picioare este excelenta in sensul ca imediat ce imi aplic crema pe picioare simt ca m-as fi bagat in frigider.Senzatia este de gheata.Deci isi face treaba.despre uleiul de masline stiu si eu ca este eficient .Eu il combin cu o alta crema bio pe baza de unt de shea, ulei de migdale si este ok.Din pacate rezultatele o sa le vad dupa ce nasc.Ca vergeturile , daca se formeaza atunci se vad.Faza cu uleiul de masline e ca are mirosul de salata ceea ce nu e asa de placut si eu ma dau seara si raman asa unsa, ung si pijama si lenjerie, unde mai pun ca sotul are un nas tare fin.
Cat despre modelul "Freedelia" am sanse pt ca eu sunt blonda, sotul e ras pe cap (
) eu am ochii negri si sotul albastri deci trebuie sa iasa ceva.
Oana esti senzatie cu "cioc-cioc".Acum pandesc si eu ..poate poate simt vreo ciocaneala.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
oanka80 spune:
daca tot nu pot sa va arat inca pozici cu fluturasul meu vreau sa va arat gasca mea de copiii de la scoala ca ii iubesc pe toti ca si cum ar fi ai mei cu totii. mai trebuie sa vad cum fac sa le pun pe situl vostru comun cu poze ca nu reusesc sa dau de el
http://community.webshots.com/user/oanka80
14+
*mamica unui fluturas*