Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
dayanara spune:
frumosi copiii, oana, si tu intre ei parca ai fi o sora mai mare
despre, model, sa stii rebiana, ca stiu multe cupluri brunete cu ochi negri sau caprui iar copilul e blond cu ochii albastri, la noi uite sotul meu e blond cu ochii albastrii si in neamul lui toti sunt exagerat de blonzi si cu ochi albastri si dega degeaba :)))) sa se oftice soacra :)))
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Ella, abia astept sa iti vad bebelul.
Bag si eu o presimtitre de blond cu ochii albastri.![]()
Oanka vai ce tinerica si ce frumusica esti.
Dayanara cum stai cu poftele?
Eu bag niste pufarine.![]()
Azi am calcat stramb si am mancat KFC.
ce sa-i faci cu poftele astea?
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, sa.ti fie de bine pufarinele 
eu azi am fost cu varza mea, am facut.o la cuptor, pana sa se faca am mancat cruda , cu ulei de masline si lamaie, apoi am mancat si din cea gatita, dupa care am avut ceva crampe, dar probabil ca de la varza
fermenteaza ceva?
acu mi.e pofta de vinete, ca a scris cineva ca a mancat si de kfc :))
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Fetele am gasit ceva interesant pe net:
Sursa:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141639&SearchTerms=ecografie
LMP (ultima menstruatie)
LMP-GA (varsta gestationala conform ultimei menstruatii)
LMP-EDC (data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii)
BPD = diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL = lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL = lungimea femurului
AC = circumferinta abdomenului
HC = circumferinta capului.
HC/AC = raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Lungimea totala a bebelusului = FL X 7
Greutatea totala a bebelusului= 1.4 X BPD X FL X AC - 200
Daca vi se pare interesant o sa pun informatii pe prima pagina sa le avem si pe viitor. Sa imi spuneti va rog.
Oana
15+
Bebe mic 
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Alina sper sa nu ai probleme cu varsaturile. La mine asa de cumplite erau incat nu ma calmam deloc dupa o repriza si continuam pana ma durea stomacul. Acum, slava Domnului, ma simt mult mai bine. Pateam asa dupa pepene, in special, sau daca mancam pateuri cu branza (deh, te pui cu pofta!!) ba chiar si inghetata si maslinele imi fac rau. De rosii nu m-am apropiat de cand am aflat ca sunt insarcinata pentru ca nu-mi mai plac! Ai grija de tine, stiu ca e tare nasol sa ai senzatiile astea si sa ingrijesti un copil in acelasi timp. ![]() I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Da, si eu sper sa nu am probleme cu varsaturile, tare nasol e.

E bine ca tu ai scapat' si ca te simti m bine.
Asa este, e f greu si cu un copil de 1 an si 8 luni prin preajma, bine ca nu era langa mine (era in alta camera, se juca), nu as fi vrut sa ma vada....
Eu rosii pot sa mananc, chiar am mancat de cand am aflat ca sunt insarcinata, imi plac si imi fac bine.
Eu cred ca am varsat de la mirosul de la gunoi si din bucatarie (simteam ca mirosea a mancare')..
Pe la 20:30 m-am trezit (m-am culcat la 18, odata cu Ioana), si m-am simtit slabita, mancasem eu o placinta cu branza, dupa ce am varsat (20', dupa), dar tot mi se facuse foame, si m-am gandit sa imi prajesc cartofi..zis si facut, si cand colo, abia am putut sa mananc 3-4 inghitituri, in rest am baut apa, si un pic de suc, de grefe.
Acum, parca nu m ma simt slabita, chiar daca am mancat putin, mi-am linstit stomacul, deci ma pot duce linistita sa imi continui somnul (ma trezisem sa imi i-au si pastila - utrogestan).
Apropo, oare am varsat si de la utrogestan?
Parca asa am citit pe prospect..si ca poti avea si somnolenta..de aia azi imi pica ochi in gura
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
oanaiacovita mie mi se pare interesant ce ai postat despre:" Cum se citeste o ecografie."
Daca vrei, sa o pui' si pe prima pagina, ne va fi sigur de folos, dupa ce ne vom intoarce de la eco, at putem citi si singure ce ins, fiecare cifra.
Multumim pt aceste date.
oanka80 am revazut pozele (le-am vazut si la Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci), f frumoase, si tu esti tanara si frumoasa
.
Mi-au placut mult, si faptul cum fiecare copilas isi faceau rugaciunile de seara.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Am trecut pe prima pagina.
Eu merg sa culc bubulina. Noapte buna, burtici si bebelasi.
Oana
15+
Bebe mic 
ellanik spune:
La mine, a propos de presimtiri cand am ramas gravi, soacra mea m-a intrebat eu ce simt ca e.Eu am spus ca baiat dar am recunoscut ca eram subiectiva deoarece imi doream foarte mult baiat.Ta-su voia evident fata.Normal ca orice va fi , baiat sau fata, sanatos sa fie nu voi avea niciun regret .Dupa ceva vreme, sarcina cu tot cu bebe avea sa aiba muuulte din mofturile lui tati:nu ii place mirosul de Pronto, mirosul de odorizant de camera s astfel am tras concluzia ca ar fi fata ca deh!fetele seamana cu tatii.La eco vineri dr a spus ca el crede ca e baietel.Acum asteptam ecografia de la dr mea sa vedeam ea ce ghiceste in ecograf.Oricum, avem nume pregatite, referitor la culori am oroare de clasicul roz la fetite si bleu la baietei deci optez pt galben, oranj, vernil,lila,albastru cerneala, rosu,crem indiferent de sexul micutului.Cat despre culoarea ochilor mi-as dori sa aiba ochii albastri ca ai taticului desi nici ai mei nu-s de ici de colo mai ales ca sunt unici in neam, restul avand albastri, verzi, caprui - verde. M-am lungit mult.Merg la somn ca de la 8 la 10 acum seara am fost la o clinica sotul meu facand o colica renala de toata frumusetea si am stat acolo 13-14 de mi s-a facut o foame ca mai avem putin si ceream si eu o perfuzie.Doamne ajuta sa fim sanatosi cu totii !Noapte buna va doresc!
Si, ca sa fiu prima, vreau sa urez de pe acum IOANEI_P76
La multi ani!Sa fii iubita, sa ai bucurii multe si sa ai o sarcina/nastere usoara .Te pup cu mare drag,Ioana!

P.S.Niste poze cu noi http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
atb spune:
Salutare burticute!!!
Revin dupa o absenta de 3 saptamani, timp in care am fost la mare, ne-am intors marti, mi-au trebuit vreo 2 zile pana sa-mi revin din oboseala, apoi am avut niste zile pline, n-am deschis calculatorul decat pt niste operatiuni de internet banking, in rest suuuper prinsa cu treburile si seara de la 10 picam de oboseala.
Deci n-am apucat sa citesc din urma decat capitolul asta, am vazut ca sunt muuulte burticute noi, bun venit si sa aveti sarcini usoare si nasteri la termen, si bebei sanatosi!
Eu sunt bine, n-am nici o treaba cu sarcina, la mare a fost super ok, inafara de unele mirosuri (hamsii, porumb fiert) n-am avut nici un fel de problema, uneori ma tot intreb daca eu chiar sunt gravida, inafara de putina burticutza chiar nu am alte simptome. A, si mi-au iesit f multe cosuri pe frunte, eu care nu m-am mai confruntat cu asa ceva nici macar la pubertate. Voi aveti simptomul asta?
Sper ca de maine sa intru intr-un ritm mai normal, sa pot sta si eu ca tot omu' pe net
, sa recuperez ce-ati scris ca sa fiu si eu la curent cu ultimele noutati si discutii, sa vad poze si sa pun si eu poze noi.
Cam atat pt azi, si acum imi pica ochii in gura de oboseala, azi am fost la un botez si ne-am intors pe la 8 seara, puiul meu doarme de-atunci si speram sa se mai trezeasca ca sa-i dau papica de seara, el de obicei doarme doar de pe la 10:30, dar vad ca doarme neintors asa ca ma pun si eu la somn, nu cred ca se mai trezeste pana dimineata.
Pupici la burtici si noapte buna!
Adriana
8+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
Ooooo, ce semnatura veche aveam... ce trece timpul...
Adriana
11+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)