Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Ioana76! sa fii fericita si sanatoasa

ella imi pare rau pt sotul tau, multa sanatate

bine ai venit atb!

oana e foarte buna ideea cu jurnalul, de la prima sarcina stiam, dar nu m.am tinut sa.l fac si acum nici atat, nu.s in stare, dar zau ca mi.ar placea si prinde si bine

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata. Ieri am adormit cand il culcam pe Mircea - vad ca se repeta patternul asta, nu ma mira, asa eram si la prima sarcina

Ina cum ma sa nu ai inca burtica??wow, bravo tie! O sa ai destul timp… Eu am burta, desi nu m-am ingrasat inca si desi am doar 7 sp cred ca a doua burtica e mai mare decat prima.
Oanaiacovita eu ma fac cu ceara, ca si la prima sarcina. E ok. Mai spre lunile mari bb misca foarte tare dupa epilat…de fapt din cauza asta inainte de cezariana am bagat lama si apoi mi-a parut rau. De data asta merg pana la capat cu epilatul cu ceara! Mi se par superinteresante informatiile…mai citim si noi o ecofgrafie Eu am avut jurnal pentru bb, interesant ca exista si pt sarcina!
Oanka super pozele cu copii! Dar unde esti tu, ca nu mi-am dat seama??? Am glumit .Esti intr-adevar, ca sora lor mare! Unde e monumental cu detinutii in Maramures??? Ma pasioneaza subiectul, am citit f mult in ultimul timp despre sfintii inchisorilor.
Ioanact sper sa nu ai problem cu varsaturile, ca tare greu e cu bb mic si sa nu poti sa te ocupi de el…si eu ma descurc greu cu Mirci cand mi-e greata. Vei sta cu amandoi acasa singura??
ellanik sanatate sotului!!!
Ioana76 o zi minunata, sarcina usoara in continuare si bb sanatos care sa va bucure si sa va insenineze viata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor.
Ella sanatate multa sotului.

Laura cred ca imi iau si eu inima in dinti sa merg la killarit cu ceara. Sa vedem daca mai rezist.

Ioana, LA MULTI ANI!!!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea din burtica.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata si de la mine!

ioana la multi si frumosi ani, sa ai un BB sanatos, destept si frumos!!!

atb si eu am cosuri pe frunte, atipic pentru tenul meu, deci stai linistita, nu esti sungura.

oana referitor la epilat, iti urez bafta si sa iti dispara durerea ca prin minune. eu ma fac in continuare cu epilator electric, dar ma doare din ce in ce mai tare

gravidutze eu fug sa ma pregatesc, azi ma duc la un botez, pacat ca ploua afara, dar sper sa fie frumos!!! cu toate ca placenta mea jos inserata nu o sa ma lase sa dantuiesc, poate imi transmit si mie restul invitatilor starea de bine

va pup, sa aveti o duminica frumoasa, si asa cum am promis, am pus si niste poze.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

i 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza fetelor. va rog sa poftiti la o ceasca cafea calda sau la o cana cu lapte cu cacao. aseara am dormit ca un prunc si nu m-am trezit decat o singura data pt ca am simtit ca imi e f frig si m-am imbracat cu pijamalele de iarna si ciorapi. . nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt innebunita de placere cand afara ploua. ma linisteste mult ploaia si mi se pare ca aduce belsug pentru toata lumea. azi am ceva energie pe care o voi folosi la o cumatrie diseara unde sper sa ma distrez la maxim.
va multumesc mult pentru laudele voastre ca sunt tanara, dar cu regret anunt ca am aproape 29 de ani, deci nu mai sunt chiar asa de tanara . am avantajul acesta ca par mai tanara si ma va ajuta pe la 80 de ani caci voi parea de 50 . am avut si incidenete cu fata mea de copil: am mers odata la spital la cineva in vizita cu un var de al meu si portarul ii spune varului ca el poate urca la pacient, dar copiii nu au voie in spital si sa stea in camera de asteptare . am scos buletinul si s-a lamurit omul ca a fost dus in eroare de lookul meu de child . cu mititeii mei de la scoala am reusit sa vad multe parti din tara si ma bucur pt asta. am in jur de 30 de excursii la activ, dar de acum voi sta pe tusa sa imi ocrotesc fluturasul. veti vedea in cateva poze niste fetite de la manastirea marcus jud covasna. sunt 8 fete orfane ce au fost infiate de maici si anul acesta merg la scoala. au fost luate de la 3 luni din orfelinat, toate sunt de o inteligenta grozava

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

ellanik sanatate multa, sotului!
Am vazut pozele cu voi, foarte frumoase.
atb bine ai revenit! Asteptam poze , de la mare.
Felicitari pt cele 11 sapt.
Reallaura si eu sper sa nu m vars.
Nu voi sta singura cu copii, impreuna cu sotul.
Am mare noroc' cu el, pt ca el ii da Ioanei sa manance (supa, piure..etc) in per asta, eu ii dau iaurtul, cerealele si fructe..laptele il bea singura.

Eu nu am vazut-o, trecuta pe lista, pe IOANA_P76 (sau nu am vazut eu bine).
Ii urez si eu, un sincer:

LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina/nastere usoara si fericita alaturi de cei dragi!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

oanka80 multumim pt laptic!
Imi place si mie mult cand ploua, sau e innorat afara..cand e m racoare , mai ales ca eu imi simt corpul ca av o stare subfebrila (37,5).. si nu suport caldurile.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

dupa ce mi-ati spus si voi ce stiati despre uleiul de masline declar ca il voi folosi zilnic pana la nastere, asta daca voi mai avea ce lenjerie sa schim si cu ce pijamale sa mai dorm caci nu stiu e varianta sa aplic pt a nu murdari ce e in jurul meu
dayanara eu stiu ca varza mancata cruda duce la balonare, ca si strugurii de altfel
alina intr-adevar utrogestanul luat oral provoaca somnolenta puternica. eu pana la 12 saptamani parca am fost drogata
atb si eu ma confrunt cu problema cosurilor de cateva zile. mi-au aparut asa cum imi apareau la menstruatie, 2-3 de samanta si nu explic aparitia lor acum. sa iti fie de bine relaxarea din concediu
elena multa multa sanatate sotului tau (pupicul e pt tine nu pt sot )
reallaura multumesc si tie pt cuvintele frumoase. am ajuns cu copiii la memorialul victimelor comunismului din sighetul marmatiei, maramures. e o fosta inchisoare comunista renovata dar totul e viu acolo. peretii vorbesc, sunt marturii peste tot. iti voi trimite PM ca asuntem off topic si sa nu obosim fetele. eu ammare evlavie la sfintii inchisorilor comuniste. stii de moastele de la Aiud?
oana indrazneste sa mergi sa te faci cu ceara acum cat e burtica mica. mai tarziu nu vei mai reusi sa te faci cu lama si nici la ceara nu vei mai putea recurge. eu una sunt incantata momentan. am o cosmeticiana cu maini de aur
andra_s petrecere frumoasa sa ai si sa ai grija sa nu te ude ploaia. ai grija si cu dansul prea mult. precautia e mama intelepciunii

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

ma alatur si eu fetelor care doreste sa ii ureze Ioanei un sincer cu urari de sarcina cat mai usoara si Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa iti implineasca toate cererile tale

14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

castelana si stefanna pe unde umblati ca va ducem dorul...
va mai necajesc cu o intrebare caci eu sunt omul cu dilemele. la primul meu control la dr mi-a zis sa fac numai dus. am cateva zile de cand visez la o baita in cada cu hidromasaj si nu stiu daca sa ma risc sau nu. dr e plecata in concediu si indraznesc sa va rog pe voi. ar dauna cu ceva la 14 saptamani baia in cada?
alina pupici pt tine si pt printesa ta draga

14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput