Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oanka sunt interzise total baile calde. Deci, din pacate, tre sa faci doar dus.
Si eu cam visez la o baita in cada, dar dra mi-a interzis si asa am citit si pe net.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

oanka80 da, utrogestanul il i-au oral, de aia simt la un mom ca nu m pot de somn (am citit si pe prospect).
Voi rezista pana imi va recomanda Dr sa il opresc, ce sa fac..
atb ma enumar cu cosuri pe frunte..

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

oanca80 poti face baie din trimestrul doidar nu cu apa fierbinte(asta nu inseamna ca tre sa faci cu apa rece)
alinati-a recomandat doctorul sa iei utrogestanul pe cale orala?Daca ai mai mult timp la dispozitie cea mai usoara cale e intravaginal si ai sa vezi ca scapi si de greturi si de starea de somnolenta cauzate de utrogestan.Dar numai daca ai timp la dispozitie sa se dilve si sa se absoarba alfel il elimini si ni ai facut nik.
andra_s petrecere frumoasa, dar ai grija sa nu-l obosesti prea mult pe bebe.
ellanik multa sanatate sotului.
Cat despre epilatul cu ceara va invidiez pe cele care o faceti.Eu,aici nu am gasit nici o cosmeticiana care sa epileze pubian asa cum vreau eu.Toate epileaza numai cat sa nu se cunoasca nimic cand porti slipi(te face numai in parti asa putin)...pai si eu cu restul ce fac?!bag lama..ca rostul nu il vad la epilatul asta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut, fetele! Scuze ca am cam chiulit in ultimele zile... Nu am intrat vreo 2 zile deloc, si dupa aia de vineri pina acum m-am chinuit ore intregi sa citesc tot ce-ati mai scris :) Tulai doamne ce mai scrieti de mult!!!

Ioana P: LA MULTI ANI !!! Sa traiesti, sa infloresti, sa ai parte de prunci sanatosi si buni!

Oanka: fa draga baie linistita de cite ori iti place, doar ai grija sa nu fie temperatura apei mai mare de 36,5 -37-37,5 grade (iti recomand sa cumperi deja un termometru de baie, din ala care pluteste pe apa - il folosesti si tu acum, si o sa-ti fie f util si pt bebe in primele lui luni, pina prinzi curaj sa-i faci baie cu apa doar incercata de tine).

GabyHila; iti multumesc pt increderea in talentele mele de bucatareasa, si scuze ca n-am intrat la timp pe forum, dar sa stii ca Ellanik e mai tare ca mine la supe-crema. pe mine m-a dat gata reteta ei elaborata. Si are dreptate: nu-i musai sa pui toate legumele alea, poate nu le ai sau nu-ti plac toate, ci amestecul de legume si-l face fiecare dupa gust - mie-mi place cu mult emult eciuperci proaspete de exemplu! Si un pont tare pt toata lumea: la supa crema nu puneti smintina ci lapte condensat, ca francezii - se face o grozavie! de aia in meniuri scrie "veloute", adica catifea pur si simplu pe limba...

Saptamana asta am mai avut intr-o zi ceva pete rosii, iar am stat in pat vreo 2 zile, dupa aia iar m-am dus la birou, pe santier etc... ca zau nu mai pot sa stau toata vremea lata in pat. Sambata chiar mi-am facut curaj si am iesit un pic afara cu baiatul meu, l-am dus cu masina sa-i arat noua noastra casa unde ne vom muta in curind, sa-i arat camera si baia lui (evident a zis ca nu-i trebuie camera, ca el tot cu mama doarme pina face 20 de ani). Dupa care m-a prostit si m-a urcat in tramvai (la propriu, ca asta e distractia lui maxima, sa mergem cu metroul sau tramvaiul toata ziua) si uite asa am mers pina la capatul liniei in Bucurestii Noi si inapoi in centru, nu vreti sa stiti ce m-a zdruncinat tramvaiul ala vechi... N-am fost prea desteapta sa urc in el, nu m-am gindit ca o sa zdrangane asa, dar sper sa nu se fi intimplat nimic din cauza asta... La pranz cand m-am intors acasa eram lata de oboseala si m-am bagat la somn, e fantastic ce ma oboseste cea mai banala miscare dupe ce am stat o luna intreaga exclusiv in pat... Ma simt ca o baba neputincioasa, ma tin imediat de sale ca intepenesc de spate... Of!
Dar bucuria mea mare e ca, uite, acusi fac 12 saptamini, bb creste bine (miercuri cind am implinit 11s scria pe ecran estimare de 12s fix !)... si am toata increderea ca va fi bine. Dra mea a zis ca nu baga mina in foc ca e prea mic bebe, dar ea ar fi cam sigura ca e fata, ca vede niste labii intre picioare :) As fi la fel de ferciita si cu fata, si cu baiat, plod sanatos sa fie!
Va pup pe toate fara exceptie! Si, mai fetelor care aveti 14 s implinite si chiar ati trecut cit se poate de oficial in trim 2... vreau si eu ca voi !!!!!

11+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

OANKA - corectie: eu stiu ca e voie baie (si la prima sarcina numai baie in cada cu orele am facut eu, si n-am patit nimic), cum am zis la max 37 grade, dar daca sarcian merge perfect normal. Daca tu ai tratament de sustinere, sau ai avut pete ceva, atunci mai bine abtine-te, mai vorbeste cu dr tau cand ai voie sa faci.

REALLAURA - cam cu intarziere, iti urez si eu bun venit aici, sa ramai pana ne povestesti ce bebe grozav ai facut si ce bine papa el! :) Sa stii ca nu numai ca avem acceasi DPN, dar avem si aceeasi zi de nastere noi doua - mai exact esti cu fix 10 ani mai mica decat mine... nu e tare coincidenta ? :)

NIKOLE- tu esti cea mai mare chiulangioaica de aici, jur! Intra si tu o data pe saptamana si zi-ne in 2 cuvinte ca esti bine, zau asa!

11+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ce era mai important: saptamana asta am chiulit de pe forum cu "scutire" in regula, zic eu: Vladimir a mers prima data in viata lui la scoala! Are 4 ani, dar pt ca l-am inscris la scoala franceza, uite asa e el "la scoala" si nu la gradinita... Saracutul de el, de unde n-a sta un minut in viata lui fara parinti sau bona, s-a trezit brusc bagat in sala de clasa la 8,30 si lasat acolo pana la ora 15,00 - fara somn, nimic, program de functionar in toata regula. Plus ca se vorbeste doar in franceza si el mititelul nu stie mai mult de 50-100 cuvinte... A plins mult, am plins si eu dupa el, ce sa va zic... am avut o saptamana tare grea, care mi-a rupt inima. Dar vineri deja a plans numai de forma cand l-am lasat, si cand l-am luat era vesel si mi-a zis ce tare i-a placut si ca sa-l duc si sambata acolo... dar saracul nu mai putea vorbi de obosit ce era, Iar noaptea se trezeste si plange, ceea ce n-a mai facut niciodata pana acum... Of, tare complicat e sa cresti un copilas, zau, dar si asa de frumos! si-s tare mandra de el cum se straduieste mereu sa faca "ce trebuie" ca sa-l laudam :)
Va pup si gata, nu va mai parazitez cu mesajele mele lungi si off-topic :)
Pupici la burtici!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna, ma numesc Sabina am o burtica de 7 saptamani si o fetita Alexandra de 3 ani si 2 luni. DPN-ul meu este 22 aprilie, voi naste la Euroclinic cu dna Dr Emel Nuraltay. Ma alatur si eu mamicilor de
martie aprilie, va doresc sarcina usoara.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vladi ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca esti ok.
Ce baiat mare ai.

Ioana, bine ai venit.Imi dai te rog datele complete. UM si DN (data ta de nastere)?

Oana 15+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Vladi ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca esti ok.
Ce baiat mare ai.

Ioana, bine ai venit.Imi dai te rog datele complete. UM si DN (data ta de nastere)?

Oana 15+

Bebe mic

Data nasterii mele 13.09.1977
UM: 17.07.2009

Multumesc pentru primire

Sabina, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Ce faceti fetelor, ma bucur ca sunteti in forma, am vazut deja cate postari erau deja si eu abia ma dadusem jos din pat :)

pe aici toate bune, incerc sa ma mobilizez sa ies la o plimbare insa ma incearca o lene grozava. cred ca o sa ma scoata cu forta barbatu-meu pana in parc. am citit ca e foarte bun innotul, mai ales in lunile mai avansate asa ca o sa incerc sa merg la piscina de 2 ori pe saptamana. deocamdata mai fac bicicleta in casa si stepper, dar asa cate 20-30 de min ca sa nu ma obosesc prea tare.
in rest tot ca inainte, fara burta, fara greturi, fara sāni :) astept cu nerabdare ziua de vineri cand am ecograful si dublul test.
va urez tuturor o duminica cat mai placuta.

Ina 11+

Mergi la inceput