Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
uau Timy, Sarah face 5 luni....nu pot sa cred ca a trecut atata timp! ziceai de diversificare si ma intrebam ...pt cine?
ma bucur ca-s fetele ok. sa inteleg ca aveti si bunicii la voi? cat despre includerea postasului in cercul de prieteni.....asta numai tu poti stii de ce..![]()
![]()
imi pare rau despre mastitele asociate cu depresii....trebuia sa ne zici si noua ca doar de asta suntem aci, nu? sanatate multa iti doresc!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
greierash spune:
Uau Timi! Ce frumos povestesti! Imi place asa de mult de voi....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Timi capul sus si lasa depresiile. Imi pare tare rau ca ai facut mastite.
Mor de dragul lui Soph ce frumos va lauda ea. Fie-mea o mai baga si p'aia cu "good girl mummy!"
Si de la nursery m-a inebunit deja cu "tap water" a venit acasa si nu mai cerea nici "apa" cum zice ea nici "water" ci "tap water", banuiesc ca de acolo a venit cu asta ca altfel nu stiu de unde.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Vio eu ma asteptam sa dramatizez mai putin "inceputul diversificarii" ca doar am experienta 

Michy bunicii vin de sarbatori la noi dar vorbim si ne vedem aproape zilnic pe skype iar cu bunica mea vorbim la tel din cand in cand.
In ceea ce priveste postasul asta-i pr ca eu n-am nici o treaba cu el, deci sa-l banui pe sot???!?!?!?!hihihi Sper sa nu citeasca ce-am scris.
Greierash multumesc. Mie-mi place atat de mult sa citesc despre strumfi, ce fac ce mai zic si uite asta ma motiveaza si pe mine sa scriu despre Soph. Bebelusia a fost dulce dar si varsta asta e fascinanta, fascinanta e cand tragi linia si vezi partea insorita (nu crizele de adolescent infantil).
Luna n-am de ales, trebe sa las depresiile da na om mi-s si eu si-mi mai scap capul in butoi dupa care imi dau peste degete si ies afara....stii si tu cum e.
Ce combinatii bilingve face Adelise? Sophie ma surprinde ca la ai mei li se adreseaza in romana, pe cat posibil dar in rest mai mult in engleza. Daca o atentionez ca n-a zis multumesc ea zice "thank you", te rog frumos zice da-i iese ceva de genul "tikily mof" sau face combinatii "inchid door", "I want apti" (lapte) etc nici nu mi le amintesc pe toate.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Na c-am uitat ce era mai important:
Felicitari Claucia, Cristina-Ana! Sa va traiasca printesele sa creasca mari si voi sa reusiti sa aveti grija de voi :)
Andru-mami & Andrei bine ati venit in strumfarie!
Luna1 spune:
Timi pe mine cel mai mult ma surprinde Lis cand ii traduce mamei mele. Nu mereu pentru ca evident engleza ii e prima limba si nu poate traduce tot. Dar ii zice "eat, eat" si cand vede ca mama nu intelege (i-am zis ca si cand intelege sa incerce sa o ignore daca nu e important si sa ii repete cuvantul/actiunea respectiva in romaneste) ii zice "manca".
Insa cel mai tare e ca, hai mama ca mama, mai intelege engleza pe alocuri, insa al meu deloc romana, asa ca e socat cand ii comanda fata "jos, sus" etc.![]()
Timi07 spune:
Good morning with Sophie!
Cine doreste
?
Pe Soph n-o intereseaza ca merge la cresa sau la "shopping" cu mine sau cu tati important e sa mearga undeva dimineata. Acum e plecata la shopping cu tati si Saya si mi-a promis ca-mi cumpara ceva bun-bun, adica croissanrte. Sotul e liber 2 zile asa ca avem un weekend prelungit.
Daca-i vorba de shopping fata mea lasa orice criza si afiseaza un zambet angelic dar sa vedeti ce-mi face, ce-i poate pielea: megem la magazin sa cumparam ceva de papa. Nu eram hotarata ce sa cumpar, ma gandeam sa cumpar ceva ce n-am mai luat si normal citesc ce scrie pe etichete. N-am stat o vesnicie sa citesc ca sa aiba timp sa se plictiseasca printesa mea si cu toate astea incepe si striga la mine "it's not yours mummy, put it back" am crezut ca mor, m-am inrosit, invinetit cred c-am trecut prin toate culorile curcubeului. A repetat de cateva ori chestia asta si intr-un final striga si "that's yours" aratand catre ceva de pe raft. Poate o fi atras-o ambalajul de la alt produs, habar n-am care o fi fost problema dar pt o clipa as vi vrut sa ma inghita pamantul chiar daca suntem de-a casei la magazinul respectiv.
Ca sa nu ma supar prea tare i-a repetat faza si lui taica-su.
Have a nice day!
Luna1 spune:
Timi tare Sophie. Sa-ti fie invatatura de minte sa mai pui mana pe ce "it's not yours!"![]()
Cum spuneam mai in urma Adelise e o mahalagioaica de nota 10, daca ii zic ceva lui Cosmin mai pe ton vine si ea repede "Cofin stop it! Aiikeyy? (OK?)". Iar de ieri are o noua achizitie Cosmin i-a zis intr-o situatie "You can't do that" In sensul ca n-are voie iar ea i-a replicat imediat "Yes I caaaan!" (spune a-ul prelungit a alintatura).
Iar cu plecatul undeva tew inteleg Timi, Lis in jurul orei 9 cand eram cu ea acasa ma impingea si imi ordona "let's go, car", nu conta unde, undeva cu masina.![]()
ddanagh spune:
Ha, ha, va-sa-zica a vazut-o cineva in carne si oase pe Cafera. Sunflower, siii cum era????
Sa va fie de bine concediul. Cred ca ati prins, ca si noi, de altfel, ultimele zile de vara.
Timi, Luna si mie imi place mult sa citesc despre ce zic/fac strumfii.
Timi, se vede ca Sophie e la cresa de ceva timp, mi se pare, din ceea ce povestesti, mult mai sociabila si disciplinata, daca pot spune astfel.
Michi lasa baiatul, nu-l albi acu cu pupaturi 
Eu vroiam sa ma duc deseara la medicul de familie sa iau aviz epidemiologic pentru a o duce maine la cresa pe Daria si, colac peste pupaza, diminetza Daria s-a trezit infundata pe nas, stranuta cu mucisori transparenti, deocamdata doar atat. I-am dat un oscilo, 2 ml de imunorezistan. Acum i-am pus si un supozitor cu paracetamol, sper sa se trezeasca mai bine. De multe ori am scapat cu oscilo si imonorezistan, poate tine si acum.
Oare o sa-mi dea avizul asta daca e asa?
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2