Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
sunflower1979 spune:
Buna dimineata!
ne-am intors si noi de prin concediu si azi sunt la servici
.
am fost la mare in perioada 01-07. septembrie si in afara de ziua de duminica am avut vreme buna si am facut plaja in toate zilele. Denis s-a simtit foarte bine, doar ca nu prea a vrut sa intre in apa. s-a jucat in nisip, s-a bucurat de tot ce vedea, a fost cuminte, nu i-a fost rau in masina (asa cum ma temeam eu), a dormit bine si a mancat, doar ca a facut febra in 2 zile...adica 38.3. i-a trecut asa cum a aparut, deci am tras concluzia ca fost de la masele.
duminica am fost prin mall si peste cine credeti ca am dat? peste cafera&sotul si cele doua fetite nazdrvane. noroc de pozele cu ele de pe forum ca le-a recunoscut imediat, caci altfel as fi trecut pe langa ele fara sa stiu. pe cafera, saraca am luat-o prin surprindere ca nu stia de unde sa ma ia.
m-am mai uitat eu si dupa o mamica cu un baietel cu ochi albastri (musso), dar n-am avut sanse sa ii vad...de, inteleg ca a fost "regina". sper ca ti-ai revenit si ai trecut in randul oamenilor obisnuiti...![]()
am reusit si am citit ieri tot, dar n-am mai apucat sa scriu. am vazut ca michishoarei ii e tare dor de andrei cel vorbaret si cantaret, ca pe oanamada a adus-o la disperare Catinca scumpica (mult noroc pe noul drum), ca au nascut niste mamici curajoase- multumim Karli pentru vesti!
am vazut ca xerxe s-a plimbat si a povestit taaaare frumos, la fel si Karliguta care s-a cazat la "vila Andicu"...
vreau sa ii ofer o floare
si sa-i urez bun venit mamicii optimiste andru-mami. de asemeni ii urez bun venit lui Mada Jianu...te mai asteptam pe la noi. eu nu stiu sa te ajut cu nr. de telefon.
acuma ma scuzati ca nu-mi mai amintesc tot ce am citit si nu pot sa raspund tuturor asa cum as fi vrut. va las si daca imi mai amintesc ceva va mai scriu.
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
Luna1 spune:
Hello girls!
Oanamada da-mi tu un mesaj cu idul tau de mess ca eu sunt la serv si te adaug de acasa. Cine stie poata data viitoare cand suntem in Europa va acostez si pe tine si pe Anto (pe care vreau de mult timp sa o cunosc personal si nu ma las) si punem de o intalneala. Cu valizele eu zic sa-i lasi ei una mica mititica (daca nu ai terminat deja) sa creada ca-si impacheteaza ea una alta.
Vio la multi ani Laurashului, si Cosminul meu e trecut si Gabriel in certificatul de botez la biserica insa nu si in acte. Noi il sarbatorim ca doar in fata lui Dumnezeu e si Gabriel.
MadaJianu nu pot sa te ajut imi pare rau, dar mai treci pe la noi.
Mychy sa ai o reintalnire cu Andrei frumoasa. Sunt convinsa ca ti-e dor de el, desi e relaxant la servici comparativ cu statul acasa cu ea totusi mi-e dor de ea si cand ajung acasa vne dragalim la greu.
Sunflower sa va fie de bine vacanta. Ia zi e frumoasa Cafera asa cum cred eu?
Ca fetele ei stiu ca sunt superbe.
Va pup revin
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
...deci acolo a disparut cafera pt 10 zile. k sa vezi ce mica-i lumea!!!!
luna, recunosc ca a fost foarte relaxanta si bine venita "vacanta" asta! chiar mi-am reincarcat bateriile, aveam nevoie de un pic de libertate. mi-am adus aminte cum e sa te duci la baie fara spectatori, cum e sa faci dus pe indelete si nu contra cronometru, cum e sa lenevesti in pat in vikend.....si multe altele
. dar gata.....il vreau inapoi ca mi-e un dor de el de nu mai pot!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
musso17 spune:
neatza
sunflower[..
...ii mai bine printre oamenii normali!!..noi prin mall mai rar caci fii-miu alerga de nu pot sa ma tin pe el,insa mergem la locul de joaca din el..si acolo rar,doar cand ploua.sa va fie de bine vacanta.
oanamada..o sa-ti trimit si eu id-ul.nu m-am gandit ca e asa sarata,i-am facut cu branza caci nu prea mananca lactate.stiu si eu cum e cu istericalele,acu cateva minute fii-miu mi-a intins un pachet de unt pe tv,iti dai seama ce urlete.
mychy,saru'mana.drum bun si sa stii ca ne privezi de prezenta.
greierash spune:
Neata,
Cristina, si copilu' meu a avut febra cand am fost la mare... fara niciun alt smptom... si i-a trecut asa cum a venit.. nu stiu ce o fi fost...ca nici nu am stat mult la soare...nici alt motiv nu vad...
si nici la doctor nu am mai fost...offf
Apropo de dinti/masele cam cate ar trebui sa avem?
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
greierash..eu stiu ca 20.
am uitat sa va povestesc ce noapte am avut,cred ca fii-miu este tare odihnit desi iesim afara de doua ori pe zi..pe la 3 s-a trezit cu chef de vorba,de rasucit prin pat,a tinut-o vreo ora...nu mai zic ca ma gadila cu degetele de la picioare pe care mi le trecea pe la nas si apoi la cap,dand cu putere..foarte amuzant in toiul noptii..cred ca regresam la stadiu de bb.
xerxe2005 spune:
Cristina, asteptam poze de la mare.
Mie imi iese acum a treia masea de minte si am asa o durere constanta...
Ieri am sarbatorit-o pe socrela cu un tort excelent facut dupa reteta de aici
http://gabrielacara.blogspot.com/2009/04/tort-excelent.html
...modificata un pic, ca asa e stilul meu. ![]()
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Timi07 spune:
Buna ziua,
Sa va fie de bine vacantele, of ce m-as mai duce si eu ...
Eu am fost trecuta la program redus de somn +niste mastite asa ca am fost cam depresiva in ultima vreme si n-am vrut sa va virusez.
Karli mi se strange inima cand ma gandesc ca acush incepem diversificarea.
is dusa cu capul vaaaai ce tragedie ca incepem diversificarea si in 2 luni ma intorc la lucru. Am momente cand ma uit la mine si-mi dau seama ca-s ridicola, imi plang de mila pt pr din astea minore in loc sa fiu recunoscatoare ca m-a ferit Dumnezeu de necazuri serioase.
Luna&Cristina26 o sa se obisnuiasca fetele cu cresa, stiti si voi asta doar ca ia timp si stiu cat de tare va doare sa le vedeti plangand. Bucurati-va ca sunt mai mari si va pot zice ce le supara, Soph avea 6 lunisoare cand a mers la cresa (n-are rost sa va zic ce-a fost in sufletul meu). O sa vedeti ca va veni si ziua cand poate nu vor vrea sa vina acasa daca mergeti sa le luati prea devreme
, cand o sa va bombardeze cu expresii noi pe care acasa nu le folositi, cand o sa insire cu ce prieteni se vor juca si pe care educatoare o indragesc mai mult.
Saptamana trecuta am fost o ora la bazin, sauna, jacuzzi. O ORA DOAR PENTRU MINE, wow ce grozav a fost.
Micky cred ca esti la punctul cand ai merge si pe jos la Andrei . Revedere placuta va doresc! Sa ne pove cum te-a primit.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Am luat niste cutii pt jucarii ca ce aveam s-a cam dus. Tati le asambla si Sophie topaia pe lanaga el sa invarta si ea de un surub etc, sotul se si gandea ce-o sa sara in sus fata cand o fi gata si ce-o sa-l mai pupe...ciciu...cad a fost gata treaba merge Soph la el in bata prieteneste pe umar si-i zice cu intelepciune "well done daddy!" ![]()
De faza cu well done am avut si eu parte in urma cu cateva saptamani cand ma intreaba "what's this mummy, huh?" aratandu-mi o piesa dintr-un puzze si-i raspund mai taios, ca Saya era ca girofarul dupa Soph in loc sa pape linistita: "e un 5 portocaliu" si-mi zice mandra "well done mummy,well done" si de-atunci se joaca de-a educatoarea si cu mine si cu Saya.
Duminica a primit o umbrela de care s-a indragostit instantaneu, normal ca a luat-o si la plimbare. Atata a tot tarait-o, inchis-o, deschis-o ca eu am sarit cu gura "Sophie o sa o strici bla-bla" si ea-mi zice "don't worry mummy, mummy don't worry!"
Cand e suparata se jeleste, ceea ce s-a intamplat si vineri "my daddy, my daddy" dupa care realizeaza ca-i in brate la tat'su si schimba "my mummy, my mummy", ridica ochii si vede ca eu eram prin zona asa ca trece la "my Nana" (Nana e maica-mea) la care rad de ea "na bun ia-ne pe toti la rand" si fata se conformeaza "my,budi, my budy" (taica-miu), "my babi, my babi" (bunica-mea), "my Saya, my Saya", "my potash,my potash" (postasul) OK ne-a luat pe toti la rand doar doar se indura careva si-i aduce luna de pe cer dar de unde si pana unde e inclus si postasul?!
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
violetan spune:
Fetele, hai ca am prins un moment liber.
Mada Jianu, bine ai venit. Nici eu nu stiu cum sa te ajut cu numarul dr. Poate daca spui numele, cum a spus si mychy...
Mychy, revedere placuta! Imi imaginez PERFECT cat de dor iti e de puiul tau. Sa-i dai un pup mare mare pe gatishor 

Georgi,
cat de dulce mihnea cu piciorutzele la tine-n cap! Ce scumpi sunt cand fac asa! Pe mine ma strange tare-=tare laur de gat si se si impinge cu totul in mine si simt ca innebunesc cat de dragalas e!!! 
Timi, te inteleg perfect. Ce emotii aveam toate la (prima) diversificare, iti aduci aminte? ![]()
Xerxe, cati ani, tata de iti da acu' mintea???? Si a treia doar?? Aoleo, feriti!![]()
Sunflower, bine ati revenit. Bravo pt concediu! 
Luna, pai da, eu de altfel cred ca in fata lui Dumnezeu, in certificatul de botez la biserica e chiar mult mai important decat ce e in certificatul ala de la starea civila...plus ca e si mai interesant pentru ei sa zica: poti sa-mi zici si marean ![]()
daca vrei ca...(si aici urmeaza povestirea, pigmentata pe ici pe colo cu tot soiul de chestii inventate, ca sa dea bine) ![]()
![]()
Multumim fetele de urari! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash