Strumfi de iul-aug 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor si la multi ani si Laurashului meu dulce!
Ca uitasem total!

la multi ani, la multi ani..........da' cu ce ocazie?????

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, n-am alte motive, doar ca sunt zile la rand in care nu apuc sa citesc pe forum, ceea ce nu cred ca se va schimba prea curand. Poate ne vedem pe la mare, ce zici?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

la multi ani laurash!!!
carla,cum sa nu,io am vrut sa-ti propun dar am zis sa nu fiu inoportuna.

printre picaturi am reusit sa dau si o restanta..da,da..am caci la ex de vara eram in turcia la distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

printre picaturi am reusit sa dau si o restanta..da,da..am caci la ex de vara eram in turcia la distractie

georgiana,mamica de mihnea

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, pentru ca e nascut de Sfanta Maria, Lauarashul este denumit si Marian, la biserica, in certificatul de botez. Deci, la multi ani laurashului mic!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

mychisoara unde esti,adauga-ma in lista de mess,sa-ti povestesc cum m-am facut eu de ras ca ti-am gresit adresa de mess..

La multi ani taurasului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Xerxe,te pup..multumesc.
oanamada,am facut si eu bulgari din feta,smantana si date prin cascaval dar nu prea au avut succes caci am luat o branza sarataaa..dar data viitoare ii fac din cas,smantana,niste ierburi si date tot prin cascaval.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Seara buna!
Am avut o zi de cosmar....2 ore am jelit si fi-mea s-a uitat la mine ranzand! Imi venea sa o arunc pe geam (chiar daca era ziua ei!)...tot ce puneam eu in valiza ea scotea...tot ce punea ea...scoteam eu...cand s-a potolit ea din crizele de isterie ca nu-i dau/las lucrurile in valize....m-au lasat pe mine nervii si m-am pus pe bocit. Cum s-a trezit am suit-o in masina si am dus-o la mama. Am avut la dispozitie 2 ore si jumatate in care nu am stiut pe ce sa pun mana mai intai...oricum...am recuperat ceva din timpul pierdut, dar mai am multe de facut!Mai prost este ca in loc de 2 valize de 20 de kile si un bagaj de mana...eu am facut 4 valize de 20 kg si un bagaj de mana care este de fapt un troller mic! Acu' sa vad cum le duc!
Vio multam mult pentru incurajari si La Multi Ani lui Laurash, Marian.
Mychy, saru-mana de oferta...nu mi-ar prinde deloc rau un sfat acolo de la sora ta...
Carla va pup...multumesc mult! Inteleg ca nu este cazul sa ma panichez cu piciorul mare! Mai vb pe mess cand ma eliberez!

Apropo de mess... care aveti mess...dati-mi si mie pe PM ..id-urile voastre...ca mai mult ca sigur o sa va barai la cap de acolo!
Apropo de apropo...cine ma trece si pe mine la lista de mamici sarbatorite ca am vazut ca nu sunt - 08.10.1976. Multumesc!

Lunamultumesc mult de incurajari...da, intr-adevar am atuul de a cunoaste franceza foarte bine...ceea ce ma relaxeaza putin!
La Multi Ani mamei tale!
Georgi si eu mult! Cin' te puse sa-i faci din branza sarata!? Eu i-am facut din piure de cartofi dulci amestecat cu carnita! Sac!
Sunt franta...ma retrag!
Va pup pe toate, noapte buna!

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaJianu spune:

Buna,
Ma scuzati ca dau buzna peste subiectul vostru...sunt o mamica ce va urmareste de 2 ani si urmeaza multe din sfaturile voastre (desi fetita mea este nascuta in nov 2007).
Urmarindu-va asa de mult timp am apucat sa citesc de multe ori sfaturile care le aveati postate pe yahoo. Problema este ca de o saptamana incerc sa intru iar pe pagina aceea si nu mai pot. Ce ma preocupa cel mai mult este ca in josul paginii era un nr de tel al unui dr homeopat la care am fost deja de 3 ori dar caruia i-am pierdut nr de telefon. Stiu ca pare stupid dar pur si simplu nu il mai am. Stiu, as putea sa ma duc la cabinet direct dar ma gandeam ca poate totusi se mileste una dintre voi de mine si imi da nr de tel ca sa nu bat drumul pana acolo.
Va multumesc anticipat pt nr dar si pt multele sfaturi utile care mi le-ati dat (chiar dc nu stiati) de-a lungul timpului.
O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............
musso, felicitari, esti cea mai tare!
vio, acu am inteles. credeam ca mi-a scapat mie ceva ca n-am pricepit ce era cu la multi ani-ul ala!
oaana, acu te adugashi in lista. abia astept sa-mi povestesti ce traznai ai facut!
oanamada, ti-am trimis PM.
madajianu, te-as ajuta cu cea mai mare placere, dar n-am prea folosit contul de yahoo.....poate fetele te pot lamuri. poate daca zici care numele dr, o sa-ti raspunda cea care a venit cu informatia!

eu diseara plec sa-mi aduc feciorul acasa, asa ca pana marti o sa va privez de prezenta mea agreabila si.........modesta!!abia astept sa-l tzin in brate, mi-e asa un dor de el............

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput