Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
oanamada spune:
Seara buna!
In slalomul meu printre valize...intru sa va spun:
Claucia sa-ti traisca si sa fie sanatoasa si tu pe langa ea!
Lunama bucur ca a fost doar o banuiala si nu s-a confirmat! Multa sanatate!
Pup toate fetele, dar cu dedicatie speciala catre Mychy, Georgi, Vio, Caferuta
Antobine ati revenit din vacanta! Stai pe acasa ca vinnnnnnn![]()
![]()
! Pe 11 venim si noi doua! Da-mi si mie un PM cu numarul tau de telefon sa te sun cand ma dezmeticesc putin sa ne si vedem!Vezi ca mai am un set de intrebari pregatit: pediatru, medic generalist de unde iau si eu???
Si inca una: neste mobila mai eftina? (Ca vad ca un pat cu doua noptiere te duce la 500eur cel putin!)
Despre noi nu prea am ce sa va spun decat ca eu sunt turbata cu plecarea si fi-mea ma turbeaza si mai rau...eu bag in genti ea scoate...ea baga in genti...eu scot si o tinem asa lelea...parca vad ca ajung sa fac joi noapte toate bagajele!
Am scapat de pampers ...inclusiv la somnul de dupa-amiaza...il accepta numai noaptea, dar se trezeste cu el uscat! in rest se cere si daca vreau sa-i pun cumva pampers tot nu face...se cere la wc (am fost plecate cateva ore in oras si m-a innebunit ca ea vrea sa faca pipi...desi avea pampers!).
I-a crescut iar piciorul...cum ajung acolo trebuie sa-i iau incaltari ca acum stam numai in astea de vara (ceea ce este cam naspa cu vremea de afara!) care deja incep sa o stranga. Ai vostri cat au la picior...ca fi-mea a ajuns la 24. In inaltime are 94cm..habar n-am, e mult, e putin, comparativ cu ce ar trebui sa fie?
Eu am fost atat de stresata zilele astea incat am mai dat ceva jos...nu stiu cat...dar incap in niste blugi in care nu am incaput niciodata
(i-am primit si mi-au fost mici de la inceput!)....in ritmul asta..o sa ating apogeul siluetei mele
...
Una peste alta..baiiiiii, mi-e frica! Vineri plec!!!!!!Nu incep sa-mi insir frustrarile...ca nu mai termin!
Va pup si va mai scriu dupa ce ajung acolo si ma linistesc!
Numai bine la toata lumea si La Multi Ani celor pe care nu i-am felicitat si celor care se vor sarbatori in urmatoarele zile!
Oana si
Cati mica (2 ani)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
violetan spune:
Neata fetele! Repede, sa nu uit. Hai sa vaz ce-am retinut:
Claucia, felicitari! Multa sanatate si copilaselor si voua si sa fiti fericiti! 
Luna, ce bine ca e doar viroza! Va pup mult si multa sanatate!
Ddanagh, bine ati revenit! 
Karli, nu te mai enerva cu toti necioplitii. Asta e lumea in care traim...
Oanamada, 
mai nu te mai frustra ![]()
o sa fie foarte bine! Ai sa vezi.
Oaana, multa sanatate la puiuti!
Cum zice laur la forfecuta, farfurie si furculita? FOFIFIKA!![]()
Va pup pe toate!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
luna, ce vesti bune! ma bucur din suflet pt voi!
dana, ma bucur ca ti-a priit concediul si chiar te "simt" mai tonica!!!!tzine-o tot asa!!!!
oanamada, spor la impachetat bagaje! o sa fie bine! daca tu esti frustrata ca pleci, eu care raman, ce sa mai zic ![]()
. ti-am mai zis ca si sormea e in brux. daca ai nevoie de ceva.......sa-mi zici! pot eventual sa-ti dau si nr ei, ca nu se stie niciodata! chiar si pt problema cu mobila. pup si sa n-ai dubii ca faci cel mai bun lucru pe care-l puteai face cu plecarea asta!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
mychydutza spune:
........si, LA MULTI ANI! tuturor Mariilor!!!!!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
CarlaV spune:
'Neata si "La multi ani!" Mariilor.
Noi ne-am intors duminica de la mare, am batut recordul anul asta, inca putin si ne mutam acolo. N-am citit nimic din urma si nici nu voi mai reusi, ne ocupam de botezul Larisei, am intrat sa felicit noile mamici. Claucia si Cristina_Ana, felicitari pentru printese, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii.
Oanamada, chiar nu mai stiam nimic de tine, ai scris la fix. Drum bun si o sa fie bine! Cati este inalta pentru varsta ei. Saby are la picior intre 22 si 25, in functie de producatorul incaltamintei
. Am admirat realizarea de pe blog cu ocazia aniversarii Catincai, te invidiez pentru rabdare si timp
.
Vio, Brazuca, Vivela, Monicabo, Arhdy etc. etc. etc.
, imi cer scuze pentru absenta si mesaje scurte, nu promit sa se schimbe ceva.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc ca imi sunteti aproape.
Dana sa iti fie de bine concediul. Stie fata ce stie cu vaporul.
Oanamada sa va acomodati cu bine si sa va fie drumul lin. O sa fie bine ai sa vezi, greu la inceput dar bine. Macar tu vorbesti limba, sunt altii care pleaca si n-au idee ce vorbesc.
Cristina ce mai face Ingrid la gradinita?
Eu azi sunt bine, rad de fie-mea cand vad cate ii trec prin cap, urla la Cosmin "Codaaa (asa il alinta ea) stop it. OK?" Si zice ok intr-un fel asa frumos ceva de genul "aikeeei?" O intreb "cum te cheama si ea raspunde "Adeli Fiser".
Numara pana la 10, se catara pe toate mobilele, sare de acolo, iar frate-su o adora.
Aaaa si cum credeti ca-l striga pe Cosmin cand nu il alinta? Cofin! Hihihi.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
La multi ani Mariilor si mamei mele care e tot Maria.
Pe 20 sept e ziua sotului meu si a mamei mele. Bairam nu alta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
neatza
pup si eu pe vio si oanamada..vio te asteptam mai des..oana,spor la impachetat,sa va fie bine acolo.
carla,bine ati venit..mi-a atras atentie ultima parte a mesajului..presupun ca nu mai intri des din lipsa de timp,ceea ce e pe deplin inteles..nu din alte cauze,nu???
constat ca din ce in ce mai multe fete nu mai intra ..sau daca o fac este mult mai rar decat o faceau.
luna,imi pare tare frumoasa relatia adelisei cu cosmin,uite asa ma gandesc ca daca m-oi apuca de"proiectul 2"peste 2,3 ani n-o fi asa rau ca e diferenta de 5 ani intre frati.
violetan spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor si la multi ani si Laurashului meu dulce!
Ca uitasem total!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash