Strumfi de iul-aug 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gata, m-am intors.
Am multe de spus si putin timp, fir-ar sa fie.

In primul rand, desi nu am apucat sa mai scriu, un sincer La Multi Ani, cu multa sanatate si fericire pentru tori strumfii aniversati de la 10 august incoace.

Claucia, Cristina-Ana, felicitari mamicilor, sa va traiasca printesele.

Luna, Cristina, imi pare rau ca aveti un "rough start" cu gradinita, ca sa zic asa. E mai greu la inceput, dar va fi mai bine intr-un timp scurt, veti vedea. Mult curaj.

Luna, imi pare rau ca s-a imbolnavit Lisse. Asta e parte nasoala cu intratul in colectivitate.
Dar se mai da Tamiflu pt gripa asta? Ca am citit tot felul de articole pe tema asta, inclusiv in ziare britanice (in vacanta eram la curent cu presa de scandal din Anglia) iar in Belgia au zis clar ca ei nu-l dau la copii, nici nu stiu ca sa mai cred. Multa sanatate.
Si eu stau cu grija asta, mai ales ca au prezis ca dupa ce incep scolile vor fi foarte multa cazuri de gripa. Pana acum vad ca astia in Belgia nu fac nimic, in afara sa recomande spalatul si dezinfectatul mainilor.

De pe 1 septembrie au inceput si piticii mei scoala - Victor, respecitv cresa-Sonia. La sfarsitul saptamanii, Sonia a avut stomacul deranjat, mi s-au unrcat nervii in gat instant cand am vazut ca dupa 4 zile de cresa s-a procopsit. Din fericire, a durat doar o zi si nu a avut alte simptome.

Despre copii ce sa va mai spun, sunt doi minunati si-i iubim tare mult. Sonia e inalta pentru varsta ei, plina de personalitate, stie-tot si vorbeste non-stop, chiar si in somn . Canta si danseaza si prinde foarte repede melodiile si poeziile. Ii fura jucariile lui Victor numai ca sa-l necajeasca, trebuie sa la dau sa manance in farfurii identice ca altfel se lasa cu circ, etc. Uneori se joaca separat, linistiti, o perioada de timp si apoi se iau la cearta pe o jucarie in 3 secunde urla de ne stie tot cartierul, nici unul nu cedeaza, Sonia se inclesteaza pana tremura cand vrei sa-i iei ceva din mana, Victor plange si tot asa ne distram. Dar sunt amandoi scumpi si simpatici foc, normal, doar sunt ai mei.

Hai ca trebuie sa plec la masa, va pup pe toate,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karli din cate stiu nu o inteapa ci face un exudat, parca. Rezultatul foarte rapid am inteles, nu stiu exact, stiu doar ca nu e analiza de sange.

Clau felictari inca o data pentru doua fetite perfecte.

Anto sa-ti fie de bine vacanta. Vreau si eu, nici n-am inceput bine serviciul si vreau vacanta. Despre Tamiflu am inteles ca au ajuns la concluzia ca poate avea reactii adverse rele in 2 cazuri din 10 insa poate fi si benefic daca nu are reactii adverse. Naiba sa-i ia, eu daca imi da vreau sa-l am in casa ca macar daca simt ca ma depaseste problema in miezul noptii sa am la ce apela.

Va pup in curand am o veste.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

na ca m-or vazut astia iar (am mai fost si saptamana trecuta o data) la usa lor si ma intreaba sfiosi de la cat la cat e programul de liniste pe care il pretind ca sa stie si ei ca ei nu stiu... zic de la 1 la 5 dar pt.mine e suficient daca nu dau cu ciocanul si cu bormasina o ora-doua... si numa bine ce-am ajuns iar in casa, cioca-boca, cioca-boca.. ce-or fi zis, inca una si ma duc! dobitocii! of ce m-am saturat de nedreptate si de nesimtire; nu stiu ce trebuie sa mai faci in ziua de azi ca sa te intelegi cu omul de langa tine, ca sa nu te tepuiasca omul de langa tine si asa mai departe... na ca m-am enervat pe cauze civile si cred ca oricum ma enervez degeaba; mai mult ma uitam azi pe lista cu cheltuielile de intretinere de la parter si fac astia niste socoteli, si au niste preturi de te sperii... probabil se bazeaza ca nimeni nu le cere socoteala, dar chiar asa sa fie oare? asta e cel mai frustrant pana la urma, ca nu prea poti sa spui NU la niste chestiuni comune cu care nu esti de acord unde esti bagat vrei nu vrei... de fapt unde esti bagat nefiind intrebat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Phew! Se pare ca totusi nu e swine flu, ci doar o viroza normala. Yupiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Luna, pfuuuu...am rasuflat usurata! Sanatate multa!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Greierash mersi mult, sper sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Luna,super,bine ca nu e nimic grav...

Claucia si Cristiana-ana felicitari pentru bebei!!!

Anto,deci sa inteleg ca ti-ai facut de cap cu mancarea.MA bucur ca Sonia e bine...La mine sunt mucosi amandoi,deci cand incepe gradi,ma ia groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Karligutza stii tu pentru ce .Deci nu te duci la serviciu?Nici eu nu merg un an de zile,la anul in iunie iese soacra mea la pensie,deci pot merge la munca...deocamdata nu am cu cine sa-i las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Phew! Se pare ca totusi nu e swine flu, ci doar o viroza normala. Yupiii!

Ma bucur mult ca este doar o viroza. Pupici si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

N'seara

Luna bine ca ati scapat. Of micutza Lis, sa te faci bine repede.
Dar oare cand vom scapa de gripa asta, nu mai trece?

Clauci, Ana_Cristina felicitari pentru printesele din viata voastra. Sa va traiasca, sa va bucurati de ele.

Eu am revenit din concediu ieri, incarcata de energie. Tare bine mi-a prins concediul asta. Primele doua zile nu prea reuseam sa ma relaxez, ma gandeam doar la Daria, dar dupa ce mi-am dat seama ca se intelege bine cu mamaia ne-am facut de cap in adevaratul sens al cuvantului. Am avut niste zile pline de diferite activitati/jocuri.
Ma bufneste rasul ca acum Daria se joaca cu un vapor pe care i l-am adus din concediu si-l pune pe o poza de pe birou in care se vede marea, cica pe acolo merge vaporul, pe apa. Stie fata ceva.

Gradinitza inca nu am inceput-o pe motiv ca am fost plecata. Trebuie sa-i mai fac coprocultura si apoi gata. Eu sunt acum mai optimista fiindca am fost dimineatza cu ea la cresa, la ora 9 si nu mai plangea nici un copil, mi s-a parut mare lucru ca in juma de ora sa fie linistiti toti.

Va pup acum, ma duc sa calc o camasa
Mi-a fost dor de voi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput