Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Felicitari claucia si cristina_ana pentru bebeluse, sa va traiasca!
andru_mami, felicitari pentru achizitii si va doresc ca Andrei sa progreseze repede, si sa va puteti gandi la bb2.
Luna, Cristina, sper sa se imbunatateasca relatia fetelor cu gradi. La noi a fost a 2-a zi in care le-a dus taica-su la gradi, si a 5-a zi din anul asta scolar, si n-a plans deloc Sma: a luat-o pe educatoare si a intrat frumos in clasa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Luna, sper sa fie o alarma falsa cu Adelise! Copiii se imbolnavesc de obicei in primele zile de colectivitate, poate e o gripa obisnuita.
mychy, iti urez de pe acum drum bun sa-l aduci pe Andrei acasa.
greieras, multumesc.
Stiti ploaia aia rece de ieri dupa-amiaza? Ei bine, noi am mers la Ferma Animalelor, copiii vroiau sa calareasca ponei. Nu ne-au lasat sa calarim pe ploaie, dar am putut intra gratis toti 4 sa ne uitam la animale. Mi-a placut, si vreau sa mai mergem.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
Mychy da se manifesta ca o gripa normala dar daca ai si alte probleme de sanatate poate fi fatala. Chiar si amigdalita daca ai e naspa. Deci e aiurea, din cate stiu e sanatoasa Lis dar na, stiu eu daca chair e 100%? Nu merge la gradi azi e acasa cu tati. Nu stiu de unde a luat-o, poate de la gradi, poate de peste gard de la vecini ca au avut si ei, nu stiu, o poti lua de oriunde ca e peste tot deja.
Ioana multumesc de urari, sper sa fie o gripa normala.
Revin cu vesti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Antoanela23 spune:
Hellou-hellou,
Iaca am aparut si eu.
De cateva zile incerc sa citesc ce ati mai scris dar mai am mult de recuperat.
Karli, mersi de intrebare, te pup, esti foarte draguta ca te-ai gandit la noi.
In vacanta a fost f bine, hotel bun, papa bun (si mult ), vreme super, piscina, plaja la fel si cel mai important copiii au fost sanatosi. In rest, ca in vacanta cu doi copii mici, adica nu am stat pe sezlong nici 5 minute, toate mesele le-am mancat din fuga, alergand dupa unul din ei, pana am inceput sa mancam pe rand ca nu se mai putea altfel.
Va pup, revin,
Poze 2009
Poze 2008
mychydutza spune:
luna, o sa fie bine! ia ceva tratament? diagnosticul a fost pus de dr?
anto, bine ai revenit! si...sa va fie de bine vacanta!
ioana, multzam de urari! stii cum numar zilele.....1.2.3.....daca pana acu' am profitat din plin de liniste si libertateeeeeeeee, acu mi-e tare dor.
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Luna1 spune:
Mychy a fost declarata suspecta de asistenta, la 11 50 are programare cu dr, care o sa spuna sigur ce si cum, daca este i se va da Tamiflu. Eu sunt aproape sigura ca este pentru ca deja sunt cazuri peste tot, fetita vecinilor meu mai mica cu juma de an ca Adelise a avut, si sunt lipiti de noi, plus iti dai seama ca in parcuri, supermarketuri, chiar si pe strada, imposibil sa nu exite sansa sa nu treci pe langa unul care are si nu are cum sa stea in casa.
La 11,50 are programare si o duce tac-so la izolator. Nu pot sa zic ca sunt foarte speriata, daca n-are alte probleme de sanatate e chiar mai usor decat o gripa normala, insa ma bucur ca o vede doctorul, pentru ca aici deja s-a infiintat o linie fierbinte unde suni, spui simptomele, si daca ei considera ca e swine flu trimiti pe cineva neinfectat sa ia Tamiflu de la un punct infiintat special pentru asta. Ori eu vreau sa o vada un doctor, sa stiu ca n-are amigdalita sau mai stiu eu ce adiacent care poate fi fatal.
Va pup revin cu vesti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
claucia spune:
Buna dimineata fetelor,
Multumim pentru urari, am nascut intr-adevar pe 3 sept, joi o fetita frumoasa si dulce, exact ca prima printesa. Si aici nu glumesc, exact 3,750 kg si 52 cm. Ce mai, facem copii standard si nu e rau epntru ca sunt atat de frumoase! (deh, treaba cu cioara)
Acum suntem acasa, de fapt e a treia zi acasa deja, mi-a dat drumul sambata, la fel ca prima oara Operatia la fel, nu ma mai doare deja nimic, burtica a inceput sa se retraga, nu prea am eu pofta de mancare dar incet incet, abia suntem in a 5-a zi de la operatie. Am lapte, ii dau si supliment pentru ca este o mancacioasa, insa noaptea de ex nu ii mai dau nimic, o alaptez si doarme 3 ore legate.
DImineata ne-a incercat nervii un pic, a papat la 6 si pana la 8 si jumatate nu a vrut sa doarma, a tot chirait si marait alternat cu plans serios si as mai fi lasat-o din brate si din tzitzi mai degraba, dar imi trezea printesa cealalta si nu vroiam.
Alessia a primit=o super bine, a suferit un pic cat am fost plecata cele 2 nopti in spital, desi i-am explicat inainte ca vca sta cu tati s va face nani cu el 2 nopti si vine mami.
Dar ma ajuta extraordinar, imi aduce pampers, crema de fundulet, body pentru cea mica, o da cu crema pe manute si picioruse (3 straturi ) e foarte cooperanta. Stie mama ce fata dulce si iubitoare are.
Ca tot suntem aici la strumfi, Alessia e super, vorbeste, face propozitii, repeta orice cuvant nou (asa cum il intelege dar pe aproape de adevar), papa bine, merge afara, a fost mucioasa acum zilele astea un pic dar vad ca astazi este mai bine, este iubitoare si vesela, rade din orice, chiar daca ma fac ca o gadil, e sociabila etc.
Multumesc Karligutza si tuturor pentru urari, si pentru anunt, nu ne-am hotarat la nasi Initial era Elisa Ioana sau Lisa Andreea sau Alexandra ELisa, sau Alexandra si nu mai stiu cum. Nu a fost cu nici o intentie dar Elisa Andreea e cel mai frumos. Ca si fetele mele.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
mychydutza spune:
felicitari claucia! poate ne tratezi si cu niste poze!!
luna, tzin pumnii! si la noi s-au mai confirmat cazuri, dar nu asa ca la voi, din fericire! sa ne spui ce si cum....
e off topic, dar ....http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/%C2%ABmami-ce-inseamna-virgin%C2%BB-vezi-video/
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
karligutza spune:
Anto ce tare esti.. m-am distrat numai imaginandu-mi cum alergati dupa unul dupa altul mancand cand si cand si pe urma cautand solutii sa mancati pe rand... e adevarat ca si eu tot timpul am procedat la fel, eu avand doar unul, nu puteam sa mananc si eu si sotul caci Adeluta nu stie inca sa manance foarte bine singurica, drept pentru care eu o asistam pe ea intai, apoi mancam si eu in timp ce sotul avea grija de Adeluta care nu mai avea rabdare sa stea la masa caci ea terminase, fireste! deci e o nebunie in vacantele cu copii mici.
Luna tragem cu toate nadejde ca nu e gripa noua! o sa ii faceti analize de sange lui Adelise? adica o intepati? of, sper sa treaca suspiciunea si mai ales starea gripala pe care o manifesta! iar tie putere, lasa ca nu te apuca depresia daca vorbesti despre grijile tale.... stii ca aici iti alungam temerile si gandurile negre!
Cristina26 succes la noile incercari cu Ingrid la gradinita.... nu stiu ce sa-ti mai zic, avand in vedere ca ai ales gradinita cea mai buna din zona ta; poate doar sa puteti avea rabdare si sa se impace Ingrid cu ideea de gradi cat mai repede! Pupici! Am inteles bine ca o duci doar 3h/zi? pentru inceput... daca ar fi sa faci trecerea mai lent, adica sa incercati cu o ora, apoi 2... nu stiu, zic si eu, nu stiu daca teoria asta merge si in practica!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Bravo Claucia ca te-ai acomodat asa repede in postura de mamica de 2 fete... imi place cum o stapanesti pe una sa n-o trezesti pe cealalta si asa mai departe.. am inteles si treaba cu combinatiile de prenume; oricum erau toate pe placul vostru asa ca nu ma indoiesc ca alegerea finala ii va placea si ei cand va fi mai mare.. cu burtica, cu somnul, cu papa daca sunteti bine, asta e perfect; si apropo de papa, suplimentul stiam ca e in functie de cate grame/kilograme ia pe cantar si nu la masuratoare din ochi ... sunt sigura ca vrei sa-i fie bine si sa pape pe saturate dar lasa-o pe tzitzi sa vezi ce fericita o sa fie Elisutza!
ma duc sa fac scandal la etajul 6 ca dau cu bormasina ca nesimtitii, iar Adeluta abia a adormit!
karligutza
sunt mamica Adelutei