Strumfi de iul-aug 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna fetelor!
am cam dat lipsa pe aici dar am avut treaba si cam greu de intrat pe aci; pai sa incep frumos- andrei se rostogoleste complet,adica spate-burta;burta-spate si eu bantui pe aici de fericita,vorbeste cat ptr 2 dar nu stiu ce zice,el poate stie si in rest suntem bine,singurei pe acasa,tati la peste sa bage coada in balta si noi pe aci ca afara e frig dupa cat a plouat.

restul fetelor toate sunteti bine,strumfeii cum sunt?

pupici ptr toti strumfeii si mamicile lor

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, cred ca orice copil sufera atunci cand il lasi singur......imi imaginez cat iti este de greu.........pana te mai aduni, lasa-l pe sotz sa o duca la gradi. poate intre timp se obisnuiste si ea si n-o sa mai aiba expresia aia disperata care te-a impins in pragu' depresiei..........lis pare sociabila, cred ca o sa se adapteze usor.......eu cred ca problema e la tine, nu la ea.eu acu's tare la teorie, dar cand o sa fiu pusa'n fata faptului cred ca o sa dau ceva apa la soareci, doar suntem mame si avem o scuza tzin pumnii sa fie bine
andru mami, felicitari pt progrese!!!!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
luna,multumesc..total de acord cu tine..asa o sa procedez,afara il duc la masina si ii explic,iar in casa 2 minute il izolez dar stau in raza lui.azi a fost bine,probabil ca mi-a simtit disperarea.sunt de acord cu mychy,poate o vreme ar trebuie s-o duca sotu'la gradi,si pentru tine e o mare schmbare,job nou,cea mica la gradi dupa doi ani de stat cu tine,cred ca s-au adunat.
andru mami,bravo,tineti-o tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

mychydutza multumesc mult, chiar aveam nevoie de incurajari. Ingrid e obisnuita sa stea cu mine sau cu nasa ei. Pe nasa ei nu pot sa o solicit decat daca am programare la doctor sau ceva de genul aceasta. Adevarul este ca unele femei pot sa stea cu copilasii toata ziua, altele pot sta mai putin, eu am nevoie de putin timp pentru mine, este foarte obositor sa stau doar cu copilul toata ziua. In ceea ce priveste munca, nu stiu cand o sa incep sau ce fel de loc de munca as vrea sa am.
luna1 pe Adelisa cea frumoasa. Marti m-a sunat si directoarea si educataoarea lui Ingrid sa imi spuna ca Ingrid nu a fost neglijata si ca le pare rau ca eu am avut aceasta impresie (apoi nu am avut eu impresia aia, asa a si fost cand m-am uitat si eu si nasa lui Ingrid pe geam). Aici la gradinita unde merge Ingrid sunt 2 educatoare pentru 10 copilasi. Azi mi-a fost si mila de educatoare. O educatoare il tinea in brate pe un baietel pe colidor ca micutul nu vroia sa intre in clasa sau sa fie lasat jos, directoarea tinea o fetita in brate in sala de mese. Ingrid era cea care mai facea scandal in sala de clasa din cand in cand. Ingrid a primit multa atentie azi (am stat si m-am uitat pe gemuletul lor o perioada, am plecat pt o ora si dupa care m-am intors si am pandit din nou). Ingrid plange cand aude copiii plangand, sau cand i se spune sa nu faca ceva ce ar vrea ea sa faca ( sa nu ia jucariile de la alti copii, sa nu le spuna “now you go away, that’s Ingrid’s” apoi zice “Thank you!”) in rest este ok. Ma gandeam sa le mai dau o sanasa la cei de la gradinita asta pentru ca au fost foarte draguti cu Ingrid azi, dar daca o sa ma mai dezamageasca inca o data am sa o retrag pe Ingrid de acolo. Ingrid merge la gradinita doar 2 zile pe saptamana/3h/zi.
karligutza sa stii ca uneori ma gandesc ca probabil este prea mica si ca ar trebui sa o mai tin acasa inca un an. Gradinita la care am dus-o este faimoasa ca fiind cea mai buna gradinita din oras. Nu stiu unde as putea-o da in alta parte. Am mai intrebat si majoritatea imi recomanda gradinitele astea in biserici. Nu stiu de ce dar faptul ca sunt maicute care au grija de copii mi se pare putin ciudat.
milly nu mai este mult si nasti. O nastere usoara si un copil sanatos iti doresc.
Ioana75 multumesc mult. Nici nu stiu ce sa mai zic de Ingrid. Daca o intrebi cum e la gradinita Ingrid zice “Ingrid e trista. Ingrid plange” daca o intreb cum este Miss Zoglermenn imi zice ca educatoare e blanda. Daca o intrebi ce prieteni are ii zice pe toti pe nume dupa care zice ca ea vrea sa mearga la gradinita, cand ajungem acolo urla de zici ca o pun pe foc…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

A NASCUT CLAUCIA!!! felicitari mamicuta draga! sa fii sanatoasa si sa ai laptic la bebic! te asteptam cu impresii de mamica cu 2 fete!

p.s. citind la odiseea unde a nascut si aidaciolac (mamica de EMMA) un baietel sanatos pe nume Eric, am dat si de Claucia noastra cu urmatoarele detalii despre fetita ei nou-nascuta: 03.09 ora 9:24 Elisa Andreea(3750g, 52cm), Bucuresti, Sp.Municipal - dr. Alexandru Florin Anca, cezariana la 38s de claucia(DN:02.12.1979) + Alessia Maria (13.07.2007).

Felicitari inca o data pentru nasterea micutei ELISA ANDREEA! Nu cumva ai ales Andreea ca sa-i fie nasa de botez Andreea mama lui Raducu?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Si tot de la categoria "mamici de strumfi la al doilea bebe" face parte si Cristina_ana... a nascut si ea tot zilele acestea, tot acolo am gasit-o cu datele: 05.09 ora xx:xx Emma Ioana (3600g), Bucuresti, cezariana la 38s4z de Cristina_ana (DN:23.12.1975) + Andrei Eric (26.07.2007)....

FELICITARI Cristina_ana pentru micuta EMMA IOANA!!! Sa fie sanatoasa, papacioasa si sa faca mult nani acum cat e bebelus! Recuperare usoara si tie si te asteptam cu povesti si poze despre aceasta noua experienta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata.
Felicitari mamicilor claucia si cristina-ana! Sa aveti copilasi sanantosi, frumosi si papaciosi.
andru mami bine ai venit si iti doresc sa ai putere, rabdare si optimism.
cristina26, imi pare rau ca Ingrid e trista, dar poate veti reusi sa depasiti si tu si ea "momentul" si in cele din urma va fi bine.
Luna, e greu, e tare greu, dar crede-ma dupa un timp cand ea se va obisnui cu noul program, va fi muuult mai bine, si tu te vei simti altfel. E adevarat ca, de fapt, noi resimtim mult mai greu despartirea de copii, iar fatul ca ei sunt tristi, mai plang, fac sa fie totul si mai greu. Copii uita mai usor...daca sunt luati cu vorba sau le arati ceva interesant sau nou ei sunt captati de acel lucru. Capul sus!
Oooffff musso, cat te inteleg... ti-as da si eu un exemplu, desi ce a zis luna mi se pare super ok, dar e asemmanator ce vreau sa iti zic si eu. Noi, cand iesim afara si Andrei face vreo "criza" ii spun ca daca nu inceteaza mergem in casa, cateodata facem si cativa pasi in sensul asta... si de cele mai multe ori functioneaza.
Ioana, felicitari, Sma pare destul de cooperanta! Bafta in continuare.
Mychy, pentru dorul de Andrei, desi...sunt in zadar, pana nu il vei vedea pe el...Oricum, esti tare ca ai rezistat atat!!!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andru felicitari pentru progrese.

Claucia si crisitina-ana felictari pentru bebei, sa fie sanatosi si mancaciosi.

Fetelor multumesc pentru sustinere si sfaturi, acum alta bomba:

Adelise e suspecta de swine flu....

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greieras..,multumesc.

felicitari mamicilor de bb2,sanatate si putere.

luna..offf,io nici nu stiu ce sa-ti spun...sa treceti cu bine,sa fie doar o alarma falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, chiar asa? of! si cum se manifesta? ca o gripa obisnuita? adelise e acasa? banuiesc ca n-ai dus-o la gradi. crezi ca a luat-o de pe-acolo? oricum am inteles ca se manifesta ca o gripa normala, nu? complicatii apar doar pe un .....fond sensibil! tzin pumnii ca suspiciunea sa fie falsa! sa ne tii la curent!
cristina, eu zic sa le mai dai o sansa. si sunt convinsa ca ingrid o sa se obisnuiasca. cred ca si copiilor le e greu, mai ales daca au stat 2 ani acasa dupa fusta lui mami.si dintr-o data mami pleca, raman singuri cu cineva strain...nimic din ce era acasa nu mai este acolo............cred ca reactia lor e normala si perfect intreptatzita! cred ca noua ne trebuie mai multa rabdare......dar cum am mai zis, sunt tare'n sfaturi, dar cand ma gandesc cum am reactionat cand l-am intzarcat, nu mi-e greu sa-mi imaginez cum va fi cand o sa-l trimit la gradi. si te inteleg ca vrei timp si pt tine. eu dupa un an jumate de stata acasa, o luase-m pe aratura!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput