Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
ioana, ce coincidentza! si la mine tot stanga!!!![]()
te pomenesti ca ne vorbeste careva de rau.......

. serios, pe mine chiar ma deranjeaza....
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
jadi spune:
Mie nu mi se zbate nimic, ma primiti?
Si avem si muci! Ca sa incheiem glorios cea mai lunga perioada fara muci adica exact 4 luni. Nu ma agit prea tare, nu sunt convinsa daca e raceala sau rinita alergica, stau si astept
. In rest am vazut o groaza de fete pe aici, cam rarut
. Si mi-e somn, ca aseara au considerat ca sunt buna de facut sandvis si m-am trezit cu ei in pat la mine. In plus ma incearca o raceala cu frisoane deci capacul e pus. Si pentru ca nu mai stiu, mucii cu ce ii mai tratati? In afara de indiferenta
.
Ma duc sa ma fac ca muncesc dar abia astept sa merg acasa!
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Si pentru ca nu mai stiu, mucii cu ce ii mai tratati? In afara de indiferenta . |
ei, uite ca am ajuns si ziua asta.......sa nu-si mai aduca jadi aminte cu ce se trateaza mucii. tocmai ea! mama lu' dodo-mucosu'! cred ca as putea "coace" o culme! care e culmea uitarii? sa nu-si mai adica aminte jadi cum se sterg mucii

si ce daca nu ti se zbate nik? ar putea sa ti se.........
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Luna1 spune:
Jadi eu tratez doar cu indiferenta daca n-are febra. Si suflat bine nasul la baie seara ca sa doarma bine noaptea.
Mychy pai daca n-are nimic de la incghetata de la legume inghetate de ce ar avea? Nu o doare nimic, plus ca legumele nefierte sunt mult mai sanatoase cum spuneam decat gatite. Asa mananca si ea ceva snack si e si sanatos. Incearca, garantat ii va placea.
Ioana ce bine ca Smaranda poate sta doar 3 ore. Lis sta 8 ore la gradi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Mai la noi a mers de multe ori un oscilo dat noaptea dupa ce adoarme sa fiu sigura ca nu mai mananca ( dizolvat in seringa in 3 ml apa ) plua un paracetamol in fund prima seara ( maxim 2 seri) si, negresit, imunorezistan junior 2 ml dim si 2 seara atata timp cat o tin mucisorii ( pana acum max 4 zile).
Astfel noi am scapat de multe raceli, inclusiv una saptamana asta. Dar trebuie intervenit de la primele stranuturi.
Legat de gradinita inca nu am dus- o, speram de luni. Poveste lunga.
Sanatate
fug ca am treaba muuuulta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Hop si io!
Mychy, ce inseamna adica ca "nu-i a buna"? adica e mai mult decat lipsa calciu/magneziu aceasta zbatere a muschilor?
Si io am avut o perioada lunga de zbatere a pleoapei da' rau, ma enerva la culme si era si vizibil. Calciu' mi-a iesit sub lmita. Carlav zice ca cea mai buna metoda de asimilat calciul este patrunjelul. Mult...Sanatate la toata lumea, mai ales mucioseilor.
Si sa nu uit: laur numara pana la 10; daca e atent stie si ordinea
; zice ashea:
unu-dii-tee-patu-tii-thathe (aici il mananci de scump ce e)-apeee-offf-nono-dedeee!!!
si mai zice cand recit eu catelus cu parul cret cuvintele de final (cret-cotet-fura-gura) ![]()
![]()
georgi, sanatate puiului, cafera si tie, jadi succes cu mucisorii, multa sanatate si tie si nu mai stiu da tre sa ies ca am treabaaaa
pup pup toti
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
mai si eu stiu ca muci ii tratam cu indiferenta dar cand sunt vascosi si putin galbui???va intreb ca eu ii dau cu humex,il aspir ,iar acum ii dau cu colargol..plus ca ochii sunt injectati,sigur dela nas..luna viitoare ii iau ap de aerosoli,nu mai stau pe ganduri.
vio,te pup..fii-miu numara pana la 5..un,dui,tei,iar celelalte nu le pot reproduce,cert e ca se termina cu un "iiii" lung si batand din palme.
acum i-am luat tablita si creta si numaram scriind..mami,nu el![]()
ioana,multumesc.
sanatate jadi si caferei,vad ca n-a mai intrat de ieri.
cafera spune:
Buna, fete frumoase!
Eu tot nu am scapat de raceala, Ilinca e mai bine, dar Alexia nu a putut merge la scoala. Febra nu facem, dar nici bine nu ne Eu o sa trebuiasca sa fac si niste instilatii la ureche ca am facut un catar. Nu stiu exact ce o fi, dar stiu ca de fiecare data cand racesc nu mai aud. Asta de cand am facut o otita urata acum ceva ani. Floloseam mult aerul conditionat in birou si era chiar deasupra capului meu. Ei, buna si faza asta ca nu aud nimic din ce ar vrea sa-mi spuna unii.![]()
![]()
![]()
Am fost la sedinta cu parintii aseara si am ramas surprinsa ca Ilinca m-a asteptat fara sa planga dupa mine. In total 3 ore. E drept ca a stat cu taticul ei care s-a straduit sa-i ocupe timpul cat mai mult, dar tot m-am minunat. Draga mamei![]()
![]()
![]()
Am vazut un Mihnea frumos si o olita de Luna pe care mi-as dori sa o am si eu pt calatorii.
Asta pentru viitor, ca inca nu acceptam nici olita, nici reductor. Acum a inceput sa spuna cand face si pipi, dar trebuie sa punem scutecul sa faca. Daca e urgenta mare si scapa picaturi pe ea, plange de se invineteste, dar olita tot nu o doreste. Repeta tot dupa oricine, face fraze, eu inteleg tot ce spune, restul lumii insa mai are dificultati in a pricepe.![]()
![]()
![]()
Am tot uitat sa felicit mamicile proaspete pentru marele eveniment.

musso17 spune:
am revenit de la dr..angina,rosu-n gat cu pustule..mai sa fie,mai sa fie..n-as fi zis la cat mananca..i-a dat antibiotic,nu as fi vrut ca n-a mai luat de 6 luni..dar daca e ordin...puteam sa nu accapet dar sa-i fac exudat ar fi insemnat vreo trei zile si mi-era sa nu se agraveze.
cafera,multumim de vizionare.
cafera spune:
Musso, sanatate multa!
Si eu sunt intr-o stare de-mi vine sa intorc anotimpurile. 

Eu eram mai binisor, m-am apucat sa gatesc ceva si iar am inceput sa stranut, sa ma doara oasele, parca ma stoarce cineva. Si nici nu aud

Cand ma uit si la fete si le vad una mai pleoshtita ca alta....

Pe sot nu-l vad ca el s-a exilat in dormitor, cu o perna in cap si 11 cojoace.
Jadi, tie cum iti e?