Strumfi de iul-aug 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oanamada, ce faci? Unde zici ca pot citi despre voi?

Alina, mi-a placut o poza in care iti tineai mainile ca la rugaciune si te uitai cu niste ochiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Dana, tu ai inceput serviciul?

Michisoaro
, ti s-a zvapaiat baiatul? Soacra cum s-a reintors? Alta?

Timi
, ce frumos povestesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,toti sunteti bolnavi??!!..asta-i rau,macar sotu' de ramanea intreg...mie imi suna a gripa...insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Caferuta m-ai strigat????
Buna fetele...v-am citit pe apucate, din umbra! Noi inca suntem zapacite de cap...adica eu..ca fi-mea n-are ea probleme! In schimb eu sunt zabauca rau ca este casa goala si tot avem de cumparat si curg banii printre deste si tot mai apar! De dormit dorm foarte prost (ma ridic dimineata ca mosnegii!), in rest ce sa zic e totul ok. Incerc si eu sa inteleg ce se petrece in tara asta!
Preturile la mancare sunt extrem de mari (sau poate nu m-am lamurit eu inca ce de unde sa iau!), la mobila la fel...in mare insa totul este ok. Imi planific sa o sun pe Anto saptamana viitoare sa ne si vedem....
Catinca s-a adaptat foarte bine cu noua ei camera si in general ii place..e putin dezorientata cand aude in jur vorbindu-se alta (alte) limbi, dar deja incepem sa spunem si noi cateva lucruri de baza in franceza. Azi am fost cu ea in magazine sa-i caut pantofi si atata am auzit in jurul meu mamele care le tot vorbeau la copii in franceza ca m-am trezit vorbind cu ea in franceza si bietul copil se uita putin ciudat cum ii turuiam eu ...incerc sa vorbesc destul de mult cu ea in franceza si vad ca incet, incet da semne ca ar incepe sa inteleaga. Refuza sa spuna cand ii zic eu, dar o face cand vrea ea...acum doua zile m-am rugat de ea sa imi dea un "petit bisou"...si seara intindea obrajorii sa ii dau "un petit bisou". E nostima foc cum incearca ea sa o dreaga pe furculition..
In rest ce sa va mai povestesc....sunt cam franta, seara pic lata, dimineata o iau de la capat cu fi-mea printre picioare....peripetiile noastre incerc sa le scriu la pranz cand doarme ea si noaptea...asa ca daca vreti sa fiti la zi cel mai bine cititi pe blog - http://oanamada.wordpress.com/

La mess n-am apucat sa dau drumul de cand am venit ...de aceea n-am dat niciun semn! O voi face curand!
Multa sanatate muciosilor si multi pupici!

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Salutare
Fetele mele, contrar obiceiului, s-au trezit de dimineata-dimineata.
Se simpt mai bine, dar Alexia ma ingrijoreaza cu tusea ei

Oanamada, m-am uitat peste pozele voastre, am citit ce ati mai facut, deci m-am documentat. Iti tin pumnii, adaptare usoara si Dumnezeu sa fie cu voi.

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Scuzati greselile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vad ca deja a inceput sezonul racelilor de toamna. Multa sanatate la mamici si strumfi bolnaviori!

Nu am mai avut putere sa mai intru ca sunt stoarsa de toata energia cand ajung acasa. Sper sa se imbunatateasca lucrurile mai repede ca e ingrozitor sa stai intre atatia copilasi plangand dupa mamica.

Am dus-o si noi ieri pe Deny la gradi. A adus-o tati, si pe mine nu m-a vazut prin zona. A stat cam o ora deoparte si a studiat tot ce faceau ceilalti. Nu a vrut sa se miste din locul unde se fixase cand a intrat. Si dupa o ora a inceput sa planga si sa tipe foarte tare, iar educatoarea mi-a adus-o mie ca nu mai putea sa o linisteasca. La mine a fost si mai rau, ca tipau si alti copii, si a crezut ca vor sa o ia pe mamica ei. Le zicea peaca! mami mea! Asa ca a venit tati si a luat-o si s-a terminat prima zi de gradinita mai repede decat credeam.
Cand am intrebat-o apoi acasa de ce a plans, a zis A fost fica copii. Venea copii a noi. Deci i-a fost frica de copii, exact de ce ma si temeam.

S-a cam stricat vremea si ne cam da peste cap planurile pentru intalnirea strumfilor, dar sa stiti ca nu am uitat si cum isi revine vremea putin, cum stabilim o data pentru intalnire.

Multi pupici la strumfii vorbitori!

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

nunta noastra

Mergi la inceput

Corina, va tinem pumnii la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neatza la puturosi!

schimb capitolul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput