Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
alina.a, o intrebare tare grea......eu i-am facut supa de legume pasate, musai cu conopida.azi ii fac o ciorba de zarzavat cu cartofi. perisoare mai poti face. sau ciorba de perisoare. sau pilaf cu pui, snitzele de pui.......
si off topic:
Fraza anului: castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura
"In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu tzatze mari si batrani cu scula tare, dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc".
hehehe. am acelasi numar de mesaje cu alina!!!!
ce coincidentza domnule!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
musso17 spune:
multumesc fetele de aprecieri.
io am facut un pilaf sarbesc cu peste,apoi o ciorba de vacuta,iar in seara asta ii dau creveti..ii mare fan si ma usureaza pe mine de 50 ron kg
are muci cu carul,mai si stranuta,trebuie sa bag in priza batista.
mychydutza spune:
neatza..........ce e cu absenteismul asta fetelor?????????
musso, cum stati cu mucii? sper ca bine!
eu nu stiu ce sa ma fac cu andrei. i-au crescut niste cornitze ceva de speriat. cand ajung acasa nu mai pot face nimik pt ca el vrea in brate, si daca nu-l iau(ceea ce se si intampla), incepe sa urle dupa soacramea. nu am nici timp sa stau cu el in brate si nici putere, ca nu-i usor sa cari 14 kile, asa ca il las sa urle ca n-am incotro. ieri am facut ciorba cu urlete. nici nu stiu cum sa procedez: sa-l las sa planga, sa-l "strunesc" putin........oricum ieri m-a zdruncinat de muschii capului.....

cafera, esti mai bine?
mie mi se "zbate" o pleoapa de vreo luna si dr cica se poate sa fie de la lipsa de calciu. mi-am facut analizele si tare's curioasa cum ies....
loredana_76 spune:
Neata`,
Miky eu cand sint la bucatarie si trebuie sa fac mancare ii execut niste coca cu multa sare,nu se intaraeste,isi ia el ustensile gen polonice,castronele si garantat 1 ora sta cuminte.Cica e si el bucatar.
Am vazut si poze frumoase cu fetite dragalase,Eliza si fetitelei Monicai si ma duc sa votez acum si comorile lui Nico.
Nico bravo ,te admir si cu 2 copii si 2 servicii si te mai ocupi si de actele de casa,bravo.
musso17 spune:
neatza
mychy..in continuare multi muci,am avut o noapte grea...cred ca sun dr sa-l vada.mie mi se zbat muschii de la picioare,stiti ca am scris odata ca ma si dureau foarte tare,am luat magneziu dar noop cred ca tot lipsa de calciu.io cand mihnea are "tantrumuri"ii vorbesc calm,ma pun in genunchi la nivelul lui si il iau in brate apoi imi vad de treaba,recunosc ca -l las sa se manifeste fara sa-l bag in seama daca continua a la long.
edit:scuzati greselile.
mychydutza spune:
musso, fa-ti neste analize. eu am citit ca "spasmele" astea musculare nu-s a buna! de aia mi-am si facut analize. imi pare rau ca sunteti bolnaviori!
Luna1 spune:
Musso sanatate multa.
Alina aici se gaseste si la Tesco si la Mothercare, Boots. Asa ca idee poate au in Ungaria.
Mychy si fie-mea e cam la fel de cand am inceput serviciul insa eu gatesc cu distragerea atentiei. O pun la masuta, ii pun niste creioane de colorat in mana sau carioci si ma lasa 10 min. (mai ales de cand am invatat-o ca se poate colora pe manute cu carioci
). Apoi cand se plictiseste scot plastilina, apoi daca e nevoie il chem pe barbat sa coloreze cu ea, sau daca nu se poate o urc pe dulap cu fundul si se uita la ce fac. Cateodata ii dau un morcov, cartof, orice, ii dau cutitul ei bont (d'ala de bebelusi) si se joaca si ea ca taie legume ca mine. Cam asta ar fi ca ideei insa si eu o mai las cand n u vrea si nu vrea.
De gatit eu gatesc pentru noi mai mult seara, o mancare chinezeasca (cu sosuri cumparate, nu va entuziasmati
) ori indiana, lui Cosmin ii plac iar Lis in general mananca pe unde e
la gradi are 3 mese, la soarca-mea mananca ii mai fac eu o omleta seara, sau ii dau bucati de cascaval, castravete. Paste mai fac.
Ce i-am facut ei de curand si a mancat de s-a lins pe bot, legume mixte la steamer pe care am ras apoi cascaval si le-am bagat putin la cuptor. A ras tot, un castron de brocoli, cu conopida, morcov, mazare, ardei etc.
Si o sa radeti, dar cum am citit ca legumele inghetate isi mentin mai mult timp vitaminele, cumpar legume inghetate si i le dau asa pe post de snack. Ii plac la nebunie, cred ca ea crede ca e inghetata si mananca cate un castron intreg impreuna cu Cosmin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
multumesc
am vb cu o amica dr generalist si mi-a dat sa fac:ca,mg,fe,proteina si hemoleucograma..mi-a spus ca nu mor
..nu azi.
dupa amiaza mergem la dr pediatru,muci au luat o tenta galbena,semn de infectare..trebuie sa-i curat nasul si apoi sa-i dau cu colargol..nu mai vb ca trebuie sa ies ca n-am in casa nimic pentru muci si plouuaaaa tare.
zi buna.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Si o sa radeti, dar cum am citit ca legumele inghetate isi mentin mai mult timp vitaminele, cumpar legume inghetate si i le dau asa pe post de snack. Ii plac la nebunie, cred ca ea crede ca e inghetata si mananca cate un castron intreg impreuna cu Cosmin. |
asta e foarte tare! si n-o apuca burta?
Ioana75 spune:
Neata!![]()
mychy, si mie mi se zbate o pleoapa (la mine stanga, la tine care?
), m-am amuzat cand am vazut subiectul deschis de tine.
alina.a, succes cu cariera
.
Timi, ce frumos ca mergeti cu totii la inot. Nu imi amintesc foarte bine, si scuze daca fac o confuzie - Soph doarme in pat cu etaj de la ikea? Sau poate era Catarina Stefaniei.
georgiana, bafta cu job-ul, sa gasesti ceva repede.
Mai stie cineva ceva de Lia si Una?
Smaranda e bine la gradi; practic sta 3 ore acolo, ca nu reusim sa ducem copiii la 8 dimineata, iar la 12 le ia bona si le duce acasa. Cu toate astea, dimineata tot prefera sa stea cu mine acasa decat sa mearga la gradi.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei