Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
Antoanela23 spune:
Tot eu
!
Jadi, Lachione, Simo, ma bucur sa citesc despre voi.
Raspund si eu la subiectele recente:
- pampersi inca avem;
- doarme dupa-amiaza, dar ca si noaptea, numai daca e cineva cu ea.
- se intampla sa ma vada dezbracata, nu intentionat, dar daca intra peste mine cand ma schimb ma port cat se poate de normal si chiar daca zice razand "mami, tzitzi", apoi isi pierde interesul.
Andru-mami, succes cu dintisorii.
Snowbunny, spor la bagaje si drum bun.
Mai aveam chestii de spus, dar trebuie sa plec acum.
Pupaturi la strumfarie,
Poze 2009
Poze 2008
X-ray spune:
ola gagici!am lap-top din nou
,m-a lasat ventilatorul,fiind in garantie l-au trimis in germania si a venit vineri inapoi...si noi vineri am intins-o la oroshazo(o statiune in ungaria) pana ieri....
si mi-ati lipsit si am citit din urma ,incerc sa-mi aduc aminte ce....
inainte de toate sincere felicitari proaspetelor mamici:claucia,cristina-ana si diana !sa va dea DD multa sanatate si recuperare rapida ,strumfilor sa creasca mari, sanatosi si sub o stea norocoasa!ce ma bucur cand citesc asa vesti bune!apropos,nicole cum mai esti?
poze nu am vazut dar uite ca a vazut-o cineva pe cafera noastra
.
andrumamii bine ai venit printre noi si un buchet mare de
pt voi,o familie asa frumoasa!
anto sa va fie de bine concediul!auzi doamna te tot amenint ca te sun dat tot o fac odata si odata![]()
karli zici ca ai "caprit" si fat si mama
....
jadi,lachione si simo ce ma bucur ca citesc de voi! mai lachi cand ma plang ca mi-e greu cu una da-mi si tu una peste cap
...
simo asa e si eli a mea,lasa tot si fuge in brate la ma-sa
...
timi asa frumos povestesti tu
....
nu mai avem pampers de zi! asa in 2-3 zile,pur si simplu dupa lungi povesti ca si mama face la toaleta si stefania face la olita si hanna montana face la olita
etc,si lasat fata in chiloti gata spune asa frumos,"mami iepede scoate oita ca fac pishu!".i-am luat chiloti cu mai sus mentionatel plus pestele nimi,alba ca zapada si sirena si i-a spus bona ca nu e frumos sa faca pishu pe ele
...noaptea mai scapa in pampers dar nu o las fara inca....a fost de ajuns sa fie uda de tot de doua ori si tare dizgratios i s-a parut...mai scapa cativa stropi cand se ia cu alte activitati si uita sa spuna dar deobicei am o "valiza" dupa mine in care am si pampers si chiloti si pantaloni de schimb si mai nou olita!ca nu face draga daca o vede cineva mai ales "baietzeiu'".e asa de pudica
...am si poze aici din pelerinajele noastre...
a fost mama a plecat exact cand eli era mai atasata de ea si noi mai obisnuiti cu ea prin zona...
si lucrul mereg brici,fac ecografii singurica si chiar ma descurc
...mai nou m-am bagat sa si predau la scoala de asistente,m-a apucat cariera .....
i pup u si mai revin ca am lap-top,ole!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">elisa cu ratusca....(ali1)
povestea noastra...
Luna1 spune:
Anto
Alina am vazut pozici superbe cu Elisa, ce frumos face ea la olita. Vezi ca se gasesc olite de voiaj care se pliaza si au niste pungute rezerva, in caz ca face caca inozi punguta si o arunci direct la gunoi fara sa trebuiasca sa speli olita. Uite iti dau link www.dooyoo.co.uk/baby-bath/pottete-fold-away-travel-potty/" target="_blank">aici. Aici se gaseste si in Tesco, Boots, Mothercare. Ah si de face si colac de wc, deci daca intri cu ea la un wc public cand e mai mare poti sa o pui pe colacul ei. E super, noi avev si Lis o iubeste.
Succes la cariera, mai dar ti-am spus ce frumoasa esti? Esti frumoasa rau.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
Pazea ca vin cu poze noi din vacanta ![]()
http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=36
http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=37
mai revin si cu altele, de pe acasa, de pe la tara, de la plimbari etc, dar am zis sa ne pun pe astea intai.
Acum:
Oanamada, inteleg ca ati ajuns cu bine, ma bucur mult
alina, ma bucur sa aud ca sunteti bine
claucia felicitari pt Elisa!
Felicitari si celorlalte mamici, cristiana-ana si diana2007
Timi, imi place sa citesc de voi, f frumos cresc si fetele tale![]()
Mychy, ma bucur ca v-ati revazut cu Andrei, ca s-a bucurat ca v-a vazut. Acum, trebuie un pic sa se reacomodeze, de aia e asa mai marait, cred eu..dupa o perioada se va readapta. stiu ca e greu pt tine, insa...dar asa sunt copiii...
Anto, cafera, bine ati revenit din concediu!
simo, ma bucur sa te mai recitesc pe aici
carla, mai vb pe mess in limita timpului disponibil
Lachione, gemeni, trebuie sa fie tare greu
Vivela, e bine david la gradi de stat, ca nu mai stiu daca ai scris...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
cafera spune:
Buna!
Noi suntem in continuare raciti.
Am vazut poze cu Elisa

si cu fetele Monicai

Nici putere sa scriu nu am, ma duc sa-mi fac un ceai si ma bag iar in pat.
Sanatate maxima!
musso17 spune:
Neatza
frumoase pozeam vizionat,elisa si fetele monicai..sa va traiasca si sa fie sanatoase.
am promis niste poze,nu prea multe caci m-a lasat bateria,mai am de primit de la prieteni:http://good-times.webshots.com/photo/2869880110105521793MownhE
si mihnea s-a trezit cu mucozitati si stranut,sa vedem ce si cum.
mychydutza spune:
neatza........
alina.a, felicitari pt progresele la job si pt predatu' la catedra! am vazut si poze.....sunteti o familie tare frumoasa.
monica, faine poze.....

musso, sanatate multa! am vazut si pozele cu baietelul cel blondutz cu ochi superbi!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
nma spune:

Nu prea apuc sa scriu desi mi-ar placea. Dimineata job 1, apoi job 2, alegatura cu actele pt casa ...seara ma joc cu pustimea si gata ....
Felicitari fetelor care se bucura de un nou membru in familie.
Azi sunt doar pe fuga. Am intrat sa va pun link-ul spre pozele noastre din concurs (nma1 si nma2) .http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12
Maine sper sa pot sa intru sa va povestesc despre strumfita. 
X-ray spune:
multumim de aprecieri sunteti tare dragute!
luna draga mea am cautat olita deaia in toata ungaria si nu am gasit
...mai caut ..asta care o am nu e fff mare dar si asa am rascolit toate magazinele de plasticaraie din arad si era urata ca naiba,am cumparat ceva folie cu abtibildiri si am lipit pe ea una alta,drept urmare a pupat-o de-a albit-o in primele zile
.face ea si langa vre-un copacel prin parca dar mi-e groaza de locurile publice,aici la noi e jale
...
vivela cred ca nu am apucat sa-i urez un sincer la multi ani lui david,sa creasca mare si sanatos
monicabo tu sigur ai facut fetele alea
?io nu vad doua sarcini la tini in ruptul capului! si sunteti frumosi foc toti patru!
cafera multa sanatate tuturor!
nico ma duc sa-ti votez pozele.
georgi ma omoara mihnea cu ochii lui,e frumos de pica
ce mai faceti la prunci de mancare?eu sunt intr-o maaaaare lipsa de idei....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...