Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Va recunoasteti copilul?

Am murit de ris!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni e superb Dragos Mai ales in asta, m-am topit Sa iti traiasca , sa va umple viata de fericire si de bucurie !!!!!!!!

Hranesc soricel si revin sa va citesc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Avem poze proaspete

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

POZICI CU BEBE

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

este supeeeerb! sa va traiasca si sa va bucurati de el!

edit: mi s-a facut dor de bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

LA MULTI ANI IRINA SI ANDREI! Sa cresteti mari si frumosi, sa aveti viata plina de bucurii

Ramo m-am decis, cum se trezeste il pun in carucior, il leg neaparat si il postezin fata usii de la baie pai uite cat e ceasul si eu n-am facut un dus azi, sunt porky pork

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el, a inceput cu crize de nervi domnule ieri se juca cu maimutele lui pe parchet si cand am vrut sa-l iau in brate s-a suparat si s-a aruncat cu capul de parchet, evident ca apoi a urlat de durere, urasc manifestarile asteatrebuie sa-i fac ceva ca nu mai merge, parca il scap din maini
si mi se pare ca si injura cand se supara, bodogareste pe limba lui acolo, foarte repede si cu inversunare
babymom, cartea in romana despre care ziceai este pentru mici mici sau pentru mai mari? imi foloseste acum?
mie mi-ar prinde bine niste carti bune traduse in romana, poate mai arunca si mama cate un ochi pe ele daca aveti ceva recomandari le astept

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Monica, e un bebelus superb. Mi-au dat lacrimile cind l-am vazut cit e de frumos. Si cum poate sa doarma...

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si un filmulet cu noi

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Anamona, Miruna, Babymom, eu mai am o carte de la prietena mea care mi-a adus si "The Baby Book" si "Healthy Sleep Habits, Happy Child", si ma tot cearta ca n-am citit-o. Cica e foarte buna. Promit sa ma apuc de ea dupa ce termin romanul pe care-l citesc acum.
E de Laura Davis si Janis Keyser si se cheama "Becoming the Partent You Want to Be".

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta e o dulce Biancu Presupun ca s-a oprit direct in cap la cat de ametita era SI ce imi place cum o striga pe surioara ei !!!!

Angelyna pup Crinut frumos

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutici,

Va scriu pe fuga ca e treaza mandra....

Monica Dragos e frumos foc!!! sa va traiasca si sa fie sanatos!!! Si mie imi place tare mult tot poza in care doarme in pozitie fetala si cu palma pe fatzuca... Sunt asa de dragi..... si asa de mici si neajutorati.... offf, dragul de el....

Aveam multe de zis... dar daca ma grabesc nici capul nu merge calumea.. sper sa-mi aduc aminte cand o adormii Draia...

va pup

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput