Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
kllemi o legi in scoica sa nu se arunce si o pui pe capacul de la wc sau pe masina de spalat daca e in baie. Si canti si te strambi la ea si-i pui in mana ceva ce-o intereseaza - adica de ce te-ai spala si tu linistita?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 kllemi o legi in scoica sa nu se arunce si o pui pe capacul de la wc sau pe masina de spalat daca e in baie. Si canti si te strambi la ea si-i pui in mana ceva ce-o intereseaza - adica de ce te-ai spala si tu linistita? de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |

da, buna asta.....uite o idee...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
laureta spune:
Ce face Biancu la prima ora dimineatza, sport normal sa nu se ingrase![]()
SEBI!

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
300 spune:
Razi tu da' eu asa fac dush
. Nu mereu e de legat, dar daca va ca se intinde ce sa-i fac? Oricum, in general e un spectacol interesant pentru ea si nu-i da prin cap sa se plictiseasca.
Nu mai stiu ce voiam sa scriu...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
spuneti-mi si mie va rog daca am incarcat niste poze pe webshot cum fac sa le pun aici.....pleeeeeeaaaseee...... stiti eu sunt putin mai blonda si nu stiu..![]()
fericita de
elly_16 spune:
kllemi, scrii asa:
[ url = "adresa de pe webshots cu poze" ] denumirea pt. poze [ /url ].
Sa nu lasi spatii goale.
Succes!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 kllemi, scrii asa: [ url = "adresa de pe webshots cu poze" ] denumirea pt. poze [ /url ]. Sa nu lasi spatii goale. Succes! PozeBianca Mamica de Bianca MariaBianca |
multumesc mult...sa vad ce iese..
fericita de
angelynna82 spune:
Hello 
LA MULTI ANI VALY, sa fii sanatoasa, fericita, alaturi de familia ta
LA MULTI ANI IRINA pui de Clau_geo, sa cresti mare, sanatoasa si s-o ascult pe mami 
LA MULTI ANI ANDREI pui de Dyanira, mamico s ate bucuri de el in fiecare minut, sanatate multa si fericire

La multe lunite Dragos de Lavinia , Bianca de elly
300 multa
iti dam si noi, daca poti baga un somnic
. As tinde mai mult sa o fac la restaurant…acasa nu am suficient spatiu
Pitica mea e totusi mai linistita fata de bebele aratat ![]()
Feli asa fac si eu compotul pt Crina 
Giulianna noi faceam altfel lucrul manual
, astea sunt super care le-ai aratat 
Andy_galro ma bucur ca esti mai odsihnita 
Dya mamico m-ai facut sa plang de fericire la ce cuvinte frumoase ai scris despre puiul tau, nici ca se putea mai frumos 
Monica e absolut, dar absolt tare frumos,
am falcutele rosioare, exact asa avea si Crina parul cand s-a nascut. Tare mult imi place cum doarme cu manuta la obraz
, cred ca esti topita dupa el 
pflo]
Elly 
Monyca.C poate sa fie un puseu de crestere, oricum ar fi incearca sa te odihnesti totusi 
Ratonelule felicitari pentru dintele nr 2, ehh vezi acum dc era copilul tau agitat si plangacios
, sa iasa si ceilalti fara durere 
Kilemi
, am noroc ca o mai pun in premergator si alearga de colo colo, altfel e vai si-amar
Laureta e totala Bianca 
Noi am avut trezirea la 6...stat cuminte pana la 7 apoi maraiala ca nu o baga nimeni in seama, asa ca am pus-o in patut sa se invarta pe acolo
, am putut sa bag somn pana pe la 8....de atunci ne alergam una pe alta cu o pauza de 2 ore de 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
piolica spune:
Moni, bine ai venit acasa cu puisorul tau. Am vazut pozele, este un dulce! Ce-mi place de el cum doarme pe o parte si cum sta cu minuta pe fata.
Inca o data felicitari! Vrem poze si cu voi alaturi de bebe.
Bucurati-va in fiecare clipa de el, o sa traiti momente magice de acum incolo.
Mamica fericita de bebelina Elsa