Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 7
kllemi spune:
Vazut poze cu bb mic,frumos si foarte delicios
MONI sa-ti traisca sa fie sanatos si sa te bucuri de el si el de voi 

DYA
sa-ti creasca puiul mare sa sie sanatos in primul rand, voinic, voios si cu multi bani
...doamne ce repede mai trece timpul asta cateodata ma uit si eu la a mea si nu imi vine sa cred deja merge in picioare..
Eu am o groaza de calcat dar ce mai conteaza, nu-mi vine sa ma despart de voi si asa dabea pot sa intru si sa va mai salut
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C Noi suntem bine, eu sunt foooarte obosita, dorm putinel, Eva ma extermina, nu vrea sa doarma ziua, nu vrea decat laptic de la mine..ce poate sa fie asta..ati patit si voi asa ? noaptea doarme cat de cat cu trezirile de rigoare dar ziua DELOC ! are o energie zici ca-i duracell ![]() ![]() ![]() 7+Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) ![]() poze cu printesa mea si nu numai |
Pai ma recunosc in ce povestesti. Ieri Anda a dormit o ora, a mancat cateva lingurite de cereale si cam 80-100g de iaurt ingrosat cu cereale de orez, de-alea fara gust. Si asta tine de ceva vreme...
Papa bine si incearca sa te odihnesti totusi. Nu te poate ajuta nimeni la treburi, de exemplu? Tu parca si lucrai... Of.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
ratoneluleeee vezi ca eu apuc sa ma duc la wc. cand dorme copilul in jumatatea aia de ora
....deci nu te mai bucura, ca stau acolo pina se trezeste, ca a doua oara chiar ca nu mai ajung..![]()
.....,asa ca imi pare rau ptr. tine..![]()

fericita de
300 spune:
Moni, ce ma bucur ca te dai mare cu bebe! Pletos, mai e, sa-ti traiasca, sa te implineasca!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui kllemi ratoneluleeee vezi ca eu apuc sa ma duc la wc. cand dorme copilul in jumatatea aia de ora ![]() fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
pai de ce n-o iei cu tine? Noi facem si dush amandoua! Ea in scoica sau premergator, eu... la aparat.
Carla invata-ti soata sa il ia intr-o locatie mai apropiata de a lui, doar sunt amandoi baieti
Ma, nici copilu meu nu se joaca asa, in primul rand nu se taraste...
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
Piersicutza spune:
LA MULTI ANI pentru toti boboceii care implinesc astazi 1 anisor - Irina Alexandra de Clau_geo si Andrei Tudor de dyanira 
La multe lunite frumoase pentru Dragos de Babymom si pentru Bianca de elly
Sarbatorire frumoasa tuturor!
Eu de cand sunt pe alte meleaguri nu prea mai stiu care sfant in ce zi se serbeaza si noroc ca m-am uitat zilele astea sa vad cand e sfanta Ana caci altfel scapam s-o sarbatoresc pe Anutza mea
.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
Monyca.C spune:
300 
pe mine ma exaspereaza ca nu mananca nici macar atat cat spui tu ! :(
si ziua nu doarme deloc !!!!
nu stiu cum rezista...si mai este si maraita, normal...cand vin acasa e in stare sa mi se urce in cap la propriu...se catara pur si simplu pe mine...
nu mai pot de dragul ei..dar e si fff obositor in acelasi timp, as dormi de-as rupe..mi-e un somn de moooooor...
da lucrez :( am maaaaare noroc cu mama, sta cu ea pana vin eu...ma ajuta si in casa, altfel NU STIU cum as fi rezistat ![]()
nu va mai povestesc de greata care tocmai isi face simtita prezenta asa finut finut dimineata si in forta seara..fix ca la Eva..cineva imi spunea ca e posibil sa fie fetita ! 
tati nu mai poate de bucurie deja viseaza la "fetele lu' tata"
...sta pe scaun..si-si imagineaza cum pune una pe un genunghi, una pe altul si se joaca cu ele...
mda..mai vedem noi...:))))
7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
kllemi spune:
300 pai cine sa stea in scoica, nu auzi ca ea merge in picioare..
iar in premergator vrea sa se arunce de acolo ptr ca nu ii mai place...se apleaca peste el de ai impresia ca vine in cap.....deci nu mai ajutat....da-mi alata solutie..

fericita de
Piersicutza spune:
| citat din mesajul lui kllemi 300 pai cine sa stea in scoica, nu auzi ca ea merge in picioare.. ![]() fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
Adica eu sa ma bucur ca Anna inca nu stie sa mearga si mai pot sa fac dus cu ea in baie?
Hm, atunci sa traiesc clipa cat mai pot
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Piersicutza
Adica eu sa ma bucur ca Anna inca nu stie sa mearga si mai pot sa fac dus cu ea in baie? Hm, atunci sa traiesc clipa cat mai pot fericita mami de Anna (17.10.2008) Piersicutza |
bucura-te ca nu sti cum vine napasta..
fericita de