Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 6
Piersicutza spune:
Monica am vazut pozele si bebe Dragos e foarte reusit, e dulce si are niste buze foarte frumoase. Iar pozitia lui din somn zici ca e din reclama, parca te imbie doar sa te culci langa el.
Inca o data felicitari, mamico
!!!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
ratonelu spune:
rox, m-a sunat soata acum...cica sa te sun....pastilele alea au vreun efect ori ba?...ca de azi dim sasha urla si e cu nervii...bine, nu stiu ce raspuns vrea...dar a avut o iesire nervoasa "sun-o pe fata aia"....
ca si cum esti si producator si distribuitor
aa...si tot in leg cu pastiletele alea de dinti...cate pot sa-i dau pe zi?
incantata de cunostinta, Lavinia( eu de mult am vrut sa te intreb cum te cheama
)
si mai am io cu cineva o nelamurire de genul asta....(nu scapi tu, cea despre care e vorba, o sa te intreb!
)
july, multa sanatate si voua.
nocom
elly_16 spune:
babytza, multumim pentru urari
! Draguta, ca intotdeauna. 

nerantula, ai un baietel tare scump, cu niste ochisori superbi
, iar costumatiile de plaja sunt super!!!
300, as vrea eu sa-mi recunosc copilul din clip... dar Bianca mai mult de 5 minute nu se joaca singura
... Cum se mai simte micuta balerina?
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
kllemi spune:
buna fetele era si normal sa treceti la alt cap. ca pina scriu eu un mesaj trece baba cu colacii.....
aseara am scris un mesaj cat toate zilele si ce sa vezi cand sa-l trimit mi-a cazut net-ul 
de suparare mam culcat ![]()
Sa vad daca mai imi aduc aminte ceva......
...aaaa, da in primul rand MONI bine ai venit acasa
sa fiti sanatosi, mult laptic si un bb voinic 
MUUH imi plac tare mult postarile tale, ieri am apucat sa le citesc dar nu prea pot sa postez, pacat ca sunt atat de rare (sau cel putin eu citesc printre randuri) poate poti sa imi dai si mie un sfat de ce doarme copilul meu asa de aiurea adica o jum, de ora sau o ora ziua noaptea mai doarme si doua ore legate dar de ce are trezirile astea dese
ai idee???
BABYTZA vazut DAVIDUTZU alergacios, super tare baiatu' mai prinde-l daca mai poti
si noi am inceput sa mergem in picioare singuri si ieri mam trezit cu ea in bucatarie venind din sufragerie...fuga fuga la mine si nu a ami putut sa ia curba la usa
si a cazut,(nu rau, dar putea sa fie orice acolo) pe mine ma cam sperie intr-un fel mersul asta in picioare.....in sfarsit sper sa nu se intample nimic grav 
RATONELULE ce-ti mai place sa te mai vaiti
....a mea vreau sa zic ca este mamo-dependenta, sunt cazuri cand nu mai pot si incerc sa io dau si lu' taicasu' sa mai stea si el cu ea cand vede ca se apropie de ea incepe sa urle si sa tipe daca o iau eu in brate se linisteste si incepe sa rada
si el saracu' ar vrea sa ma ajute cu asta si de multe ori se enerveaza ca de ce nu vrea sa stea si la el....si eu ii zic; "simte omul rau"...
.....sunt alaturi de tine 

Si cred ca mai aveam ceva de zis
dar cand o sa imi aduc aminte, poate o sa reusesc sa mai scriu ceva....acum chiar ca nu mai pot sa mai fac absolut nimic...pupacesc toate fetele 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ramo, la mine nu merge linkul de mai sus. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Asta e, http://leenks.com/link210021.html. Poate nu ai flash instalat.
incearca si alt browser.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
ratonelu spune:
klemi, ce-mi mai place.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nu mai povesti...ca ma recunos cin locul soatei...
(dar si tu te duci la buda doar cand vine sotul acas', nu-i asa? deci am ...doua satisfactii, nu numai una....![]()

300 spune:
| citat din mesajul lui JulyMorning Intrebare Fi'mea s-a trezit cu ceva muci curgatori rau de tot. in rest e ok, n-are febra, nu tuseste. Eurespalul e bun si pt cazurile astea?? (Din prospect nu sunt foarte lamurita) Mai voiam sa mai zic ceva, neuronul s-a dus la plimbare si nu mai stiu ce voiam sa zic. Revin... daca imi revin intre timp ![]() _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
Incerc sa ajung in parc
. Eurespalul reduce secretiile, teoretic ar fi bun dar vezi ce spune si medicul, poate depocamdata recomanda doar aspirat?
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui elly_16 Neata si de la noi, Dau multa si mult pentru toata lumea, desi eu nu beau. Am avut o noapte aproape alba, nu stiu ce a avut Bianca, ca s-a trezit pe la 3 si n-am mai vrut sa doarma... Sunt zombie... daca o tin in ritmul asta, ma apuc iar de cafea, ca n-am mai baut de cand am nascut .PozeBianca Mamica de Bianca MariaBianca |
n-ar fi rau sa beii cafea, combina cafea normala cu decaf in ce proportii vrei tu, daca ai facut asa o pauza mare. Eu beau de cand ma stiu.
b de la bebe, blog...
andy_galro spune:
moni bebe Dragos este un frumos!!!
si ce grasunel e
...sa-ti traiasca , sa fie sanatos, papacios si necolicos
si tie multa rabdare, odihna si muuuuult laptic
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

si mult
pentru toata lumea, desi eu nu beau. Am avut o noapte aproape alba, nu stiu ce a avut Bianca, ca s-a trezit pe la 3 si n-am mai vrut sa doarma... Sunt zombie... daca o tin in ritmul asta, ma apuc iar de cafea, ca n-am mai baut de cand am nascut
.