Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

MONICA BINE AI VENIT ACASA, IMPREUNA CU COMOARA TA !!!

am admirat pozele cu emotie si lacrimi in ochi !
multa sanatate, mult mult laptic pentru el...fetele sunt cele mai bune profesoare !!!

ESTE UN FRUMOS !!!!!

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi ani Andrei si Irina !

Moni este superb bebelinul, inca o data sa iti traiasca si sa te bucuri de el

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Andrei
Irina

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Neata si de la noi,
Dau multa si mult pentru toata lumea, desi eu nu beau. Am avut o noapte aproape alba, nu stiu ce a avut Bianca, ca s-a trezit pe la 3 si n-am mai vrut sa doarma... Sunt zombie... daca o tin in ritmul asta, ma apuc iar de cafea, ca n-am mai baut de cand am nascut.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Moni bebe Dragos e frumos foc!
Sa-ti traiasca mamico si sa-ti aduca numai bucurii!

Ramo eu nu-l recunosc , Edi nu s-ar juca 4 ore singur, never ever!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

IRINA SI ANDREI
sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti!

hopa si eu dupa o noapte
am vazut poze cu un bebelus mic si tare frumos:Monica, sa va traiasca si sa fie sanatos! doamne, am uitat cum e cu cochil asa mic....

Mergi la inceput

Monica, bine ati venit acasa! Am vazut pozele, Dragos e un copil superb, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos in viata! Si sa ai mult laptic pentru el!
Nu mai repet si eu ce au spus fetele, multa odihna, sa mananci bine si variat, foarte multe lichide, in special ceai de chimen+anason+fenicul si bebe pus la san cat mai des.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Vreau sa va multumesc si eu pentru urarile facute ieri, am intrat, v-am citit dar nu am avut timp sa si raspund...sunteti niste dragute..

Dyanira sa-ti traiasca feciorul !
Multi anisori inainte !!!

Clau La Multi ANI ! iRINA !!!

Nerantula am admirat pozele voastre de la mare ! Gruia e un dulce ..are niste ochisori asa frumosi...siiiii am mai vazut un pui mic "fetita" Harry langa...ne era dor de voi...pupici ptr el de la Eva :)

Eva pozele voastre sunt de exceptie !
Mi-am adus aminte de cateva locatii..si un revelion la Colmar ! ce sa zic superb ! Sa va bucurati si sa va simtiti bine !

300
am ras cu lacrimi uitandu-ma la filmulet..recunosc ceva ceva de acolo...:))))

lAURETA frumoase poze, frumoase printesici ! niste comori !!!

Babytza vazut soricel in actiune ! mereu imi face placere sa-l privesc !

Noi suntem bine, eu sunt foooarte obosita, dorm putinel, Eva ma extermina, nu vrea sa doarma ziua, nu vrea decat laptic de la mine..ce poate sa fie asta..ati patit si voi asa ? noaptea doarme cat de cat cu trezirile de rigoare dar ziua DELOC ! are o energie zici ca-i duracell

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru boboceii care astazi implinesc 1 anisor - Irina Alexandra de Clau_geo si Andrei Tudor de dyanira. Sa cresteti sanatosi, norocosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!!!
LA MULTI ANI pentru mamica valy, sa fii sanatoasa, iubita, implinita si fericita, alaturi de cei dragi tie!!!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti intr-o frumoasa zi de 4: Dragos Petru de Babymom si Bianca!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aaa..si-avem 2dinti, dea? (stiu ca deja va gandeati ca n-o sa avem niciodata...si faceati cheta sa ne cumparati 1-2...asa..)
alexa,imi pare rau, multa sanatate.
ram, imi pare rau de noapte si ...de sot, noroc c-a scapat din mainile tale. glumesc
nerantula, cum mai e gruia?(poate ai scris ...si n-am citit eu)
ellysa treaca oboseala.
feli.....sa stii ca ma simt complexata. pe cuv. pana acum n-am avut prob asta, dar de cate ori scrii de ce bunatari faci, pac ma duc acasa si il intreb poe sot"vrei negresa?"(e doar un exemplu)...si el raspunde"aaaa..n-am chef sa merg pana in Rahova, zau....(ca sa intelegeti: sormea, bucatareasa gen Feli, sta in Rahova si barbatamiu de cate ori vrea ceva bun nu-mi cere mie- nu sunt asa bomba, exagereaza el- o suna pe a 2-a lui nevasta, sora-mea si ii face...si pt ca-mi raspunde asa, nu-i mai fac nimic ca m-apuca nervii.
gata, m-am racorit.
monica_c, rabdare...mai ales, nu te enerva...ca-l superi pe nr.2.

Mergi la inceput