Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 10
andreutac spune:
Hello,
Irina, Andrei si sarbatoritilor de 4 
Moni, e superb Dragos, iti vine sa-l papi, nu alta, vorba fetelor: zici ca-i din reclame!!!
July, as vrea eu niste carti de pe amazon, dc n-ai dat comanda. Deocamdata am ochit The no crysleep solution si The no cry sleep solution for toddlers.
Miruna, Nausica, July, si alte fete cititoare, daca mai aveti sugestii va raman indatorata
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nocom spune:
giuli bine ca n-ai ars mancare puiului, ca nu ar mai fi avut ce sa pape cand se trezea...
Noroc ca nu Edi trebuie sa aduca zestre... ca in ritmul asta.... 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babytza spune:
Nocom stai linistita, ca la nevoie completam noi la zestre numai sa fie copiii fericiti ![]()
Giulianooooo si mai radeai de mine cu vinetele
Io nu stiu ce te radeai tu aseara cu sotul meu, dar roata e rotunda 

David al meu, s-a impiedicat si a dat cu capul de piciorul scaunului...
si are un maaare cucui in frunte 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
c.valy spune:
Multam pt urari 

Irina Alexandra
Andrei Tudor si multe lunite
Dragos Petru
[b]Bianca Maria [b]monica bine ai venit acasa cu bebele este un scump l-am vazut in fugaLucaDaniel -22.10.2008 filmulete asa aratam in prima zi la plaja
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac July, as vrea eu niste carti de pe amazon, dc n-ai dat comanda. Deocamdata am ochit The no crysleep solution si The no cry sleep solution for toddlers. [ Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Mai astept, inca n-am dat comanda. Nu ma grabesc, e timp, cum zice ardeleanu'
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
baby_boy spune:
Monica vazut pozici ..e un scump Dragos!! Sa-ti traiasca..sa fie cuminte si papacios!!
Angelynna ce Crin cuminte..cum sta ea pe olita
Babytzule pupam sa treaca cucuiul
...si Radu a cazut azi..bine ca n-a patit nimic
LA MULTI ANI
ANDREI
si
IRINA
Sa fiti sanatosi si cuminti si sa aduceti numai bucurii parintilor!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
giuli eu m-am prins de unde stiai tu ca babytza s-a luptat aseara cu niste vinete. Tu ai pus detectivii pe urmele Dariei sa vezi pe unde iti umbla nora si au ajuns acasa la amant..PARDON!!!!! acasa la David, care era liber caci maica-sa frigea niste vinete...
Dar sa sti, Daria se dusese doar sa-i duca niste carti!!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Veste mare: Dragos a facut azi primii 4-5 pasi singurel!!! Vad ca bebe asta al meu le face pe toate asa dintr-o data, fara prea mult antrenament. Parca zilele trecute ma "laudam" ca nu pare interesat de mersul biped si azi si-a dat drumul asa hodoron-tronc. Evident ca n-am reusit sa-l filmez.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor

de