Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning
Nu ma grabesc, e timp, cum zice ardeleanu' . Vorbim pe MP detalii daca vrei.

Ce-aveti frate cu ardelenii??!! Vezi ca acu' ma supar!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27
babymom, cartea in romana despre care ziceai este pentru mici mici sau pentru mai mari? imi foloseste acum?
mie mi-ar prinde bine niste carti bune traduse in romana, poate mai arunca si mama cate un ochi pe ele daca aveti ceva recomandari le astept

Cartea se refera la bebe mici, mai exact primul trimestru de viata. N-are rost s-o mai cumperi, decat daca vrei sa fii bine pregatita pt. bebe II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui 300

Va recunoasteti copilul?

Am murit de ris!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

hmmmm..... compiled?! la noi asa arata real-time... si cam atata dureaza sa treaca taifunul prin toate jucariile insirate, apoi urmeaza plans, papa, brate, plans, brate....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Andrei!

La multi ani, Irina!

sa fiti sanatosi, sa cresteti iubiti si fericiti!

c.valy, la multi ani!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Am vizionat o gramada de poze si filmulete cu protagnisti extrem de dulci! ...fara nominalizari speciale, caci toti sunt castigatori!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si in special lui Andrei-Tudor al Dyanirei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui 300

Va recunoasteti copilul?

hmmmm..... compiled?! la noi asa arata real-time... si cam atata dureaza sa treaca taifunul prin toate jucariile insirate, apoi urmeaza plans, papa, brate, plans, brate....

Exact asta ma pregateam sa comentez si eu. Realitatea e muuult mai "inspaimantatoare"!

Mergi la inceput

Mi-am amintit acum ca Ramona a intrebat ieri daca-i bai ca n-a respectat intervalul de 12 ore intre administrarea dozelor de Sumetrolim. Raspund acum, chiar daca e cu intarzaiere, poate daca ei nu-i mai e de folos raspunsul, ajuta pe alte mamici.
Fiind vorba de un antibiotic e bine sa se respecte cu cat mai mare strictete intervalul de administrare recomandat, pt. ca antibioticul intervine pe ciclurile de multiplicare si dezvoltare ale bacteriilor, iar nerespectarea intervalului ii scade eficienta, sau selecteaza tulpini bacteriene rezistente la antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani Andrei dintosul si Irina.Sa fiti sanatosi si voiosi!

Monica, e superb Dragos.Nu stiu cum se comporta in rest, dar evident ca pare un bebe foarte cuminte si calm

Ange, au decurs bine discutiile de ieri si m-am mai linistit putin.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani! Andrei si Irina Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
La multi ani Valy

Eu va pup si va urez weekend placut. Noi plecam in plimbari, ne intoarcem luni seara!

papapapapapa

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Anamona, unde faci comanda de carti? M-as lipi si eu de tine, insa cred ca e mai dificil apoi sa le iau de la tine, nu?

comanda o fac pe amazon.com

putem face comanda impreuna:taxa comuna de livrare e 4 dolari, apoi taxeaza inca 4 dolari/carte comandata.
insa mi se pare ca mai mult ne complicam ....ar iesi un saving de 2 dolari = 6 RON dar apoi cred ca vom cheltui mai mult cu traficul in bucuresti sa ne gasim

Mergi la inceput