Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
Am vazut poze cu porumbeii, niste dulci foc
si se potrivesc de minune impreuna!
Nikolici, bine ati revenit! M-am gandit la voi, cu ploile astea pe aici, cum v-o fi fost acolo?
Karinutza pisicutza
Ada, uof, imi pare rau de voi, sper sa va faceti bine repede si sa nu va chinuiti prea mult
Vorba Lidiei, bagati si homeopate pe langa ..
Laura, mi s-au inodat si mie lacrimile in gat imaginandu-te pe tine in prima zi de scoala ... imi amintesc inca de mine la febra pregatirilor si mirarea mamei 'cum, a mai trecut un an??', dar si nostalgia mea de zilele trecute dupa zilele cand era Gruia bebe mic-mic, daramite sa fi trecut 6-7 ani!
Curaj, mami!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Nicole, bine ai revenit :) ![]() Ada, te-ai gandit sa incerci cu Echinaceea? Eu ma duc maine sa ma interesez daca e ceva pe baza de asta si pentru bebelusi pentru ca m-am saturat. In plus, si noi ai batrani suntem raciti iar tati e si ingretosat (ceea ce nu l-a impiedicat sa manance crema de zahar ars calda adineauri ![]() de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
daaaaa, suntem consumatori euforici si nu chiar inutili de echinaceea...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Andreutac, daca e micoza ar trebui sa treaca cu Clotrimazol.
Am patit si eu cu Dragos o chestie asemanatoare - o iritatie care nu trecea cu nimic. Era la mine in vizita o prietena care mi-a dat Fluocinolon N si i-a trecut spectaculos, de seara pana dimineata. De mentionat ca e unguent cortizonic cu antibiotic. Daca n-ai retineri la astea duoa chestii, poti sa-l incerci.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
alexa si mami spune:
BIANCA! Lau, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesele voastre 
alexa, cipri si mami
babymom75 spune:
Foarte dragalasi soricelul David cu iubita Maya! 
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
alexa si mami spune:
Laura, am simtit un gol in stomac si s-a facut pielea gaina pe mine cand te-am citit. Alexa merge la gradi si tot sunt 'uda', dar tu...
alexa, cipri si mami
andy.p spune:
Alina,Nerantulamultumesc de incurajari,mi-e inima mica,mica si ma gandesc cu emotie la scolarelul meu,sper sa nu i se para dificil,sper sa-i pot fi alaturi atunci cand va avea nevoie de mine si tare as vrea sa ramana copilas cat mai mult timp.
Alina succes Alexei la gradi
Andreutac sper sa va treaca repede iritatia
Nikolici bine-ai revenit,
plimbaretele.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
_giulianna_ spune:
Cica s-a afisat clasamentul final la concursul 'ratusca din viata mea'.
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=6
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
nikolici spune:
laura
inca nu am uitat "LA REVEDERE GRADINITA!" si deja traiesc oarecum ac. emotii ca atunci cu pregatirile de scoala ale lu Andy
...ce trece timpul mamica, nu???
si al naibii ce greu mi se parea ca trece in copilarie.
...sunt melancolica
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Adica cum, mai Giuli??!! Aveti cele mai multe voturi, cele mai multe puncte si totusi sunteti pe locul... 6??
Aveam o parere buna despre seriozitatea acestui site. 

Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor

de Anda Teodora din 10.10.2008