Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 22
Nocom spune:
giuli NO COMMENT!!!! 

banuiesc ca nu a fost afisat de la inceput modul de calcul al punctajului, nu?
Oricum, numarul de puncte pe care le-a primit leutzul de la public iti spun ceva, nu??
Va pupam pe amandoi cu drag!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
nikolici spune:
Asaaa si sa va spun ce a facut Karinutza asta seara...pregatim cada cu apa pt baitza, punem suportul, o punem pe Kiki in el, aruncam arsenalul cu jucarii, isi ia una si cu ea in gura...se kk in scaldatoareeee.Am ramas pafff si eu si tati, ne-am abtzinut pana a terminat si am izbugnit in ras cu lacrimi
.
Apropo vorba cu te kk in scaldatoare si ai noroc, mai functioneza???
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Apropo vorba cu te kk in scaldatoare si ai noroc, mai functioneza??? ![]() |
Exista asa ceva?????? ca poate ma mobilizez si eu.....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
Mai, acum imi pica fisa ca n-am mai vazut-o de mult prin zona pe Anca. Stiti ceva de Carla si mama ei? Sunt in plimbari, sau ce nu mai dau niciun semn de viata?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Dna Nocom poti face asa...dai un laxativ inainte de baitza si astepti sa iasa...a nu se intelege ca am facut asa eu
, poate cheama vreo pretena asistentza sociala.![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Babymom juriul a avut o pondere de 60% din media finala, si cum Edi nu a primit niciun vot de la juriu...
Cuscra eu sunt realista, nu avea Edi cea mai frumoasa poza din competitie (in sensul ca e mai...comuna asa), dar parca totusi merita macar juma de vot de la juriu nu? Si nu ma supar ca suntem pe locul 6, sunt alte poze super frumoase, dar 0 ala imi pune reale semne de intrebare.
Nikol am completat pe linia punctata ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
babymom75 spune:
Giuli, intr-adevar sunt poze mai artistice in concurs, dar tot ma intreb pe ce criterii juriul a acordat 6 puncte pozei castigatoare, care dupa parerea mea e destul de banala. OK, fetita e dulce, dar care dintre copiii pozati pt. concurs nu e?
Mie cel mai mult imi place poza cu fetita la lectia de inot si totusi juriul i-a acordat un punctaj mic. Sunt curioasa care le-au fost criteriile...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
_irina_ spune:
Giuli no comment, toti puii si boboceii sunt frumosi si toate pozele te emotioneaza, dar mi se pare asa de ... importanta parerea juriului... chiar asa de mult apasa in balanta?
Ramo
lasa ca o sa pape Anda cand o sa fie pregatita, oricum conteaza ca mai e tzitzi.
Claudinna Deea mai chiraie, parca din ce in ce mai tare (ca doar crestem, nu) si eu mama cu idei crete am zis ca sa o pacalesc. Si ieri cum tipa ea de zor am inceput sa ii pun mana la gura si sa fac ca indianul (de fapt sa o pun pe ea sa faca asa). Bun, a izbucnit in hohote de ras pentru ca apoi sa inceapa sa ii placa.
Acum daca ii pun mana aproape de fata, pe obraz sau pe oriunde se intinde si incepe sa chiraie ca sa o mai distrez un pic.
Si pentru ca tot nu mai am timp de forum aproape deloc fica'mea s-a gandit sa imi mai dea de lucru un pic. Nu stiu cum a apasat pe taste si mi-a reprogramat telecomanda, deci acum nici o tasta nu mai seamana cu nimic. Asa ca de 3 zile incoace caut pe net modelul de telecomanda si fac tot felul de incercari doar-doar o iesi ceva. Tac'su ii tot zice copilului sa nu imi spuna ce a facut, ca sa ma mai chinui.
Si ca sa imi inchei cearsaful, parca se vorbea de laptici de continuare 1+. Noi am trecut pe Nestle 1+ fortat ca am ramas fara lapte in casa si nu mai aveam ce sa ii dau (inainte foloseam humana).De atunci pitica bea lapte de ma sperie, de unde abia manca maxim 180ml acum baga 260 si mai vrea. S-au reglat si scaunele, ca erau cam moi... numai buzunarele se golesc mai rapid decat ma gandeam.
Deci ca idee eu sunt foarte multumita de trecere, mai ales ca ma gandesc ca vine iarna si o sa fie alimente tot mai sarace in vitamine.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
angelynna82 spune:
Irina fata s-a gandit la tine, poate asa nu mai vezi cate face
,
am fetele frumoase
Giulianna, nu am cuvinte sa spun despre concurs....acus stam si noi pt concursul Kolrane care sta sa inceapa
Anca parca era la mare, speram sa fie bine amandoua 
Nikolici e tare fata mamico 

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt