Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Moama ce intalnire intre doi bobocei frumosi foc, ce frumos se joaca ei

Nikolici bine ati revenit

CosmyB ma bucur ca ati revenit si voi, asteptam pozele
Moni si bebe Dragos sunt bine, au ajuns acasa, este furmos foc, brunetel si grasun , vrea tzitzi mereu

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

WOW,

Au inceput sa s eintoarca boboceii plimbareti de pe unde au umblat toata vara!! Bine ati revenit acasa!!

babytza, cosmy vazut o pereche frumoasa foc de porumbei!!! Le sta fff bine impreuna si se pare ca se si inteleg!!! Sunteti super si ma bucur ca v-ati facut timp sa va intalniti! Pupam indragostitii, ca tare bine le sade!!

nikolici am inteles ca toata luna septembrie o sa fie cald si frumos asa ca nu-i graba sa veniti acasa!! Am vazut ca va priit si la mare dar si la buni la munte! Pup frumusica!!

cosmy ma bucur ca ati avut o vacanta minunata si relaxanta iar drumul lung nu v-a dat batai de cap. De acum prezenta zilnic pe DC, ok?

alexa pai 2 somnuri a avut si ieri si..mereu. Sa vad in noaptea asta ce face si apoi o sa pot trage niste concluzii. Acum e afara cu tac-su la alergat, ca sa oboseasca fata si de la alergatura si de la aerul rece si tare!! Sper doar sa nu raceasca

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nicole, exact la voi ma gandeam cand il vedeam pe Cipri cu buboaiele alea, dar la el nu evoluau asa. Erau umflate rau, tari si fierbinti. In 2 zile unse cu fenistil, treceau. plimbaretele.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

fetelor, va pup!
Multumim de urari! Sunteti foarte dragute! cresc puii nostri ca brazii ;-) de la Sofia pentru fetele care ne-au urat

ieri ne-am intors de prin plimbarile de vara. Suntem bine, sanatosi. Sofia are 4 dinti - 2 jos, 2 sus, merge in 4 si in 2 sustinuta. rade, canta si danseaza si este peste tot si pretutindeni :-)

Sanatate puilor bolnavi!
Felicitari Monica!!!!!! Sa fiti sanatosi!

Fug ca ma cheama, revin zilele urmatoare

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna,

De Maia nu mai stiu nimic, cred ca o sun pe Andreea la momente nepotrivite. Vineri dormea Maia, sambata am lasat-o in pace, azi a respins apelul, sper din tot sufletul ca sunt bine si nu au nevoie de vreun ajutor de orice fel.

Ange multumesc de intrebare, Anda e la fel, adica energica si jucausa, dar nu mananca si nu-mi mai dau seama daca e de la rosu in gat, candidoza sau altceva. Acum doua zile recidivase candidoza dar nu m-am tinut de tratament - mi-am dat pe san inainte sa suga doar pentru ca sunt satula de urlete. Vineri m-a muscat cand ii dadeam medicamentele.

Azi a supt parca destul de putin, acum am sanii plini si ea mi-a adormit in scoica, dar o voi scoate de-acolo si o mufez sa ma goleasca. Daca ar fi dupa ea, maine o sa vrea sa suga un kintal si n-o sa aiba de unde .

Ania rockeritza e super tare! Dar ati stat mai departe de boxe, banuiesc? Si Anda e sensibila la rock desi nu am ascultat cu predilectie. Ieri dansa pe... Korn (deh, sunt ritmati).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

La multi ani, mingiuca!

La multi ani Alexandru Gabriel!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Astept rosiile.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Na ca nu-ti dau nici una. Stiu cum e... Eu m-am relaxat complet, nicinu prea mai incerc sa ii dau sa manace, astept sa apuce ea daca vrea ceva. Vezi pe blog ce mi-a facut de dimineata

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Neata,
Eva are de cateva zile o iritatie urata in zona inghinala. Am incercat cu toate cremele si solutiile, insa din discutia cu medicul pediatru am ajuns la concluzia ca ar putea fi cauzata de o ciuperca. Acum folosesc Clotrimazol unguent de 2ori/zi.Ieri a fost prima zi, insa nu mi se pare ca s-a ameliorat deloc. Aveti idee cam in cat timp se vad rezultatele? Sau daca v-ati confruntat cu asemenea probleme cum ati procedat?
Babymom, mai esti prin zona?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Of, imi pare rau de printesa! Cum arata iritatia aia?

Am patit cu Anda zilele trecute (acum pare sa fi trecut) sa ii apara niste punctisoare rosu-maronii. Eu am incercat triderm ca asta avea (dupa ce panthoderm nu le mai facea sa dispara si galenelele nu aveau oricum efect de data asta). Inclins a cred ca in cazul meu a fost scutecul (pampers de vina. Nu stiu celot de doi lei am nimetrit, dar acela care a agravat iritatia m-a ars pe mana cand l-am atins pe interior! De parca avea soda in el. Imi pare rau ca nu l-am pastrat, m-as fi dus pana la OPC cu el.

Culmea e ca nu se mai atenua cu crema cum pateam la inceput dar, din seara cand am schimbat marca de scutece, a disparut pana dimineata. Cu triderm am dat cam 3 zile, cred, si in seara cu pricina Ma tot tin sa va povesc de doua zile incidentul asta.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Nicole, bine ai revenit :)

Ada, te-ai gandit sa incerci cu Echinaceea? Eu ma duc maine sa ma interesez daca e ceva pe baza de asta si pentru bebelusi pentru ca m-am saturat. In plus, si noi ai batrani suntem raciti iar tati e si ingretosat (ceea ce nu l-a impiedicat sa manance crema de zahar ars calda adineauri

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

O iritatie facuse si Gruia inghinal la inceputul saptamanii, nu cedase dupa o zi cu bepanthen, pediatra a presupus candida si ne-a dat Nizoral. Insa am tot uitat sa iau si aveam in casa Fucidin, am dat de 3 ori cu ea si a trecut ..
Gruia nu s-a iritat niciodata de la scutec pana acum ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput