Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Laura, la ce magazin sunt reducerile, ca si noi avem nevoie de reinnoirea garderobei?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Laura, la ce magazin sunt reducerile, ca si noi avem nevoie de reinnoirea garderobei?

Lavinia la Camaring...pana la sf lunii,si ce e tare e ca au reduceri si la hainele de iarna

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Ramo eu as cumpara la haine ptr copii,ghinion cu criza asta....super reteta si eu o mai fac din cand in cand ,e rapida si super gustoasa

Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Laura, multam de pont.
Nu stii, sambata pana la ce ora e deschis? As da o fuga azi, ca am programul ceva mai lejer; sau e deja prea tarziu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Laura, multam de pont.
Nu stii, sambata pana la ce ora e deschis? As da o fuga azi, ca am programul ceva mai lejer; sau e deja prea tarziu?

Pana la 13 stiu eu.Luni de la 9 ..era plin.

Andrei(07.04.2002)

(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

giulianna eu am glumit. Sa stii ca nora-ta e fff cumintica, nici in parc nu merge (avantaj ca avem curte ), deci nu are iedutzu motiv de ingrijorare!!! Eram sigura ca mancarea copilului ai ars-o, de aia am pus sare pe rana

Uite ce fetitza serioasa am!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo o faceam fara ceapa si este, dar voi incerca si asa

Super ca sunt reduceri

Nocom e asa de scumpa Daria

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babymom si aia mi-a placut uitasem de ea.

andy p eu imi iau de pa Amazon.com sau .de. De descarcat iau de pa scribd cand gasesc si de pe unde mai gasesc. Da un search cu google si vezi poate o gasesti chiar online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula The Continuum Concept o am eu online, daca vrei ti-o dau. Pe celelalte doua pe care le am ma ofer sa ti le imprumut. Daca vreti facem o lista si le trimitem de la una la alta.

In romana eu recomand:
Manualul parintilor eficace - Thomas Gordon

Educatia prin iubire - Ross Campbell - cu ceva reticente, este religios extremist si nu total imptriva bataii dar in rest are si ceva idei bune.

Emotiile si trairile copiilor - Izabelle Filiozat

Copii nostri frumosi si sanatosi - Alethe Solter - tot cu niscaiva retineri vis a vis de acel plans de descarcare pentru ca sunt convinsa ca daca esti rau intentionat poti da un alt inteles acestui lucru

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, multumesc mult, insa as prefera sa am propriile mele exemplare, ca mai 'mazgalesc' pe ele uneori sau recitesc. Pe Adele Faber am gasit-o si in romana, deci o sterg de pe lista .. ai alte propuneri? As face o comanda cam la 70 usd ..

Dar, pana vine comanda, as incepe sa citesc 'continuum concept', daca tot o ai electronic ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Angelynna, Laura
Gruia e tot cu mucii in gat si tuseste, nu a mai progresat deloc de ieri Si tot fara apetit ... am revenit la 2 iaurtele si cateva lingurite de ciorbita pe zi, cu mare chinuiala ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput