Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Laura, la ce magazin sunt reducerile, ca si noi avem nevoie de reinnoirea garderobei?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Laura, la ce magazin sunt reducerile, ca si noi avem nevoie de reinnoirea garderobei? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Lavinia la Camaring...pana la sf lunii,si ce e tare e ca au reduceri si la hainele de iarna
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Ramo eu as cumpara la haine ptr copii,ghinion cu criza asta
....super reteta si eu o mai fac din cand in cand ,e rapida si super gustoasa

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
Laura, multam de pont. 
Nu stii, sambata pana la ce ora e deschis? As da o fuga azi, ca am programul ceva mai lejer; sau e deja prea tarziu?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy.p spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Laura, multam de pont. ![]() Nu stii, sambata pana la ce ora e deschis? As da o fuga azi, ca am programul ceva mai lejer; sau e deja prea tarziu? Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Pana la 13 stiu eu.Luni de la 9
..era plin.Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Salutare,
giulianna eu am glumit. Sa stii ca nora-ta e fff cumintica, nici in parc nu merge (avantaj ca avem curte
), deci nu are iedutzu motiv de ingrijorare!!! Eram sigura ca mancarea copilului ai ars-o, de aia am pus sare pe rana

Uite ce fetitza serioasa am!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Ramo o faceam fara ceapa si este
, dar voi incerca si asa
Super ca sunt reduceri
Nocom e asa de scumpa Daria 

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Muuh spune:
babymom si aia mi-a placut uitasem de ea.
andy p eu imi iau de pa Amazon.com sau .de. De descarcat iau de pa scribd cand gasesc si de pe unde mai gasesc. Da un search cu google si vezi poate o gasesti chiar online.
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula The Continuum Concept o am eu online, daca vrei ti-o dau. Pe celelalte doua pe care le am ma ofer sa ti le imprumut. Daca vreti facem o lista si le trimitem de la una la alta. In romana eu recomand: Manualul parintilor eficace - Thomas Gordon Educatia prin iubire - Ross Campbell - cu ceva reticente, este religios extremist si nu total imptriva bataii dar in rest are si ceva idei bune. Emotiile si trairile copiilor - Izabelle Filiozat Copii nostri frumosi si sanatosi - Alethe Solter - tot cu niscaiva retineri vis a vis de acel plans de descarcare pentru ca sunt convinsa ca daca esti rau intentionat poti da un alt inteles acestui lucru Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Miruna, multumesc mult, insa as prefera sa am propriile mele exemplare, ca mai 'mazgalesc' pe ele uneori sau recitesc. Pe Adele Faber am gasit-o si in romana, deci o sterg de pe lista .. ai alte propuneri? As face o comanda cam la 70 usd ..
Dar, pana vine comanda, as incepe sa citesc 'continuum concept', daca tot o ai electronic ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Angelynna, Laura 
Gruia e tot cu mucii in gat si tuseste, nu a mai progresat deloc de ieri
Si tot fara apetit ... am revenit la 2 iaurtele si cateva lingurite de ciorbita pe zi, cu mare chinuiala ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008