Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 15
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona chiar ma gandeam daca sa va zic sau nu despre E-Reader ...tindeam spre nu, pentru ca nu e o gadget chiar ieftin,,,, parerea mea e ca e super, il stiu pe cel de la Sony, are mama, m-am jucat si eu un pic cu el.. sunt facute in asa fel incat nu strica ochii, ecranul preia lumina de afara (cu cat e mai soare, cu atat se vede mai bine), pe intuneric ai nevoie de un accesoriu - un geam cu lumina. intra peste 1000000de carti, poti asculta si audiobookuri sau muzica. Cea mai tare cgestie e ca la zoom, repagineaza pagina. super inventie una peste alta....timp sa citesti sa ai... LE: 1000000 de carti daca le pui pe o memeorie externa, memoria interna suporta doar vreo 350 cica nu oboseste ochiul pentru ca nu se actualizeaza imaginea decat daca apasam butoanele, spre deosebire de monitaorele noastre care actualizeaza de mai multe ori pe secunda |
E super-impresionanta ca baza de date, dar pt. mine a citi o carte inseamna in primul rand placerea rasfoirii pagina cu pagina, sa simt textura paginii si mirosul de hartie. Pt. mine cititul e o reala placere, care imi bucura si simturile nu numai intelectul
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
Andy.p
, la noi a fost tareee cald
Babytza salvat mesajul cu, crema
ici soricelului si tie
Am vazut ca a nascut Aida, bb are peste 4kg, este sanatos, ma bucur din suflet pt ea

Abia astept sa ii fac galerie lui Camy
Noi am fost sa cheltuim banii lui tati
, pus pitica la somn si acus ma bag la haleala
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
alexa si mami spune:
neata!
in sfarsit am si eu acces la calculator
Monica, bine ati venit acasa! aveti un pui superb
sa va traiasca si sa fie sanatos!
ma pun pe vizionat poze:)
alexa, cipri si mami
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula The Continuum Concept o am eu online, daca vrei ti-o dau. Pe celelalte doua pe care le am ma ofer sa ti le imprumut. Daca vreti facem o lista si le trimitem de la una la alta. In romana eu recomand: Manualul parintilor eficace - Thomas Gordon Educatia prin iubire - Ross Campbell - cu ceva reticente, este religios extremist si nu total imptriva bataii dar in rest are si ceva idei bune. Emotiile si trairile copiilor - Izabelle Filiozat Copii nostri frumosi si sanatosi - Alethe Solter - tot cu niscaiva retineri vis a vis de acel plans de descarcare pentru ca sunt convinsa ca daca esti rau intentionat poti da un alt inteles acestui lucru Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Mie mi-a placut si "Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor", parca autorul e Chapman, daca nu ma insel ( n-am cum sa verific, ca "biblioteca" mea e toata in cutii de carton sigilate, deocamdata ).
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
Salutations!
Babymom, iti multumesc pentru raspuns! Pana la urma i-am dat sumetrolimul in jur de 9.30, mi=a sunat o alarma de care am uitat si s-a trezit. Nu cred ca e o intarziere chiar asa mare. Si uite, cumva nu includeam biseptolul pm lista antibioticelor, pentru mine antibiotice erau alea terminate in -icina. Deci si sulfamidele sunt antibiotice, pana la urma e logic, nu stiu de ce aveam perceptia aceea ciudata.
Anamona e super inventie e-reader insaaa.... probleme cu ochii si monitoarele dateaza de pe vremea CRT-urilor, care chiar aveau rata de refresh. Exista refresh verical si orizontal; monitoarele de tip vechi aveau refresh orizontal de 60, 85 Hz, etc.
TFT-urile - monitoarele plate - au un soi de refresh vertical relativ inofensiv, oricum, nu emana un nivel atat de inalt de radiatii incat sa lezeze ochii. Mai degraba obosim din cauza pozitiei adoptata in fata monitorului.
Atentie insa la televizoare, care chiar au un refresh enervant si foarte mic, 50-60 Hz. Cu cat refreshul e mai mic, cu atat deranjeaza ochii mai tare. Eu nu am asemenea scula si, cand ajung la ai nostri si dau cu ochii de unul ma dor ochii ingrozitor cateva minute daca ma uit la un film... pana ma obisnuiesc.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
| citat din mesajul lui anamona iar cum parcurg eu 70 km zilnic printre care cei mai multi prin sate, am ce vedea nu gluma..... |
pai mai povesteste-ne si noua - am si eu cu ma delecta cand stau pe forum (vorbesc serios).
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
So,gaza doarme,baietii au plecat in oras
..am fost si eu si i-am luat niste bluzite si doi pantalonasi mandrei ca sunt ff mari reducerile la un magazin de aici de la noi(4 bluzite cu maneca lunga si doi pantalonasi 50ron)
Roxana si noi folosim arnica la greu ptr Andy,ca are o gramada de lovituri
..si cum e cu prima zi de scoala?SA nu plang?Deja ma apuca...
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
La multi ani Simo_ef!
Mai da pe la noi - ce face Tudor?

Ellen Laura
Maria

... sa va faceti doua domnisorele frumoase si destepte foc! :)
b de la bebe, blog...
300 spune:
Laura suuper reduceri! Te destrabalezi acum ha?
Of, si eu trebuie sa ma mobilizez, aproape nu mai am body-uri cu maneca lunga, noroc ca ne-a donat Ealuca unele mai mari de 6-9 luni...
Babymom, pana acum cweva vreme si eu am fost tare atasata de hartie; insa drumurile lungi m-au obligat sa-mi concentrez atentia asupra unor forme de a comprima bagajul pe cat posibil; asa ca am carti in format digital pe care le fac .txt si le citesc cu ajutorul unei aplicatii java de pe... mobil. Pe calculator nu prea citesc dar si cand ma apuc nu ma mai ridic de-acolo.
b de la bebe, blog...
300 spune:
Gagici eu am facut o reteta de la tata: cartofi cu carne la cuptor.
Se ia o cratita (preferabil fara manere de ebonita cum am facut eu [:D}. Facultativ se unge cu unt. Se taie cartofi cuburi pana se umple cam jumatate - sau mai mult - niste ceapa rondele si facultativ cativa cateoi de usturoi. Se sareaza, pipereaza, se pune apa insa nu sa acopere cartofii, ci sa ajunga ceva mai jos decat limita cartofilor.
Deasupra se pun bucati taiate ca de friptura, sau pulpe/piept de pui.
Se da la cuptor cam o ora la foc mare - verificati carnea si apa din cratita din cand in cand.
Carnea iese ca pe rotisor si e foarte gustoasa.
b de la bebe, blog...