Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Multumesc tare mult pentru urari Ratonelu, Valy, Piersicutza, Angelynna!!!
Angelynna, am vazut pozele si filmuletul cu o floricica superba, de fapt un crinut, e o scumpica, ce cuminte sta ea pe olita...
ratonelu, felicitari pentru al doilea dintisor ... in ritmul asta ne lasati pe toti in urma... Dar sa vina toti ca Mos Craciun!
300, ai dreptate cu combinatul cafelei normale cu cea decofeinizata... chiar nu ma gandisem... o sa incerc, ca sa nu trec direct la cafeaua normala...
laureta, tiza e mortala... ce titirez...
babymom, felicitari pentru primii pasi ai lui Dragos!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna, fetelor!!!
Bine ati venit acasa Monica!!! sa ai un bebe sanatos si voios

va rog frumos dati-mi si mie un sfat, in legatura cu scaunul de masina.

am ceva pe internet de la inglesina , ce ziceti?
sau tot un chicco....

astept un raspuns si multumim

aaa... si cartile despre care vorbiti voi ( cele pe care le comandati )sunt numai in engleza sau le gasim si in varianta limba romana? si ce ati putea sa imi recomandati ca si initiere, comunicare, educare de bebe ( ca sa ma pun cu burta pe carte sa ma documentez )Oare as putea sa gasesc o carte pe piata?as vrea sfatul vostru, ca asa am vazut mai multe, dar nu stiu la care sa ma opresc, care ar fi mai buna.

tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Nerantula, ce carti ai ales?

eu mai aman o saptamana comanda, plec cateva zile din bucuresti si nu mai am timp acum sa aleg, sa citesc toate review-urile...
cu ocazia asta, o sa ma inspir si de la voi

The Continuum Concept: In Search Of Happiness Lost (Classics in Human Development) - Jean Liedloff

Playful Parenting - Lawrence J. Cohen

How to Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk - Adele Faber

Raising Our Children, Raising Ourselves: Transforming parent-child relationships from reaction and struggle to freedom, power and joy - Naomi Aldort

Siblings Without Rivalry: How to Help Your Children Live Together So You Can Live Too - Adele Faber

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, o sau un

Lumi ai venit mamico, da un semn despre voi

Elly multumim

Lidia nu stiu de niciun party

Dana

Nerantula cum se mai simte Gruia?

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

LA MULTI ANI:

Ellen Laura pui de Mmimi
Maria pui Cocutica

Sa cresteti mari, sanatoase si numai bucurii pentru parinti

LA MULTE LUNITE Riana Maria pui de Danadumitru

LA MULTI ANI Simo_ef, sa fii fericita alaturi de familia ta

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula The Continuum Concept o am eu online, daca vrei ti-o dau. Pe celelalte doua pe care le am ma ofer sa ti le imprumut. Daca vreti facem o lista si le trimitem de la una la alta.

In romana eu recomand:
Manualul parintilor eficace - Thomas Gordon

Educatia prin iubire - Ross Campbell - cu ceva reticente, este religios extremist si nu total imptriva bataii dar in rest are si ceva idei bune.

Emotiile si trairile copiilor - Izabelle Filiozat

Copii nostri frumosi si sanatosi - Alethe Solter - tot cu niscaiva retineri vis a vis de acel plans de descarcare pentru ca sunt convinsa ca daca esti rau intentionat poti da un alt inteles acestui lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona partial am empatizat cu ce zice in No cry..., am si inceput oarecum dar am abandonat pe parcurs, e mai simplu cu tzisssiiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Angelyna multumim de cafea

ratonel 2 dintisori

La multi ani Ellen !!!! Sa fi sanatoasa si frumoasa, norocoasa si iubita !!! Mimmi sa iti traiasca printesica !!!!!

La multi ani Maria !!! Sa fi sanatoasa, frumoasa si cuminte !!!! Cocutica sa iti traiasca fetita !!!

La multe lunite Riana de Dana , Maxx de illia !!!

La multi ani Simo f !!!! Multa sanatate si fericire !!! Sa fi iubita si sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi !!!

Babymom felicitari puiului pentru primii pasi

Dana noi avem scaunelul de la Chicco Proxima. Sunt multumita de el. Puiul doarme bine in el, are 3 pozitii de inclinare si e pentru pana la 18 kg.

Giuliana sa stii ca Davidutzu este cinstit si fidel si nu o inseala pe scumpa lui Asa ca te rugam frumos sa nu acuzi baiatul de infidelitati Eu sunt cea care s-a oferit sa il ajute pe leut cu zestrea daca sunt probleme (din cauza neatentie mamei lui care doarme si da foc la casa....)si acum ii scoateti vorbe soricelului ....ntz ntz ntz .....
Dariuta tu esti o fetita frumoasa si speciala, dar in inima mea nu este loc decat pentru scumpa MAYA pe care o iubesc cu toata inimioara mea

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata....am avut o furtuna asta noapte,ingrozitoare.Ne-am trezit doar noi doi,copii au dormit bustean.

Muuh dar de Natural child:PArenting from the heartde JAn Hunt,ai auzit??Daca da imi dai si mie un hint de unde as putea sa o comand.

Ange vazut Crinutza frumoasa

Nerantula

Carla felicitari ptr dintisor no2

Ramo cum mai sunteti ?

Laureta ce dragutza e Biancu

babymom felicitari ptr mergaret

LA MULTI ANI Ellen Laura si Maria !!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am bagat un ochi dincolo la fete si nascut Aida ciolac !!!!!!!!!

Am incercat aseara pe cucuiul puiului o crema pentru vanatai si cucuie si a dat rezultate foarte rapid. V-o recomand cu incredere, e din plante. Este cu Arnica. O gasiti in farmacii. Ieri era ditamai guguloiul mov, acum abia se mai vede

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput