Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Mama mia ce vorbarete sunteti...

sau mi-am iesit eu din ritm de tot ..de cind cu marea asta

Chiar nu mai reusesc sa citesc ..decit asa ..pe alocuri...
de scris ce sa mai zic...trebuie sa imi propun intii sa scriu si abia apoi sa mai recuperez ce s-a scris..
altfel ..nu am nici o sansa sa mai scriu

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

aaaa.era sa uit...

pina la urma se face vreun PARTY al BOBOCEILOR ...sau a ramas la nivel de discutii...propuneri...dezbateri ???

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

giuli bine ca n-ai ars mancare puiului, ca nu ar mai fi avut ce sa pape cand se trezea... Noroc ca nu Edi trebuie sa aduca zestre... ca in ritmul asta....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Ba mancarea lui am ars-o , erau niste legume care urmau sa fie amestecate cu carne. Exista si un bine in tot raul asta, bine ca n-am ars carnea. Huh!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nocom stai linistita, ca la nevoie completam noi la zestre numai sa fie copiii fericiti

Giulianooooo si mai radeai de mine cu vinetele Io nu stiu ce te radeai tu aseara cu sotul meu, dar roata e rotunda

David al meu, s-a impiedicat si a dat cu capul de piciorul scaunului... si are un maaare cucui in frunte

Babytza si puiiValentina David

Poze

Da ma, si nici iarna nu-i ca vara, bine ca esti tu desteapta
M-a luat somnu' si m-am trezit intr-un imbietor miros de fum

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

giuli eu m-am prins de unde stiai tu ca babytza s-a luptat aseara cu niste vinete. Tu ai pus detectivii pe urmele Dariei sa vezi pe unde iti umbla nora si au ajuns acasa la amant..PARDON!!!!! acasa la David, care era liber caci maica-sa frigea niste vinete...
Dar sa sti, Daria se dusese doar sa-i duca niste carti!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Deci acolo o tii pe frumoasa! Am intrebat eu prin cartier pe la voi de nor'mea si nimeni nu stie nimic. O tii la amant ha??? Cred ca d-asta fuge David asa tare, o alearga pe Dariutza noastra Si cand ma gandesc ca a mai si sedus-o si abandonat-o in favoarea altei dragute... Dar inteleg, prima dragoste nu se uita niciodata!
Sa-ti zic adevarul dar ramane intre noi, shhh sa nu auda Roxana. Vorbisem cu sotul ei o treaba si ea nu se mai ducea la culcare, tot isi facea de lucru chipurile cu niste vinete

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Maine plecam la Slanic Prahova, asa ca urez anticipat LA MULTI ANI pentru boboceii Ellen Laura de Mmimi si Maria de cocutica, sa fiti sanatoase, norocoase si sa aduceti multe bucurii parintilor!!!
LA MULTI ANI si pentru simo_ef, sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri!!!
LA MULTE LUNITE pentru boboceii nascuti in zi de 5: Riana Maria de danadumitru si Max de ilia99!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anamona, nu stiam cum e cu transportul de pe Amazon, o sa fac si eu comanda separat. JulyMorning, multumesc, se pare ca ne complicam daca facem impreuna ..
Am ales vreo 5 carti, sper sa 'semneze' barbatu

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara si de la noi.

LA MULTI ANI ANDREI!!!!SA CRESTI MARE FRUMOS SI SANATOS>MII DE ICI!!!

Moni bbelul e un scump

VA pe toate si fuug la nani.Tot sper ca voi apuca intr-o zi sa mai scriu si eu pe subiect.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula, ce carti ai ales?

eu mai aman o saptamana comanda, plec cateva zile din bucuresti si nu mai am timp acum sa aleg, sa citesc toate review-urile...
cu ocazia asta, o sa ma inspir si de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Monica, bebe dragos e un copil superb, imi place ce pozitie de bebe mai mare are cand doarme :) e un super scump. multa sanatate

tu cum te mai simti dupa operatie?

Mergi la inceput