Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (180)
Raspunsuri - Pagina 17
angelynna82 spune:
Neatza,
fetele
o
sau un
pt cine doreste
Noi am avut nspe treziri azi noapte plus multeeee foieli in pat

Nerantula tu ii faci aerosoli? Multa sanatate puiului mic
. Va papa el cand se va face bine 
Mai stie cineva de Maia,
am fetita mica si frumopasa, sa vina acasa cat mai repede 
Ramo, Anda se simte mai bine? 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Monica voi ce mai faceti? Cum e cu bebe acasa?
ici multi comorii tale si tie
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Nocom spune:
Buna dimineata,
Azi dau muuuuulta 

si la fel de muuuuuuuult 

Nu imi aduc aminte de cand nu am mai avut asa o noapte alba....
Daria s-a trezit la ora 1 si pana la ora 4 jumate a avut un chef de joaca si de tipat si de chiuit!!!!

Parca abia se trezise de dimineata si era in mare verva. Evident ca ne-a trezit pe toti, iar eu am petrecut min 2 ore cu ea in brate incercand s-o adorm... Dupa ce a ras 200 ml lapte pe la 3 am zis ca am reusit s-o adorm.. dar dupa 15 minute de plimbat cu ea in brate prin camera cand am pus-o in pat a inceput sa rada in hohote!! Parca radea de mine!!! 

Dimineata cand s-a trezit la 8, ca si cum toata noaptea ar fi dormit, imi venea s-o dau afara pe usa si sa ma lase pe mine sa mai dorm linistita macar 1 ora!!

Speram ca trezirile ei de noapte sa fie ceva trecator dar vad ca se instaleaza in fiecare noapte din ce in ce mai devreme si o perioada din ce in ce mai lunga de timp!!!

Ce sa fac?!?!?!? Cum sa procedez in astfel de cazuri?!?!?!?!!??!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Nocom nu prea ai ce sa faci din pacate
, si la noi s-au instalat trezirile 

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
LA MULTI ANI:
Bianca Nicole pui de Laureta
Alexandru Gabriel pui de Nicoleta15
LA MULTE LUNITE:
Eliza pui de Leah
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
andy.p spune:
Buna dimineata,am avut o nopate linistita,spre dimi a marait gaza,da a adormit apoi.Noi ne chinuim in schimb seara,nu adoarme pana in jur de 23.
Ange off iar nu doarme Crinutza
O chinuie ceva dintishor??
Nocom daca s-a trezit asa vesele si cu chef de joaca,inseamna ca era odihnita Dariutza,doarme tarziu dupa amiaza???
LA MULTI ANI BIANCA!!!!LAURETA SA VA CREASCA MARE ,FRUMOASA SI SANATOASA PRINTESA!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Muuh ii voi da cautare sa vad daca gasesc ceva.Multumesc.
Nerantula sper sa treaca repede muculetii
Gruia si mamaica.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Andy.p nu a fost nimic schimbat in programul Dariei de ieri, adica a dormit 2 ore de la 11 la 1 si apoi alte 2 de la 16 la 18. Apoi ne-am culcat la 22.00. De o saptamana se trezeste noaptea cu chef de joaca, insa pana azi noapte se trezea la ora 3 fix si statea treaza doar o ora, timp in care se joaca sigura in patul meu, cu fata mea, mainile, nasul... in timp ce eu ma prefac ca dorm... 

Ii mai spun din cand in cand capul jos! Se arunca pe burta cu capul jos si nu misca vre-o 3 minute
dupa care iar incepe distractia..
Dar azi noapte a intrecut orice masura cu stat treaza si joaca 3 ore jumate!!!
angelynna multumim de complimente!
Voi tot cu chef de joaca va treziti noaptea? sau plange?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Andy.p
, dintii o chinuie din nou
, ea in mod normal adoarme pe la 9.30 dupa baita si laptic, azi noapte nu am bagat-o in seama
, pana la urma a dormit iar dar cu fataieli
Nocom da sa planga dar o linistesc si ii dau pe suzi, chef de joaca nu are (de doua ori s-a trezit de cand s-a nascut in toiul noptii cu chef de joaca
)
Azi de dimineata era rupta de foame, a galopat 125ml lapte, plus saratele si un croissant simplu
, avem in plan cereale cu lapte
cand se trezeste, acu
normal
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Nausica spune:
Salutari si de la noi.
Ieri ne-am plimbat prin Cismigiu, erau acolo multe tarabe cu carti pentru copii, unele foarte dragute. La una dintre tarabe aveau carti pentru copii in engleza, la preturi super ok. Era o cutie mare cu carti la 5 Ron bucata, unde am gasit "The Harvard Medical School Guide to Healthy Eating for Kids", care mi se pare ok. Am mai luat si citeva carticele de povesti, din alea mari si cartonate, cu povestiri timpitzele, dar grafica super ok. Oricum, merita sa dati o raita si sa scotociti prin cutia respectiva.
Again, pe subiectul carti, eu recomand din toata inima "Super Baby Food". E foarte buna de avut in casa. Si nu e numai despre mincare, contine tot soiul de sfaturi si smecherii.
Nu in ultimul rind, trebuie sa anunt oficial ca, ieri, Ania a fost la primul ei concert rock
. Am vost sa vedem Guano Apes la Tuborg Green Fest, cu Ania in rucsac. A fost foarte cuminte, la un moment dat chiar a adormit. Ne-a facut un nene muuulte poze, sper sa mi le trimita sa vedeti si voi un Cipan rocker.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)