Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Felicitari lui Robert Cryna !Sunt convinsa ca te-ai topit cand ai auzit laude din partea altor copii.
Laura si eu am votat.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multam fain Nicoll pt. felicitari . Bineinteles ca, m-am topit & !

Si, pt. diseara, la Europa League:

HAI ROMANIA!!!

- ora 20.00: - Poli Timisoara - Ajax Amsterdam (transmis pe sportro) si Dinamo - Sturm Graz (transmis pe Protv)
- ora 22.05: Steaua - Seriff Tiraspol (transmis pe Protv) si CFR Cluj - FC Copenhaga (transmis pe sportro)

VIZIONARE PLACUTA!

la toate mamicile de -e si -i! O seara placuta s-aveti!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Helooo... 'neata!!! Poftiti la o -luta, va rog!!! Sunt de toate: , , , , , , , ... si iar, ... ce doriti?!?

Io, lasai poznasul la gradi, amu sunt la pe icisa si pe urma ma duc la trebile mele ... poate intre timp mai apare vreo cineva la cafea ... mno, io va si va doresc o zi buna si frumoasa! Pe mai tarziu.

Mergi la inceput

Gata Cryna am venit sa ma ospatez dis de dimineata.Multam fain.
Mai sa va spun,aseara cand am ajuns acasa fetele erau in gradina cu taica-meu.Am zis ca or fi dupa alune,struguri ceva.Cand vine Codri si ma cheama sa vad cum "muncesc" ele cu tataie.Si ma duc...aveau scaunelele de plastic in gradina de zarzavat si Codri statea pe scaun cu o sapaliga in mana,rascolea pamantul."Vezi mami,sap"Hmmm,ce metoda revolutionara de a sapa...Iar Stefi lua cate o creanga,resturi din iarba cioplita de tata si le ducea la gramada de gunoi."uite mami fac tiaba,mucesc".
Imi venea sa rad si sa le mananc in acelasi timp.Am mers in casa sa iau camera de luat vederi,sa imortalizez mom,dar...nu mai avea baterie.Las' ca mai prind eu mom din astea sa le avem la capitolul "va mai amintiti?",cand vor creste.
Va merg la treaba!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi. O iau cu mine in pat in a doua jumatate a noptii, dar uneori si asa se trezeste deeees. Om trece noi si peste asta.
Mada, scumpe foc fetele muncitoare! Asa patesc si eu cu camera, cand sa imortalizez ceva, atunci raman fara baterie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Hi, hi, hi... ce scumpe sunt Nicoll! Asa-i, trebe imortalizate momentele astea ... si Robert isi baga nasul peste tot , da' peste tooot... sa-l vezi si pe el cum mestereste si trebaluieste & ... mai, mai, ce copilasi avem !

Mno... io ma cam car de amu de pe aici... va doresc o zi faina si buna in continuare, spor la treburi si servici usor la toate! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc si eu pentru invitatie. Listuta noului subiect aarata super si imi place mult si titlul.

Ce mari au crescut....devin nostalgica...parca iei eram gravidute,cu atatea probleme de discutat aici...atatea amintiri placute...apoi primele luni cu bebelusii...primii pasi...primele cuvinte...cat de frumos a fost...

Si de acum ne asteapta tot mai multe lucruri minunate...de exemlu gradinita...

Pentru Dani va fi primul an de gradinita. Cum la stat nu am gasit loc...am optat pentru una particulara.Dar abia de curand am decis asupra careia. Saptamana viitoare mergem sa discutam si sa vedem ce ne cere(analize...etc.)asa ca mai dureaza pana incepe.

In rest sunt bine...copilasii se distreaza asa de bine impreuna...cred ca va fi mare plictiseala pe Luca cand Dani va fi la gradi. Se mai si cearta dar sunt draguti foc.Si fac ei conversatie de mor de ras. Luca mai mult pe limba lui si Dani isi imagineaza ca spune ce vrea el sa auda. Luca spune "da,da"...sunt comici.

Promit sa intru mai des si sa va si scriu.Pup

Mergi la inceput

Giana, bine ai venit pe la noi . Multumesc pt. complimentele adresate listutei noastre... ma bucur ca va place ... .
Fain tare , ca se inteleg asa de bine pustii tai . Te mai asteptam pe la noi si-ti dorim mult succes cu rezolvatul treburilor de inscriere la gradinita pt. Luca. Asteptam sa ne dai vesti bune si sa ne zici cum a fost prima lui zi de gradinita .

la toate mamicile de -i si -e si o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Fetele am intrat sa va urez noapte buna,ca mie imi cad ochii-n gura...si week-end placut.
Giana bine ati revenit!asa este,parca ieri eram la inceput de drum...Este ca e frumos cu doi prichindei?Desi sincer,uneori imi vine sa "ma urc" pe pereti,dar sunt faze in care inima se topeste datorita lor...Bafta la gradi,va asteptam cu primele impresii.
Andre_ea,Cryna ...multumim de aprecieri.Voi doar v-ati inchipuit,dar sa le fi vazut...
gata,va pe maine!

MMN

Mergi la inceput

'Neata!stiu ca e week,dar haideti sa bem impreuna o La noi e prima zi veritabila de toamna.Azi noapte a ,acum e nor.
Eu sunt la munca,dar intru mai tarziu sa vad ce faceti,va pe toti si toate!

MMN

Mergi la inceput