Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *
Raspunsuri - Pagina 13
nicoll_mada spune:
Seara buna fetele!
Io nu o iau in nici o ordine sau mai bine zis aleatoriu,asa cum imi va trece prin filtrul neuronului meu.
Yasmari ce dor imi era de felul tau de a scrie.Lasa bre fumeie politetea exagerata,noi suntem aci la Romanica si te placem asa cum esti tu.
Lory bine ati revenit si baiatul care a mai crescut cu un an,e doar cavaler
Cristiana noi suntem acilea madam.Te asteptam sau pe netul ala il asteptamPana atunci pupam toata gasca de la ...Timisoara.
Noi furam la dr.Si daca pana acum le adora pe fete,in seara asta cred a au scos-o din pepeni.Ii luau cand stampilele,cand pixul cand vroiau pe cantar...Frantz imi venea sa intru in pamant de rusine sau sa le trantesc pe ele...Dar ne-am luat trimiteri,tratam pt pitica si,,,ca tot am pomenit de cantar sa va spun ca pitica are 15,5 kg ,iar Codri 17,5.
Si acum atat,merg sa fa lapte la fete.
Aaaa am uitat noi dormim in jur de 22-23 si ne trezim la 6.30.Adormim cu greu,ne trezim ceva mai usor para.
Gata,noapte buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Marami, bun venit pe la noi si te asteptam mai des . Avem rabdare pana rezolvi treaba cu netul...
Nicoll, sanatate piticei, sa-i treaca raceala repede si, sa creasca mari si sanatoase cucuietele tale halterofile si fotomodele . Bun si asa ... si io ar trebui sa-l mai cantaresc pe Robert, ca nu mai stiu ce kg are ... ii stiu doar inaltimea ... ca, pe aia i-o pot lua si eu ... hmmmhhh...
Va dulce pe toate mamicile de cavaleri si zane si va doresc o noapte linistita, cu vise frumoase! Noapte buna ! Pe maine!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Laura25 spune:
'Seara
Ma adun greu dupa concediu, cu gradi, cu servici. nu reusesc sa ma organizez inca de nici o culoare. Asa ca poze nu am apucat sa pun nici unde. Cel mai greu e sa fac selectie, ca am stat ca apucata cu aparatul in mana, am peste 2 GB de poze
La noi la gradi merge brici. Dupa ce ii scot, nu ii mai pot lua acasa, stau cu ei pana dupa 18:30 in curte sa se mai joace. Azi s-au antrenat, luni merg cu totii la o actiune a politiei. O sa deseneze cu creta pe asfalt si o sa primesaca dulciuri si diplome. Unul din organizatorii actiunii este taticul unui coleg de-al lor, deci sigur o sa iasa grupa lor printre castigatori . Azi am avut sedinta cu parintii, chestii organizatorice, strangeri de bani pt parchetul deja pus, pt rechizitele si jucariile pe care o sa le cumpere doamnele (l atoti la fel). S-a hotarat sa aca si o ora de engleza pe saptamana. Nu mai stau sa ma calculez de cati bani scot luna asta din casa pt gradinita, ca ma ia cu ameteala.
Lory bine ai revenit!
Nicolle stai tu linistita, ca nu au fost fetele tale primele care s-au comportat asa. Bine ca nu au plans. uau, ce bine stau domnitele cu greutatea! amandoua. Bianca mea are 13,5kg cu indulgentza . Ma consolez ca nu arata skiny totusi si de mancat, mananca.
marami bine ai venit!
Yasmari sa-ti traiasca jumatatea! Ai grija la 'Naomi'
am fost colega cu baietii de la Fara zahar l aLiceul Grigore ghica VV din Dorohoi (eu sunt pietreanca prin "adoptie", de vreo 8 ani doar). Colega de clasa am fost cu Bobi (cel blond mai grasun). In liceu era printre cei mai frumosi din generatie: slabutz, finutz, canta la chitara si dadea toate fetele pe spate. Avea un adevarat fanclub inca de pe atunci.
Legat de somn, ai mei adorm cam pe la 22, trezirea e pe la 7:45-7:50 (reusim pana in 8:30 sa iesim din casa), iar la prinz dorm la gradi. Nu stiu exact cat, dar banui ca 1,5-2 ore cam.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nicoll_mada spune:
'Neata mamici de cavaleri si zane!repede,repede sa stam la o ,cel putin acum dimineata am ceva treaba.
Laura dar ai facut poze la 2GB,nu te-ai jucat.Poate pe week vom avea timp si noi sa mai punem cate ceva.Si eu sunt restanta la capitolul asta.Si...multumim de linistire,stiu ca sunt copii,dar uneori mai sar calul.
Super draguta si educativa chestia cu circulatia,iar daca mai si castiga...cu atat mai bineAu facut si la Codri ceva anul trecut,dar informativ,fara notiune de concurs.gemenii si le uram bafta!
Deocamdata ata,revin mai tarziu pt toti!
MMN
Tethys spune:
'Neata si de la mine mamici de zane si cavaleri!
Nicoll, multam de cafea . Servici usor .
Laura, multa bafta sthrumphilor la concurs ! Fain tare .
Si... sa ma laud si io oleaca... Robert a inceput deja sa colecteze bulinute la gradi ... mno, i-am vazut-o abia azi-dimineata, ca o avea lipita pe bluzita de trening pe care si-o scoate in clasa cand se incalzeste ... cica, pt. un cantecel pe care din toti copii numai el l-o cantat , ceva de genul... probabil i-o fi invatat ieri vreun cantecel nou... mno... si nu mi-o zis nik poznasul ieri... noroc ca, o zarii io azi dimineata... bulinuta respectiva... he, he, he... ...
Amu, va pe toate si va doresc o zi faina si extrem de buna!
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Vin sa ma plang si eu cu neplacerile unei mamici cu 2 copii. Fie-mii ii ies dintii de sus si adoarme greu noaptea, se trezeste des si eu sunt epuizata. Tudor n-a inceput inca gradinita, ca n-au mobilier, desi cred ca si daca incepea tot obosita eram ca e pentru prima oara cand merge la gradi. Sunt extraordinar de obosita.
Si la final o anecdota:
Eu ma cantaresc in fiecare dimineata (cred ca ma ajuta sa tin cat de cat cantitatile ingurgitate sub control), si azi l-am invitat si pe Tudor sa se cantareasca. 16.5. Zice: "e bine?" eu: "da, mami esti gras", el:"ti-am zis eu, CA TINE"
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Buna dimineata! Vin sa ma plang si eu cu neplacerile unei mamici cu 2 copii. Fie-mii ii ies dintii de sus si adoarme greu noaptea, se trezeste des si eu sunt epuizata. Tudor n-a inceput inca gradinita, ca n-au mobilier, desi cred ca si daca incepea tot obosita eram ca e pentru prima oara cand merge la gradi. Sunt extraordinar de obosita. Si la final o anecdota: Eu ma cantaresc in fiecare dimineata (cred ca ma ajuta sa tin cat de cat cantitatile ingurgitate sub control), si azi l-am invitat si pe Tudor sa se cantareasca. 16.5. Zice: "e bine?" eu: "da, mami esti gras", el:"ti-am zis eu, CA TINE" Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta |
Anreea putere si rabdare multa! Nu stiu cum procedezi tu sau cum crezi ca e mai bine, dar eu am ales cand se trezeau des si nu mai puteam, sa dorm cu ei in pat. Era mult mai simplu si mai usor. Da-i si tu cu calgel pe gingii, da-i eventual un pic de nurofen sau paracetamol seara la culcare sa mais cada durerea. Alaptezi? Daca da, baga tzitzi repede in gura cand incepe plansul si ajuta la calmare. Zic si eu, ca tu oricum stii toate astea. Iti tinem pumnii sa treaca repede si fara chinuri. Un dulce Tudor!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank"> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nicoll_mada spune:
Cryna felicitari pt Robert!Are mama nu numai un nazdravan,ci unu nazdravan istet foc!
Andre_ea si eu zic ca eventual sa o iei cu voi in pat,dar...tu sti mai bine.Calgel nu se mai fabrica,e un inlocuitor,dar mere si cu Nurofen ceva-ceva.Cat despre Tudor...mortal!
Eu acum plec la un furnizor,cred ca diseara ne mai cedem.Zi buna in continuare!
MMN
Tethys spune:
Laura, votat sthrumphii la concursul de pe DC. Mult succes !
Andreea, in mare ti-au zis si fetele ce poti face cu mititica legat de dintisori... mult succes . Sa fie totul bine pana la urma, ca sa te poti odihni si tu cum trebuie . Si, dulce, dulce nazdravanului de Tudor . Scump tare .
Nicoll, multam fain de felicitari . Eh... daca are cu cine semana poznasul ... iote, azi veni de la gradi cu a doua bulinuta ... hi, hi, hi...
la toate si o zi buna in continuare!
Tethys spune:
Tot io... ca, nu terminai cu laudatul ... rusine sa-mi fie ... ...
Mno, ce vroiam sa zic... ca, in drum spre casa, ne-am oprit la un chisoculet de langa scoala din apropiere si i-au vazut bulinuta din piept baietii de clasa a IV-a - a V-a, si l-au felicitat ... hmmmhhh, hmmmhhh... moamaaaaa, ce laudaroasa sunt azi ... mdeh, tre'sa fiu si io oleaca in al , nu? Ca, daca nu ma laud io, atunci cine ?
Gata. Am ... la toate...