Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata mamici de zane si de cavaleri! Poftiti la !

Mno, lui Robert deja i-a pierit cheful de gradinita ... a inceput cu miorlaielile, ca nu mai vrea la gradi... si, ne-am cam boscorodit dimineata ca sa iesim din casa si sa facem in timp de a ajunge la gradi ... l-am convins io pan' la urma dar... ufff...

Voi ce mai ziceti? Ce ma faceti? Mno, pan' apareti la vorba io, va doresc s-aveti o zi buna si frumoasa!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata mamici de cavaleri si zane!
Cryna multi ani ferici fratelui tau,plini de sanatate si realizari!Imi pare rau ca "ochi frumosi" a inceput sa protesteze,sper sa nu dureze mult.
Laura bine ati venit,sa va fie de bine concediul si asteptam pozici!Nici nu ma asteptam ca la voi sa fie probleme la gradi,de sunt amandoi.
Diana vazut o frumusete de baiat!Calatorie placute la capitala si sa rezolvi treburile!
La noi la gradi e ok,Codri abia asteapta sa ajunga.Am platit masa si caietele speciale,acum asteptam sa facem sedinta pt fondul clasei,al gradinitei,al ce o fi acolo.Facand imbunatatiri in clasa "pe datorie" va trebui sa dam ceva.Este o gradi mai veche,la care nu a fost alocat buget,cu gandul ca vor construi alta...Ma cam indoiesc ca noi vom prinde,poate pitica sa aiba noroc.Si am turnat sapa in clasa,am schimbat parchetul...sa vedem unde vor zice educatoarele ca nu situam.
Cam atat pt mom,va pup!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutam noul capitol si pupam toate mamicile si "mici cavaleri si micile zane".
Noi suntem inca in concediu. Revenim sapt viitoare si cu amanunte.

Mergi la inceput

Monica sa va fie de bine in concediu,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine!Va asteptam cu dag si cu ceva pozici.

MMN

Mergi la inceput

Nicoll, multam fain pt. urari & . Mult succes in continuare la gradinita si, sa speram ca si Robert al meu se va reacomoda cat mai repede si cat mai usor ...

Monica, bine ai venit pe la noi si distractie placuta in continuare, in concediu . Te asteptam la povesti .

Iar, pt. cine doreste o fripturica la cuptor cu o salata de ardei copti si un de vin sau de bere rece, plus, ca desert, o prajiturica diplomat si un pahar de suc rece, e bine poftit la masa: pofta buna !

Mergi la inceput

Cryna cum te mai gandesti tu si la cei care nu sunt acasa...

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna la mamici si pitici

N-am mai trecut mult timp pe aici si vad ca s-a trecut la un nou capitol. V-am mai urmarit din cand in cand sa vad ce s-a mai intamplat cu voi ... Din pacate de ceva timp nu mai pot accesa site-ul de la servici asa ca trebuie sa recuperez cate ceva din urma.
Sa va spunem cate ceva despre noi.
Rares merge la gradinita de 1 an si cateva luni. Acum este foarte incantat ca a trecut in grupa mijlocie...si nu se mai fac glume pe seama lui ca este la grupa "bebelusilor".
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta voastra de la inceput si promitem sa fim un pic mai activi....(Rares-Andrei 15 iulie 2005)
Va pupam si va dorim toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

In ordinea celor mai importante idei pentru un om lacom:
Cryna, hap prajitura diplomat, hap salata de ardei copti, hap si din fripturica daca nu-i din porcul Prikoki, de vin, rachie si bere nu mai e loc. Asta e ordinea exacta, nu admit haosul!

Diana Duck Mac, merci de invitatia la Arad, ti-o intorc inapoi cu multa gratie. Am un coleg de serviciu de acolo, e tare bun omul si senin, asa sunteti voi acolo poate in coltul ala de tara. Drum bun la Bucuresti.

Imi sta pe creier ca nu v-am multumit pt urarile de ziua sotului, degeaba traiesc in London, nu s-a prins politetea de mine. Thank you, thank you, sa-l tina Dumnezeu sanatos si intelept ca Solomon> Profetul cica avea multi cai si multe femei....ei, nici chiar asa, nu-si permite asa posibilitate, ca sa nu-i zic evlavie. Are o colega de serviciu mai ferchesa ca Naomi Campbell in tinerete, jur, si cica-i his best mate. Acu' dimineata ma suna ca cica Karen vrea sa vina la dentistul de sub noi. Mai sa fie, chiar ca best mate!

Lory si Monica, welcome to the club!

Laura, wow, wow, zici ca-s o fetita-tita-tita, asa de tare te invidiez c-ai fost cu unul din baieti la scoala. Care era liceul? Si care din ei, al mai chipes sau al mai blond? Send my regards to them dac-ai mai vezi

Cit dorm noaptea scolarii vostri? Pe-a mea o pun pe la 9 in pat si la 8 trezirea, pot taia lemne pe ea, are ochii lipiti de somn, se intinde pe oriunde, abia maninca citeva guri de mincare de breakfast. Gradi incepe la 8.50, in 5 min sunt la usa ei, dar ajungem cam mereu ultimele. Dar s-o pun mai devreme la nani e greu, e plin ade nergie si eu doritoare sa stau cu ea.

Mergi la inceput

OK.,... luam in ordine ...

Nicoll . Sa-ti fie de bine pranzul .

Lory2004, bine ai venit pe la noi, te-am trecut in listuta si te asteptam la povesti . Bravo lui Rares ca nu mai e in grupa "bebelusilor" .

Yasmari, si tie sa-ti fie de bine toate cele din pranzul meu ... fripturica e de pui . Sa-ti traiasca best mate-ul ... Iar, despre somn... hmmmhhh... pai, Robert adoarme in jurul lui 11.00-12.00 noaptea... inainte, in vacanta adica, se trezea pe la 08.00-09.00-10.00 dimineata... amu, il scol io pe la 07.30 dimineata ... iar, la pranz imi doarme in jur de 2 ore, 2 si ceva... cateodata doar 1 ora, 1 ora si ceva... mno, fa calculul , ca io-s mai grea de cap ...

la toate mamicile de zane si cavaleri si o dupa-amiaza placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

ehehe... Bine v-am gasit mamici de zani, pardon, cavaleri si zane. Va doresc multe capitole inainte, o copilarie fericita si multe sotii. Va pup si recuperez curand.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput