Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *
Raspunsuri - Pagina 15
Tethys spune:
'Neata si de la mine mamici de -i si de -e!
Io, amu's la ... dar, am un sooomn ... is cam chiauna ... ca, as-noapte mi-o cam marait, plans si urlat poznasul prin somn, o visat urat ... si, adormiseram si tarziu, dupa ora 12.00 noaptea... eh, poate 'oi reusi io sa ma trezesc ... iar, poznasul isi ia dejunul... intai a papat un outz, iar acum mai papa si un iaurt... mno, in general mananca iaurturi la mic dejun dar, cateodata ii mai fac si cate un outz fiert moale... mno, nu-mi mai mananca lapte de muuult ... nu-i mai place ... foooarte rar si foooarte greu reusesc sa-l conving sa mai manance si lapte... de aia, incerc sa compensez cu diverse iaurturi, in general dintre cele simple, mai rar cu fructe...
Mno, ce sa va mai zic? Ca, si la noi e rece... dar, se zareste totusi soarele ... o sa fie unul dintr-ala cu dinti, zic eu ...
Hai ca, v-am -at pe toate si va doresc un weekend frumos, relaxant, cu servici usor celor care lucreaza azi... si tot ce va mai doriti pt. azi si maine! &
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
Giana spune:
Asa este Nicol...e super cu doi. Si se iubesc asa de muuult...imi creste inima. E adevarat ca imi mai vine cate-odata sa ma urc si pe pereti...mai ales ca ei fiind baieti au inceput cu joaca aia "de-a boxul".Ei rad si se imping mai mult decat se lovesc...cel mic se arunca pe jos...eu mor de teama ca se pot lovi de-adevaratelea. Si eu ii cert ei se prapadesc de ras cu jocul asta al lor.
Cu toate astea tare mult mi-asi dori si-o fetita...dar nu stiu cum sa fac sa am o fetita...aveti vre-un pont?
nicoll_mada spune:
'Neata si in zi de duminica!pe toata lumea;eu mi-s la munca pt cateva ore
Cryna zi asa poznasul nu mai bea laptic.Cdruta ii da inainte si cu lapte din soia.Iar de cate ori vede ca mancam noi produse lactate mititica zice ca la iarna va papa din toate cat va vrea ea.E bine ca papa macar iaurt.Si ale mele il prefera tot pe cel simplu.
Giana despre pontul cu fetita...nu are fata nimic sigur.Poate mai incercati,voi stiti cel mai bineTe cred vis-a vis de jocul "dea boxul".Sunt inca mici si nu sti ce se poate intampla.Si pe mine "ma exaspereaza" cand incerc sa le opresc din ceva si ele se prapadesc de ras...Copii...Dar zau ca sunt dulci.
Aseara spre exemplu a scapat din lant un catelus soricar ce-l avem.Si sa vedeti ce ture dadeau fetele alergandu-l.Eu le spuneam sa se opreasca sa nu cada,ele mai cu viteza alergau...
Va pup fetele,ne vedem mai tarziu.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Noi, io & Robert adica, bantuim prin casa de la ora 07.00 dar, zisai sa nu va dau si voua trezirea asa de dimineata , ca-i duminica... mno, amu, daca vaz ca va trezirati , va poftesc la -luta de duminica! Io, baui deja -ua iar, amu stau la un capuccino ... cine doreste, e bine venit . Avem de toate: , , , , ... ce doriti .
Nicoll, servici usor sa ai, sa zboare cele cateva ore . Si, da... nu-mi mai bea pozansul lapte de foooaaarte mult timp... nu stiu de ce nu-i mai place... in fine, cum am mai zis, incerc sa compensez cu iaurturi - zilnic aproape (si dimineata si seara cere, cu mici exceptii ), ceva branzeturi - mai rar si alea dar, decat deloc bun si asa... eh, sanatos sa fie. Ca, de crescut creste!
Si, ati avut curse prin curte aseara ? Bine ca nu s-au lovit . Ce zbenguiala pe capul lor tre'sa fi fost ...
Mno, va pe toate mamicile de -i si -e si va doresc o duminica placuta la toate!
Tethys spune:
'Neata mamici de zane si cavaleri! Doriti o -luta, ceva... ca sa incepeti saptamana cu bine ? Io, va las niste , , , ...
Mno, lasai poznasul la gradi si-l imbracai mai grosut decat de obicei, ca s-a racit destul de tare afara acum... brrrrr... si am trecut si pe doftoricit... e olecuta racit, mucios si, in plus, i-au iesit si niste blande/bubute pe corp, pe picioare mai ales... vreo alergie/iritatie de la ceva ... of, of ...
V-am -at pe toate si va doresc o zi frumoasa si un inceput de saptamana cat mai bun!
nicoll_mada spune:
Buna dimineata mamici de cavaleri si zane!O saptamana excelenta va doresc!
Cryna multumim de cafeluta,de toata tratatia si pe Robert sa treaca raceala.Bine ca l-ai imbracat,mai bine asa.
La noi e soare,dar usor rece.Si i-am pus fetei ciorapi fini,ma gandesc abia acum ca daca ii scoate afara dimineata sa nu-i fie rece...
Ieri a venit prietena ei pe la noi si noroc ca am abut ideea sa o schimbam.S-au facut ca niste "cosari".Erau negre cand au intrat in casa...Dar s-au distrat nevoie mare.Se auzeau din curte rasete si galagia specifica copiilor ce se joaca.Din cand in cand mai auzeam si un miorlait de la pitica,mai lua cate o cazatura,dar fara urmari in afra de lacrimi.Pupa mami si trecea.
Cam atat pt mom,merg la treaba, pt toata lumea!
MMN
Tethys spune:
un piculet...
Nicoll, multam pt. urarile de sanatate facute poznasului meu si dulce la zanele tale ce s-au zbenguit atat de bine ieri . Io, acusica tre'sa fug dupa Robert sa-l iau de la gradi dar, momentan, stau la un capuccino ... ca am inghetat de frig ... in casa si imbracata bine si tot mi-e frig ... eh...
si o zi buna in continuare la toate!
Laura25 spune:
Salut!
Scuze ca nu prea scriu, inca ma chinui sa ma organizez si sa imi fac treaba in 24 de ore .
Poze din concediu: http://laurasn.shutterfly.com/gemeniirb/249
Copii sunt bine, chiar daca azi dimineata Rares imi declara patetic "Eu nu vreau sa ma duc niciodata la gradinita, vreau numai in vacantza!" Nu avem probleme la gradi, deocamdata sunt si sanatosi (sa mi-i tina DD asa si mai departe!).
Sanatate multa la toti bolnaviorii si sper sa scriu si eu mai des!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
'Neata mamici de -i si -e! Poftiti la o mica -luta!!!
Robert e ceva mai bine, multumim Laura pt. suport . Il doftoricesc si pt. mucisori si pt. bubute... deja incep sa-i dispara blandele, bine ca nu au mai aparut si altele, sper sa nu mai apara dupa ce facem sa treaca astea pe care le are deja... si, la fel si cu mucisorii, nu au apucat sa evolueze prea mult... mno, speram sa fie bine .
Multumim frumos de poze . Tare faine ... si peisajul e super si cei doi sthrumphuleti sunt veseli tare ! Se vede pe fata lor ca le place vacanta. Frumoasa atmosfera familiala , ca si familia de altfel . Sa va fie de bine distractia avuta .
V-am -at pe toate mamicile si va doresc s-aveti o zi buna si cat mai placuta!
nicoll_mada spune:
Gata am venit si eu la raport!tare buna cafeaua Cryna !Cum mie imi cad ochii,este bine venita!
Laura frumoase poze,frumosi copii!Multumim mult!
Aseara am apucat doar sa descar si eu pozele,azi sper sa le si pun cand voi ajunge acasa.Dimineata am dus rechizitele la gradi,de acum astept sa vad cam ce vor face din ele,ca pana acum...nu prea au miscat.afara si afara...Plus o colorare a unei planse.Mi se pare destul de putin,dar...
Fetele,pe unde ati disparut?Daca nu apareti sa stiti ca ma apuc de strigat catalogul!
Va ,fug la treaba!
MMN