Maple-syrup babies - mamici de Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Magda inca o data felicitari.

Laura mult succes cu dormitul peste noapte. Ai mei nici unul nu o fac. Tony si acum la 4 ani se trezeste de 2 ori pe noapte. Asta mica suge la 2 ore (inca)

mQQm tre sa mai pove. Miss you!

Simona

Iaca ce am descoperit. Cica face furori in Ro. Am ras cu lacrimi. No comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Magda-felicitari si multa rabdare si putere- nu stiu cum de ai curaj,dar jos palaria- cred ca ai si bunici de baza,nu
Olga-sunat, de cateva ori,sper ca sunteti ok acuma
pupici la restul, revin cand sunt in pasa mai buna sau cu ceva mai concret..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Va multumesc inca o data

Nu stiu cum de am curaj, probabil ca sunt si un pic inconstienta de fapt n-am avut incotro, asa imi zicea instinctul ca mai trebuie sa fac un copil, ca lipseste cineva, parca il si vad, nu stiu cum sa va explic, am asa un feeeling ca o sa fie baiat si o sa-l cheme Leo daca ma lasa astia sa-i pun asa numele

Denisa, da am pe ai mei aici, desi si ei sunt un pic speriati de perspectiva, dar am zis ca asta e, o sa fie vreo cativa ani grei la inceput dar dupa aia o sa fie toti mari deodata

mQQm, nu ma mai lauda, ca mi-o iau in cap, da?
aaa am mai fost la aquafit cu ai mei, miercurea, daca te tenteaza, acolo sunt, oricum sa stii aceleasi fetze, aceeasi muzica

Simonna, chestia cu lovitul nu o inteleg si eu, ca cica au supervisori, dar nu stiu ce fac aia ca numai nu ii supravegheaza pe copii, de fiecare data nimeni nu a vazut nimic, care a dat, de la ce s-au luat, am vb si cu principal, dar stii cum e, ei sunt acoperiti, nimeni nu are nici o vina, ooff..

celelalte graviduteze, ce mai ziceti? Andreea-Ana, ai nascut?

va pup

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ha, tocmai am descoperit ca tata imi inchide paginile web in loc sa le puna in bara. Asa ca aseara am pierdut una bucata mesaj, incerc sa reiau azi, ce sa fac si eu...

Olga, m-am cracanat de ris - ca sa fiu in ton cu muzica :) - si pe urma mi-am petrecut seara cautind diverse, am dat peste neste chestii de nu le auzisem din facultate... Acum ma obsedeaza un cintec de munci agricole din liceu, ceva care incepea cu: ``hei, hei, m-am dus, m-am dus sa tai un copac... ``

Voi ati inceput cu Vit D? Presupun ca da. Noi avem o specie de la Enfamil, ii dam cu pipeta 1 ml pe zi, miroase cumva a migdale... si Miss in vomita constiincioasa de fiecare data. Ai zice ca totul e corect, il inghite frumosel si pe urma, la urmatorul alaptat maninca normal, maninca, maninca si pe urma face brump si totul e afara cu un super pregnnt miros de-ala de licoare de vit.D. O sa ma duc la farmacie sa vad daca au alt produs, ca pe-asta sa si-l bage in fund.

Diana, very elegant :) Got it and loved it! Vorbim.

Magdone, de ce sa nu te lase sa-i zice Leo??? Daca-i fetita poti sa-i zici Leona, eu l-am avut pe lista dar tati a zis ca-i prea complicat!

Sa ne laudam: daca e f. bine dispusa, stiti voi - burta plina, cur curat - se hlizeste la tat-su. Am vazut-o cu ochii mei, ca altfel nu credeam deloc!
Altfel... miine face 4 sapt, sa vezi si sa nu crezi si s-a dus linistea mea, de pe la 3 sapt deja, e treaza si tre s-o entertain juma de zi. Deocamdata nu si juma de noapte, ceea ce ajuta mult, sper s-o tina naravul.

Ieri ne-am plimbat prin cartier 2 ceasuri, azi e mohorit si n-am chef. In plus, toata casa mi-e cu fundul in sus si mie mi-e somn. Asa ca am venit in basement sa nu mai vad si sa incerc sa ma trezesc un pic :)
Ma duc si pe sezatoare, daca stiti cintecul cu copacul... Please :))

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Uite www.trilulilu.ro/Dj_Insomnia/2d32360b09a058" target="_blank">aici, Simo!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Olga, total jaga ala. Mey ce multa prostie degaja!

Magdone, as veni, dar io una inca nu stiu ce program de masa are copchilu asta. Si ce zice instructoru nostru ca se ia gravideala, pana la urma se panicheaza restul de participanti! Lasa-l un pic, fii tu cuminte ca stii ca daca vin si io ii perturbam lectia si nu-i place. Spune-i serus de la mine...

Imi place Leo(n?)! Las' ca-i convingi tu.

Vreau si eu pe trilulilu ala de cantec, dar la mine n-are sonor......

Simonna, been there cu vit D, la fel m-am chinuit si eu cu mililitrul lor. Eu am cumparat de-aia fara gust miros si cu ingrediente putine si tot o voma, niciodata nu stiam daca a luat-o ori ba. Dar am luat asta si se da o picatura pe zi: o pun pe mamelon (sau poti s-o pui pe suzeta, daca tine suzeta), o suge de acolo si stii de-o treaba. O sticluta e pentru 90 de zile. Se mai gaseste si pe la farmacii si naturiste, eu am luat-o de pe site, a venit in 2 zile. Nu are nici un alt ingredient decat ulei. Vezi poate suporta asta mai bine.

Acum eu o rog pe cealalta persoana careia ii vine barza cand ii vine lui magdone sa iasa din tufis, ca pana acum am fost cam in grupuri de 2 sau mai multe. Vreau si eu sa stiu cine.

Editez: simonna si mie mi-a facut figura asta mic, tot cu tac-su m-a tradat la zambit. Noh spune tu!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna tuturor! Fetita mea, in varsta de 3 luni, este alergica la proteina laptelui de vaca si are mare si urgenta nevoie de lapte praf Neocate, care in Romania se gaseste greu si e si f. scump. Fac apel la voi, cele din Canada, poate auziti pe cineva care e dispus sa doneze sau sa vanda la pret mai mic una sau mai multe cutii din acest lapte.
Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ionik imi permit sa iau mesajul tau si sa-l pun si la sezatoare. Am cautat pe net si e foarte scump. Nu stiu daca cineva si-ar putea permite sa doneze. Incerc sa intreb daca nu vor fetele sa participam fiecare cu bani si sa putem aduna de 4 canuri. E cam 160 de dolari. Incerc, sper ca reactia fetelor sa fie buna. Imi pare rau de ceea ce se intampla, imi pare rau ca-ti vezi iubita bolnava si nu poti s-o ajuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, sarumina si bogdaproste, n-am auzit-o de pe vremea cind steateam intr-o bena de camion deschisa, eu a noua si muuuulti tipi de-a doispea... De fapt eram 2 de-a noua, dar eu aveam tz... si ea nu, assa ca imi cintau mie... :))))) (Azi ma omoara umorul, sint odihnita!) Si-uite-asa, la a treia ascultare, sint tot in basement, unde coborisem ca sa caut o poza... :) Wow, ce-mi place cum cadeeeeee

mQQm, sarmina de tipul cu vitD. Miine ma ocup, ca iar i-am dat si iar a vomitat.
De azi ii dau si niste gripe water, o calmeaza un pic, nu mai urla asa cind o doare burta, numai se screme si se chirceste... Tot e mai bine. Medicament pentru nervii parintilor, nah!
Amu', apropos de zimbete, ce ne miram, ca aceia sint niste exemplari amindoi, bine ca-i avem noi! :)

Amu's curioasa: cine-i cu barza?

Gata, am mai ascultat de 3 ori cum cade copacul ala, ma duc sa vad ce face Colegu', cind am coborit spala Catrinelu' la popou si cinta: "Apitza, apitza/ Spala funditza" (unde funditza e stit voi ce :)

Rox, you made my evening! Io vreau un chef cu muzica de-asta si vin de-ala dulce de la bunica de vine in curind sa vada nepotel proaspat...

(Nu m-am putut abtine, ascult si trilogia aia a lu' nu spun ce... si pe-asta o stiam...
ROX, you REALLY made my day!!!!! Pe Trilogia o uitasem... si p-asta o cintam la munci agricole... MA da Colegu' afaraaaa... amu' vreau vin fiert, fum de tgara de sa nu se vada om cu persoana si multa lume pilita... Ei... deja am ajuns in facultate cu dorintele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Cu mare intarziere va anunt ca bebe Darius s-a nascut pe 9 octombrie, prin cezariana (alegerea mea dupa experienta anterioara), a avut 3975kg si 56.5cm si acum este rasfatatul familiei mai ales al surioarei Anais care l-a asteptat cu nerabdare.

va pup si am sa incerc sa pun si o poza in viitor,

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput