Maple-syrup babies - mamici de Canada (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, noi facem bine, dar suntem fornaiti de mai bine de o saptamana
Doctorul de familie mi-a zis sa nu-l duc si sa astept sa-i treaca daca mananca, face pipi caca si n-are temperatura. Asa ca ii pun saramura in nas cu pipeta si umezesc aerul in casa. Dupa ce ca-i uscat, a venit si iarna, incalzim mai tare si deci e si mai uscat
Preopinentul, numit din motive evidente si Ochila, e vesel si nu pare sa-i pese prea mult de nas, mai mult ma crizez eu de la fornaiala zgomotoasa cand respira greu.
Nici nu l-am mai cantarit de doua sapt (cand avea 3.1kile), eu drept sa zic l-as duce la cantarit, dar e soacra-mea aici si nu ma lasa. De atunci insa primele doua hainute ne-au ramas mici si am capatat si noi manute si picioruse grasutze (si nici nu mai par asa mari ca la nastere). Cam pe cand ziceti voi ca m-as putea astepta sa doarma peste noapte si sa nu se mai trezeasca la trei ore?
Trebuie sa merg la appt de sase saptamani, ce se face, pentru ce e?
Voi cu ce imbracati bebeii iarna cand ii scoateti afara? am sacutz din ala pt scaunul de masina dar hainute groase inca nu. Ma gandeam sa ii iau un costum din ala de aviator.
Cam astea sunt noutatile de la noi.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

llaura iti face control intrauterin sa vada daca uterul a ajuns la dimensiunea normala si-ti zice de anticonceptionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua...

Sa ma laud ca a dormit a zi noapte, cu mesele de rigoare pret de 10 la 15 minute de 3 ori, de la 7 seara la 6 dimineata :) Sper s-o tina, mai mult pt. ea decit pt. mine, ca asta inseamna ca n-o mai doare burta asa rau.
Buricutul merge mai bine, ne-am mai plimbat pe afara de citeva ori, in genere totul e super bine ci bebica noastra, sa nu-i fie de deochi.

Kristin, la noi usurel cu pinkul :), numai ce-am primit. Ce cumpar eu e portocaliu, galben, rosu, bleumarin... Vedem pe masura ce trece timpul... Deocamdata ma crucesc cind ma uit la reclamele de jucarii, sa mor de le-am vazut pina acum pe alea pt. fetite, totul e roz!!! Cred ca instaurez regula fostei mele sefe: daca jucaria pe care o vrei e dintr-o reclama la tv, e exclusa :)

mQQm, ziceam ca-i creste parul ca, in capul meu (absurd, de altfel), asta cu care s-a nascut trebuia sa-i cada, nu sa-i creasca :)) Nu-s de ce o vedeam intii cheala si pe urma cu par nou, de parca n-as mai fi vazut bebei pina acum!!!
Voi v-ati facut deja program? Ca sa stiu cam pe la ce ora as putea sa sun, ca n-am vb. de o vesnicie cu tine si vreau vesti direct de la sursa :)

Olga? Ca va?

Magdone, mai musca Olivia? PE mine ma tot apuca risul, tot o vad asa lipicioasa cum arata din poze cum vine toata dulcica si se razgindeste brusc... probabil ca nu mai musca dar mie asa mi-a ramas... :))

Diana, noua ne-au zis ca cu apa chioara. Da' de ce nu-i bun musetelul? M-au timpit astia cu cum se schimba moda... Acu' 10 ani era muinunat musetelul si ii dadeam ceai cu caruta...

Apropos de ce se schimba si ce nu, fie-mea nu doreste sa doarma pe spate. Adica tre sa fie darimata de oboseala ca sa doarma pe spate, altfel face ochi de cum o pun in patut. Daca o pun pe-o parte, doarme dusa. La fel si pe burta. Asa ca am ajuns la compromisul in care ziua e pe burta si noaptea pe-o parte, ca la cit de sanatoasa la cap am fost cu fiu-meu, pe atit sint de zarghita la Aceasta. Atita mi-au zis la spital cu culcatul pe spate, ca, desi nu gasesc nici o logica in ne-culcatul pe parte sau burta, tot nu pot s-o las peste noapte.
Am mai citit o tura de info pe net despre sindromul mortii subite la bebei si,m altfel decit statistic, nimic nu sustine teza ca un bebeu care doarme pe burta sau pe parti e mai supus riscului...

Mai am :)

Salteluta pentru patut... De care sa fie? Unde sa le cumpar? E o marca mai breaza ca alta? In afara de faptul ca tre sa fie tare... Help, ca-s zapacita de gramada de optiuni pe care o am...

Gata, acum am gatat, ma duc sa vad daca merge sa pun pozele... As zice ca da!

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hellooo,

am o veste pentru voi, asteptam pe bebe 3!! nah ca e iesit cu rima
mQQm, ma treci si pe mine pe lista pls cu DPN 29.03.10.

Nu mi-a venit sa zic pana acum, ca am fost tare stresata, m-a speriat doctorul meu cand m-a intrebat ce varsta am 35, pai gata ai trecut in categoria de riscuri mai mari, ca si cum se trage linie nene si incep riscurile, m-am mai linistit aseara ca am primit rezultatele de la analize, cica sunt f bune pentru varsta mea, frateeee parca as avea 50 de ani , oricum asa un ghimpe tot o sa am pana la sfarsit, sper ca bebe sa fie sanatos, altceva nu-mi mai doresc. Sexul nu vreau sa-l stiu, deci surprise, oricum tot cu hainele Oliviei o sa se imbrace, saracul copil ...asa o presimtire am, ca ar fi baiat, dar o sa vedem.

Simona, ma intrebai daca mai musca Olivia, ea musca saraca dar nu prea mai are ce cred ca nu prea mai am lapte, ori nu-i mai place gustul, mai suge doar noaptea, cand vrea sa adoarma, dar nu se omoara, asa a fost ea de la inceput, cred ca se intarca singura. Aseara eram amandoua pe canapea, ea imi ridica bluza si zice: miam-niam, asa zice ea la lapte, si dupa aia se ridica se duce la frigider si imi arata sticla de lapte ca de acolo sa-i dau deci. E mortala!!!
Eu cu rozul sunt terminata, si mie numai roz imi cumpar sa fiu in ton cu ea

Khristin, Razvan cu scoala merge bine sa zic, zile bune si zile mai putin bune, pe mine ma deranjeaza pauzele de masa, cand ies afara si se bat ca chiorii, vorba vine, vineri a venit cu capul spart, marti a spart el buza la alt copil si uite de astea...cica ii supravegheaza, cine???? ca de fiecare data nimeni n-a vazut nimic, nimeni nu e responsabil dar te pun sa semnezi nu stiu cate hartii cu safety bla, bla...Banuiesc ca voi n-aveti probleme de astea cu fetitele e altfel.

Diana, bafta sa reusesti sa scapi de problema cu sanii

Llaura, mie la Olivia la controlul de 6 saptamani, nu mi-a facut nici un control, de fapt ce sa ma mai mir, am cerut eu sa-mi faca o analiza Paps ca trecuse 1 an de la cealalta si mi-a facut.

Olga, Denisa, sunteti bine, da?

Alberta, nu ne-ai mai zis demult nimic, toate bune la voi?

va pup

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Magdone felicitari!!!! ia sa vezi ce bine e cu trei copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hei, ti-a iesit!!! Ziceai tu ca ai de gand!!! Magdone, felicitari, felicitari! Unde mey la 35 esti fresh cine te baga-n sperieti?

Chiar ma uitam la lista aia si ma gandeam ca s-or termina gravidutele, ce ne facem...

Simonna, anytime, baby, anytime!

Llaura, noi doar ne-am conversat cu obg la control. M-am dus la dr de fam si mi-a facut un pap mai tarziu.

Editez: simonna, cand s-a bagat campania asta de culcat copiii pe spate au scazut nr de sids cu 40%, e ceva. Explicatia e ca dorm prea bine pe burta si se trezesc mai greu la pericol.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Magdone, felicitari si sarcina usoara!
Hai ma ca-i frumos rozul, eu port si colectionez si pixuri, am vreo zece nuante cel putin, corectez cu roz (cica rosul e agresiv) si mai ales semnez laboratoarele, sa nu-i pasca vreo pardalnica de tentatie de a imita semnatura...
Sfaturi n-am, din lipsa de experienta. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc tare mult fetelor, va pup

mQQM, mie nu-mi trebuie mult sa stii sa ma bage cineva in sperieti , ma panichez imediat :( din pacate, cred ca n-as reactiona bine in situatii de criza...sper sa n-ajung vreodata.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Magdone, doo vorbe revelatii: acu' face sens ca mi-a zis al meul ca arati ff bine, si a doua... io nu credeam ca esti trecuta de 30!

Hai mai, e mai bine acum, macar esti cercetata mai indeaproape, inainte de 35 nu-i pasa nimanui si se intampla aproape la fel, ca e 34 sau 36. Intelegi tu.

Simonna, makes sense, hai ca am inteles cum e cu crescutul parului, la fel e si aici. Avea pleata decenta cand s-a nascut, acu chiar ar trebui tuns, ii trece peste gulere, urechi, dar sa stii ca e mai rar si il vad pe pufuletz cazut. Lui P i-a picat tot si apoi i-a crescut nou, era periuta la 3 luni.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Magdone, sa fie intr-un ceas bun! Asta pt. bb 3. Pt. doctorul cu pricina, pai sa se caute la cap apropos de trasul liniei! Tu vezi-ti de treaba, fa-ti analizele, niciodata n-am inteles cum faptul ca ai implinit x ani te trece brusc intr-o alta categorie de posibilitati si riscuri, indiferent despre ce posibilitati si riscuri vorbim.
Hi, m-a distrat povestioara cu miam-miam de la frigi. :) Radu s-a intarcat singur, sa stii, si tare usor a fost!
Nu-s cum poate sa vina Razvan asa lovit de la scoala, la noi taote astea se inscriu in categoria toleranta zero, e cu parinti la scoala si bilete de la profi, plus suspendari de la activ. pt. copiii si consecinte de toate felurile. De ce nu incerci sa vb. cu responsabilul de la nivelul superior? Nu cu ala direct responsabil de grupa lui, ci cu supervisorul lui.

mQQm, astept o musafira, te sun pe la doi, sper sa-mi iasa si sa nu fie toata fussy Catrineta! Ca ieri asa a fost, n-am miscat nimic ca avea crampe, asa ca m-am pus cu ea in pat, am tinut-o pe burta si am reusit sa dormim juma de ora. Da' ne-am scos pirleala la 5, cind am dormit fo 3 ore.
Ia, ca nu m-am gindit la dormitul prea bine pe burta... Intrebarea e ce fac eu cu Aceasta?

Bon. Acesta fu mesajul de azi dimineata, am uitat sa-i dau send... Sint complet habauca. PE curind,
Simonna

Mergi la inceput