Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Eu pe Lucia am vazut-o de dimineata pe forum!,...nu cred ca am visat; sper ca este bine;

Pup pe Techila si baleni!!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

techila, cat de bine te inteleg... sau marog aproximativ ca io am doar una bucata oracaitoare. SI eu i-am dat 30 ml de supliment ca nu mai puteam, faceam cu nervii. VRoia numai la tzitzi din 10 in 10 minute si eu nu mai aveam nimic acolo ca nu mancasem de azi dimineata..., l-am schimbat de 4 ori, de fiecare data a facut pipi pe noi... vai de steaua noastra... si el tot oracaia asa ca l-am trimis pe sotz dupa lapte praf si dupa ce initial nu a vrut, l-am pus iar la tzitzi apoi a ras biberonu si acu doarme de 2 ore jumate neintors Si char nu vreau sa ajung sa ii dau lapte praf

By the way, mamele de baietei, cum naiba ii stergeti si schimbati fara sa faca pipi in acel moment ca al meu desi e pishacit il mai apuca si atunci si ma umple de shushu si pe mine, si pe injineru' si toata casa

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15Andre multumim frumos pentru vestile de la Ralucapaun!!!
26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

techila, cat de bine te inteleg... sau marog aproximativ ca io am doar una bucata oracaitoare. SI eu i-am dat 30 ml de supliment ca nu mai puteam, faceam cu nervii. VRoia numai la tzitzi din 10 in 10 minute si eu nu mai aveam nimic acolo ca nu mancasem de azi dimineata..., l-am schimbat de 4 ori, de fiecare data a facut pipi pe noi... vai de steaua noastra... si el tot oracaia asa ca l-am trimis pe sotz dupa lapte praf si dupa ce initial nu a vrut, l-am pus iar la tzitzi apoi a ras biberonu si acu doarme de 2 ore jumate neintors Si char nu vreau sa ajung sa ii dau lapte praf

By the way, mamele de baietei, cum naiba ii stergeti si schimbati fara sa faca pipi in acel moment ca al meu desi e pishacit il mai apuca si atunci si ma umple de shushu si pe mine, si pe injineru' si toata casa

Eu nu stiu ce sa-ti raspund, Monicut..vroiam numa' sa-ti zic ca se citeste fericirea din "glasul" tau

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sunt bine dragele mele, va povestesc ce si cum da' sa recuperez putin

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 9 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BINE AI REVENIT!!!!! CE SURPRIZA AM AVUT ACUM CAND AM DESCHIS FORUMUL!!!! DE ABIA ASTEPT SA-L VAD PE ATOMIX!!!
Si Matei a fost un mic pishacios. Eu cum ii dadeam pampersul jos, ii acopeream puta cu un prosopel. Sa vezi cate poze am in care atomik-ul meu facea pipi pe fata mea .

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Fetelor, stati linistita ca Lucia noastra e bine merci. Shoppinguieste de zor cu sotul .

Am vorbit cu Claudia in seara asta. Se simtea bine, a avut ceva dureri dar s-au rezolvat rapid cu cate un calmant. Printesa Isa e f cumintica, a dormit destul de multisor azi. Claudia e f multumita de conditiile de la maternitate. Spera ca sambata sa fie deja cu cele 2 printese acasa.
Mi-a dat atata curaj faptul ca am vorbit cu ea. Se simtea fericirea in vocea ei.

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Cred ca scriam in acelasi timp cu draga noastra Lucia .

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Felicitari bebe Isa, ai bucurat-o pe mami si ai venit pe lume de dimineata, esti o fetota minunata ca surioara ta.
Pui de unguroaica mult dorita bine ai venit pe lume in familia ta de parinti frumosi !
Monica bine ai venit acasa cu puiu' Dragoselu' abia asteptam poze.
Am vazut ca a reaparut Ioana.

Eu am fost foarte multa vreme singura iar voi ati fost singura mea scapare si singura mea mangaiere. Am avut necazuri in familie care nu-si aveau rostul povestite aici.
Acum nu mai sunt singura, pe laptop e bataie de dimineata pana seara iar timpul mi-l umplu' cu iubirea mea de sot drag.
Am sa va mai spun ce inseamna telepatia in caz ca functioneaza cumva....
Am zis ca pe langa Manga sa mai fac o surpriza placuta unei fete, cand va fi sa nasc ...si am bagat in tel si pe Ellenuta, asta demult, pentru ca o plac si o simpatizez. (sper sa nu fiu inteleasa gresit...ca pe toate va iubesc).
Coincidenta face ca mi-a trimis azi mesaj ca nu am dat niciun semn tocmai ea, fara sa stie ca o am in agenda telefonica. Sunt extrem de placut impresionata.
Mai revin .....

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 9 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

imi dati si mie parola de la yahoo.. parca stiu ca a fost schimbata. sa ma trec si eu in lista.

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput