Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Bine ai venit pe lume bb Natalia!!! Felicitari ralucapaun !

Bine ai venit pe lume bb Elisa Ioana! Felicitari claucia !

Bine ai venit pe lume bb Mara Irina! Felicitari alecsxa0208!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Seara Buna!

s-ar putea ca maine sa inmultesc randul fetelor nascute in septembrie.

maine aveam programat controlul saptamanal...si m-a sunat dupa amiaza nene dr. ca sa imi iau kitul si bagajelul, ca in functie de ce vede la eco ma ...usureaza

Va tin la curent prin cristina cel mai probabil.

asa ca astazi dupa amiaza, am bagat ca berila, de nici nu ziceai ca sunt gravidoasa in in aproape 39 de saptamani... mancarica, aranjat una alta, revazut bagajelul, ba am facut si o crema de zahar ars ca ii promisesem Laurei de cateva zile...si nu stiu cand ma intorc de la spital daca voi mai avea curaj.

pupici,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Danuta1979 ce analize ai? felicitari pt bebelina grasulina

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor azi Moni a ajuns acasa cu Dragos
Cum are timp , va intra sa puna pozulici cu atomix

what?
e extraordinar

Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Bine ai avenit acasa Monica!

Prosopel pe putulica....asa faceam si eu.
Nu uitati mamele de baieti sa decalotati...daaaaa?

La multi ani fericiti mimika! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de grasii vostri.

ma duc sa stau un pic cu Laura ca o simt stresata pentru mine.

pupici si nasteri usoare pentru cine se mai pregateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, maine o sa stau numai cu telefonul langa mine si astept cu nerabdare sa-mi dai vesti! Dar daca se hotaraste nasterea, sa zici din timp, sa nu cumva sa nasti fara galerie!!!
Lucia, mi-a venit inima la loc, credeam ca te-ai dus sa nasti fara sa zici nimic! Ce bine ca acum esti cu iubirea ta langa tine!
Danuta, imi pare tare rau ca ti-au iesit analizele asa de proaste. Sper sa te poata ajuta Aida sau Monica cu ceva sfaturi! Si neaparat mai mergi la un medic, macar pentru inca un sfat!
Aida, tu cum te simti?
Monicuta, bine ai venit acasa! De cand te asteptam cu povesti si pozici cu frumuselul cel mic! Inca nu am aflat, are ochii tai?
Off, ce as mai naste si eu maine!!!! Nu mai am rabdare pana luni, vreau sa-mi vad fetita!!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

BINE ATI VENIT MARA, ISA SI NATALIA!!! FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

Bine ai ajuns acasa Monica!

Curaj si nastere usoara miine Miha74...abia astept detalii de dupa cezariana...

Pe mine incepe sa ma napadeasca gandurile "gri" si sper sa nu devin depresiva.... Dar hai ca nu va stric seara si voua...

Imi pare rau de vestile cu care au venit fetele cu probleme de coagulare si ale ficatului...cereti fetelor sfaturi si in alta parte...azi exista medicatie pentru orice...sunt sigura ca exista solutii.

Va seara faina!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

REMEMBER ME ??

Nu-i asa ca va era dor de mine?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetele, un sfat urgent, va rog frumos, pe cele care aveti deja pui: stefan plange si chiraie de cateva ore si cred ca il doare burtica, faca kk moale, asa ca un fel de diaree....a mancat acum 4 ore si de atunci l-am tot pus la san ca am crezut ca ii e foame,a mai si supt un pic, dar acum ne-am prins ca are multe gaze si face kk ciudat. ce sa ii fac??

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

SUnt chiauna, varza, vai steaua mea. Am intrat doar sa va salut momentan, sa va spun ca suntem bine, am ajuns acasa ()si promit sa recuperez si sa fiu aici la sustinere cat mai mult posibil.

Va pup dulce, va multumesc din suflet pentru toate incurajarile si mesajele si sper sa reusesc sa va povestesc cat de curand prin ce-am trecut. DAr important este ca acum suntem bine iar bebe urla NON STOP (emoticon care-si smulge parul )

Asa, si FELICITARI din inima tuturor celor care au nascut deja. CUraj si sanatate, nasteri usoare celor care urmeaza in curand.

Ma intorc printre voi de indata ce reusesc sa fac ceva cu programul lui bebe care nu vrea decat sa stea toata ziua la TZITZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Lasa tu recuperatul si sustinerea, ocupa-te acuma de voi! Uite la ce se gandeste ea in ziua cand ajunge acasa

Si nu-l intelegi pe pui ca vrea sa stea toata ziua la tzitzi? Puiutul... cred ca-ti vine sa-l mananci din priviri

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

fetele, un sfat urgent, va rog frumos, pe cele care aveti deja pui: stefan plange si chiraie de cateva ore si cred ca il doare burtica, faca kk moale, asa ca un fel de diaree....a mancat acum 4 ore si de atunci l-am tot pus la san ca am crezut ca ii e foame,a mai si supt un pic, dar acum ne-am prins ca are multe gaze si face kk ciudat. ce sa ii fac??

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Incearca cu masaj la burtica, in sensul acelor de ceasornic, comprese cu spirt caldut pe burtica (atentie!! nu direct pe pielicica) sau...ai putea sa-l pui cu burtica pe burtica ta sau pe a lu' tati. Succes!! si sper sa functioneze . Se pare ca Stefan este colicios.

Liliana, Andra-Maria & cu 32+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput