Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida sper ca te simti mai bine...

Pupam mimikosii si pe mama lor

luhtien, te asteptam maine cu vesti bune de la doc!

Andre multumim de vestile de la Raluca . Ce frumos vorbeste despre printesa

mimika la multi ani fericiti familiei voastre!!! Ce frumoasa si speciala aniversare!

Emy cel mult o saptamana??? Ai ai ai ma apuca toate emotiile aici cu voi, fetelor! Deci imediat va fi locuita camera frumoasa si caruciorul minunat

Ioanna de cand nu ai mai fost pe la noi!!! Deci pe 13 septembrie facem galerie...

Angela bine ati venit acasa! Ce bine ca fetita e cuminte si papacioasa .

Maria

techila scumpo, sper sa se rezolve repede treaba aia cu operatia, sa va intoarceti voi la starea de armonie si fericire, fara nici o problema!

Monica vai, nu-mi spune ca asta ma asteapta ca mama de baietel... parca ma vad schimbandu-l cu pelerina si masca de protectie

Roxxy multumim de vestile de la Claudia . Ce bine ca totul merge inspre bine si ca isi revine asa repede!

Miha deci sa nu incepem galeria pana cand ne transmiti tu. Uau ce emotii, sa nici nu stii sigur daca e maine sau nu... . O seara frumoasa si somn usor!

vik varsa aici tot, poate iti mai trece!

Of, techila sper sa ii treaca puiului repede

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Techila, incearca sa il ajuti sa eructeze, tine-l pe burtica
ta pentru ca caldura corpului tau il ajuta sa treaca durerea. Eventual poti sa ii dai ceva pentru colici, Sab Simplex, debridat sau Bonisan parca.
Nu are rost sa te impacientezi pentru un singur scaun prost, da-i laptic in continuare ca sa nu se deshidrateze. Daca persista scaunele moi, suna dr ca sa iti spuna ce sa faci.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ce mult mi-ar placea sa fiu atat de ordonata ca voi!
Numai ca nu reusesc. Cand scriu mai multe...trebuie sa se iveasca ceva si sa pierd mesajele.

Sper sa nu se intample si acum.

Monica Bine ai venit acasa si pupam pe bebe Dragos!

Liliana, Andra-Maria & cu Radu 33+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Techila, mi-am amintit ca ii dadeam lui Andrei un varf de cutit de calciu carbonic. Intreaba pediatra daca poti da si tu.

In alta ordine de idei, azi mi-a dat dr o reteta de capsule intravaginale ca mi-au iesit nu stiu ce crocobauri la secretia de col. Ideea e ca am luat preparatul de la farmacie dar mi se par foarte mari...cam cat 4 utrogestan. Cum naiba sa bag asa ceva in vagin?Ale voastre cum aratau?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Monica, ce surpriza ne-ai facut. Bine ai venit acasa!
Techila, nu le-ai dat nimic pt colici pana acum? Sfaturi foarte bune nu pot sa-ti dau pt ca si eu am avut un bebe colicios si nu prea am gasit ceva care sa-l linisteasca. Poti incerca sa-l pui cu burtica goala pe pieptul tau. La mine nu a mers. Eu am bagat carutul in casa si-l leganam, asa se mai linistea. Poate sunt fete mai pricepute care pot sa ne spuna mai multe.

35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lucia imi pare bine ca totul e ok .. dar te vedeam zi de zi aici si acum ne-am speriat.

techila colicii .. fir-ar ei sa fie .. poti sa-i dai sabsimplex 10 picaturi sau bonisan sau infacol .. pune-i ceva caldut pe burtica, calca un scutec si cand e caldut pune-i-l pe burtica .. stii cu ce o mai calmam pe eva .. mama colicilor .. cu feonul .. cu aer caldut, pe viteza 1 .. facea minuni .. imi pare rau ca va chinuie colicii ca-s tare urati .. cu cacutza eu zici ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca bb care e exclusiv pe lapte nu are cum sa se strice la stomac ... si mare atentie la alimentatia ta! pup
EDIT: la eva mai functiona pozitia culcat pe bratul meu .. cu palma ii sprijineam pasa/fundul si capul statea pe antebrat .. sper sa ma intelegi ca nu stiu exact cum sa explic

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

un site util ..

http://www.alaptare.home.ro/

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara
BUN VENIT PE LUME BEBE ISA,NATALIAFELICITARI MAMICILOR,REFACERE USOARA
Bun venit acasa Monica si Dragoselu chiar ma gandeam in timp ce recuperam,oare cand ajungi acasa si apoi am dat peste mesaj
DANUTA sper sa fie totul bine si analizele sa nu fi iesit corect,iar daca nu sa gasesti un dr bun care sa aiba grja si de tine si de bebelus
MIMIKA pt tine si sotul tau,ma bucur ca mimikosii sunt bine si papaciosi
TECHILA imi pare rau ca ai probleme cu operatia si cu Stefanut,sper sa-si revina repede
SANTORINI ce beblus frumos ai tu acolo,sa-ti traiasca
ROXI,ANDRE multumim pt vestile de la fete
MIHA bafta maine si zvapaiatele(majoretele) sunt prin preajma
AIDA esti bine?ti-a trecut raul?!
LUTO deci sa nu ne panicam,ca tu doar esti cu sotul si impartiti timpul la calc
toate gravidoasele si mamicile

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Somn usor fetelor!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

raluk16 a trecut ceva timp, intr-adevar. am avut o multime de treaba. multumesc de primire

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput