Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 11
mary_07 spune:
Salutare
In seara asta n-am mai adormit odata cu baietii mei![]()
Monica,

bine ai venit acasa!!! Ma bucur tare mult sa aud ca ai un bb asa papacios si ca sunteti bine toti 3 

Techila,incearca si cum au zis fetele sa-l pui pe burta ta,piele pe piele. Eu mi-am luat ceai de fenicul pt lactatie si pe prospect scrie ca e bun si pt colicii bebeilor...inmoi niste comprese in ceaiul caldut si le pui pe burtica lui.
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
madalina84 spune:
Azi am spalat hainutele la bebe,binenteles dupa ce m-am ratoit cu toata lumea ca de ce le spal de noi,ca sunt nebuna

,maine le calc,am facut si din bagajul meu pe al lui bebe maine,cu ocazia asta am realizat ca nu am decat o pereche de manusi,deci trebuie sa ajung la cumparaturi
Am terminat in sfarsit curatenia,acum astept sa vad daca a fost energia aia dinaintea nasterii![]()
Bebe isi arata cuuruletu in dreapta sus,de se mira toata lumea de cum arata burta mea,e miscator,sughitator deci e un print

Ma bucur ca toate fetele sunt bine(cu o mica exceptie dar o sa fie si ea,Danuta) si va citesc
AAA,MONICA eu trecusem si nr tau in memorie dar vad ca esti ocupata,dar presimt eu ca pana nasc nu mai plange Dragselu asa rau![]()
,sper sa nu te superi daca dau un sms
Mai am trecut si pe RAMONA,care si ea e ocupata dar imi bag nr in memorie si vad eu cui trimit mesaj![]()
Pun si link cu poze la casuta si burtica de 36 s,ca doar dupa o saptamana jumate de muncit trebuie sa ma laud si eu 

36+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:

Ce tampita sunt am uitat sa pun link ![]()
http://family.webshots.com/photo/2041356480104955882GRMvhc
36+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
danangie spune:
Buna seara,
Woww...am citit asa mult ca acumhabar nu am ce vroiam sa zic...
FELICITARI noilor mamici, BUN VENIT micilor bebelusi!
MONICA bine ati venit acasa.Ma bucur enorm ca sunteti bine si ca sunteti acasa.Si eu aveam aceeasi problema.Dar totdeauna puneam un scutec de unica folosinta.....de ala ca in spital...unde deasupra are un material care asoarbe lichidul si dedesubt ceolofan ca sa nu ajunga sa ude ce este dedesubt.
TECHILA antipatici tare colicii astia.Eu cuAlessio faceam asa: comprese calde pe burta(efect doar ptr 5 minute...
, il puneam cu burta in jos pe antebratul meu, exact cumexplica ELLENUTA,(efect..destul de bunicel), il puneam cu burta in jos pe genunchii mei si ii dadeam cu "plamuta" in zona sacrala, asta il ajuta sa elimine gazele, il ajutam cu sonde speciale sa scot aerul...dar asta se face numai in cazul ca te pricepi...noi fiind asistenti......, ce nu faceam!! Ceaiurile nu l-au ajutat.Contin mult zahar si nu face bine.Pe la o luna si 3 sapt.....am descoperit DEBRIDATUL.Si ii dadeam debridat in combinatie cu SAB SIMPLEX.Astea au facut minuni.L-au schimbat total.Sper sa reusesti sa-i gasesti leacul.Acum la inceput e normal sa aiba cacuta asa......numai bine.
MONICA si TECHILA cum ii dati suplimentul de formula?Cu biberonul? nu va este frica, ca bbii vor incepe sa refuze tzatza...vazand ca din bieron curge cu usurinta? Ca eu din moment ce lui Alessio am inceput sa-i dau formulka .....nu a mai acceptat deloc sanul......si cu al doilea nu vreau sa patesc la fel....
Ma retrag......ieri am fost si noi la eco...bb are 1700....1800 kg...ca varia tot timpul....e bine...e deja cu capul in jos......cu fundul spre ficatul lui mami....nu a vrut sa ne aarte fatuca.O avea acoperita cu mainile dar si cu picioarele.
.Cam atat.Maine plec la Modena la cumnata.......inca nu a nascut..........
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta magulico off off .. mie nu-mi place deloc marimea mea .. dupa ce termin de alaptat, ma duc sa ma "repar" .. sa-mi fac upgrade .. vreau sa-mi micsorez sanii si sa-mi fac lipoabsorbtie .. abia astept sa scap de asta mari .. |

nu ma intereseaza cat ma imprumut ...Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
helbi spune:
Doamne Aida, nu-mi vine sa cred ca mai ai asa de putzin pina vine bb! Parca ieri aflam ca-l asteptzi!
Te pup, si sa-tzi de-a Domnul un bb sanatos care sa va readuca lumina in suflete!
PS Nastere usoara tuturor si bbei sanatosi!
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() nu ma intereseaza cat ma imprumut ...Aida ... 37+ AMR max 12 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mai fetelor...eu va inteleg...parca imi placea mai mult de mine cu tztze mai mici...sper sa nu se lase de tot...ca oricum nu le aveam eu prea intepate

MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI

AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
aidaciolac spune:
dragelor , am ajuns si eu la zi cu cititul ...
techila draga , este importanst sa gasesti ce i se potriveste lu Stefan , la Emma mergea SabSimplex ca uns , dar parca si-a facut efectul dupa 2-3 zile si apoi a fort pace 
monicutz ma bucur nespus ca sunteti acasa si ca in curand veti intra in rutina 
mada frumos patut ... chiar ma intrebam ca nu ai scris noaptea trecuta
helbi
fata scumpa si merci mult 

Eu am fost tare naspa si m-am simtit la fel , cu o idioata stare de lesin si un ficat compresat si mai un loc foarte dureros unde isi tine genunchiul , cu stare de voma si dureri de cap , arsuri la greu si dureri si apasari jos ... sa mai adaug si suferunta din pricina caldurii ... acum ma doare spatele ... oare cum va fi maine? ... macar merg la control ...
va pup pe toate , atat as fi vrut sa va raspund la fiecare
imi e tare dor de voi
... maine vom avea o zi mai buna ![]()
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
miha74 spune:
Neatza!
ca sa pastrez traditia
, trec las cafeluta inainte de marele eveniment (daca o fi sa fie astazi)

eu de abia am adormit la ora unu, si la ora 4, m-a trezit Mateo...care e tare marait, si nu reusesc sa mai adorm

scot si eu agitatele pentru ralu80, diana-n si danadam
sa aveti sarcini uosare:

pupici
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
38+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
aidaciolac spune:
ralu80, diana-n , miha74 si danadam 

sa fie intr-un ceas bun
Aida ... 37+
AMR max 11 zile 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()

asta mari ..