Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut REMEMBER ME ?? Nu-i asa ca va era dor de mine? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 36+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Deci nu am stat de pomana pe aici tot belind ochii!
Bine ai revenit acasa!!!!!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
ionika spune:
citat din mesajul lui hatsumomo fetele mele japoneze oare ce o fi cu ele ? devyla ,kawaichan pe unde umblati fetelor? 38 + AMR 2 SAPTAMANI :x:x |
Chiar asa, sper ca sunt bine si ca ne citesc din umbra!
De Daciana ce mai stiti?
Monica, asteptam poze, nu ne tine in suspans....
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 35+
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui monica_dicut REMEMBER ME ?? Nu-i asa ca va era dor de mine? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 36+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
ZUZO!!!
de cand va asteptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BINE ATI VENIT ACASICA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!
POZE!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Mai, dar Lucia chiar nu a mai intrat azi deloc!!!! Eu incep sa-mi fac griji pentru ea! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
E cu sotul, stai cuminte. ar fi dat un sms daca era ceva. eu cred ca sunt la cumparaturi
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monica_dicut REMEMBER ME ?? Nu-i asa ca va era dor de mine? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
oooo...duamna...sa auzim vesti
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
monica_dicut spune:
SUnt chiauna, varza, vai steaua mea. Am intrat doar sa va salut momentan, sa va spun ca suntem bine, am ajuns acasa ()si promit sa recuperez si sa fiu aici la sustinere cat mai mult posibil.
Va pup dulce, va multumesc din suflet pentru toate incurajarile si mesajele si sper sa reusesc sa va povestesc cat de curand prin ce-am trecut. DAr important este ca acum suntem bine iar bebe urla NON STOP (emoticon care-si smulge parul )
Asa, si FELICITARI din inima tuturor celor care au nascut deja. CUraj si sanatate, nasteri usoare celor care urmeaza in curand.
Ma intorc printre voi de indata ce reusesc sa fac ceva cu programul lui bebe care nu vrea decat sa stea toata ziua la TZITZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
techila spune:
salutare!!
felicitari fetelor care au nascut azi sa traiasca bebeii, sa fie sanatosi!!!
la multi ani, mimika!!!
uelcom houm monica si dragos!!!
noi azi iar am avut o zi grea, dpa ce m-am laudat azi dimineata ca am alaptat balenii a inceput sa imi curga niste niste treaba din operatie si am taiat-o de urgenta la doctor. am facut serom la operatia de ceza. dupa aia am mers la medica de familie care ne e si pediatra, balenii s-au ingrasat bine, dar eu le dau supliment de formula ca nu le ajung sanii mei. am icercat sa le dau doar san si in 10 minute zbierau ca leii in cusca....doctorita a zis ca e normal, ca ei sunt mari si ca probabil nici nu voi produce suficient cu toata stimularea....si ca sa continui asa, san + formula ca este ok...
asa ca iar sunt rupta de obo...
va pup mult mult pe toate
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
mimika spune:
MONI Ca sa parafrazez o tanti dintr-un avion BlueAir "bine ati venit indarat!"
hi5
poze
Dana15 spune:
Seara buna, fete dragi!
Bun venit acasa Monica!!! abia asteptam poze si povesti..cand ai timp!
Ionika felicitari pentru aniversare! sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! multumesc de sfatul cu Medela..inca nu m-am decis..mai stau un pic;
Santorini..vad ca cu scaunele au raspuns fetele deja; din teorie, si eu stiu ca 8-10 scaune/zi sunt normale la un bb alaptat la san; eu una astept cu nerabdare o poveste a nasterii! si sa ne spui cand ai timp, cum a fost cu furia laptelui;
Uve ce zici tu acolo? cu cei 500 euro + 2% din impozitul pe venitul anual? ai un link, ceva? s-a aprobat sau este doar un gand, inca?!!
Ce mesaje frumoase ne-a scris astazi unombun!!
Danuta..imi pare rau ca nu-i totul bine! dar, nu te lasa, mai cere o a doua parere!! vorba fetelor, cumva trebuie sa aduci pe lume puiutul! hai, mult curaj!!!
Mimika sa fiti fericiti multi, multi ani!!
A aparut si Ioanna81!!
Andre multumim frumos pentru vestile de la Ralucapaun!!!
Bun venit si Angelei!
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi