Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 6
hatsumomo spune:
fetele mele japoneze oare ce o fi cu ele ? devyla ,kawaichan pe
unde umblati fetelor?
38 +
AMR 2 SAPTAMANI :x:x
cristina_ana spune:
Mai, dar Lucia chiar nu a mai intrat azi deloc!!!! Eu incep sa-mi fac griji pentru ea!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE
Angela Panduru spune:
Buna ,am ajuns si noi acasa de vineri,mi-am revenit foarte repede dupa cezariana ,am o fetita tare cuminte ,papacioasa si somnoroasa,a avut 3900kg si 53cm,felicitari tuturor mamicilor care au nascut si sarcina
usoara in continuare gravidutelor.
Va multumesc pt sustinere ,mi-a prins tare bine
am pus si poze.dar vad ca eu am disparut de pe prima pagina cu "Alessia "bine ai venit
Ellenuta spune:
fetele
nu a ramas stabilit sa mentinem mesajul de "Bun venit pe lume" timp de 1 saptamana???
ma bag saa fac ceva modificari .. sper saa nu va suparati.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
unombun spune:
angela,bine ai revenit,felicitari pentru Alessia.Ce nume frumos,de printesa.Sa va aduca numai impliniri in viata!
Am si eu o dorinta-greu de rezolvat,dar,poate,in timp.Eu nu am gasit foto cu operatia techillei,cezariana,am cautat-o,dar nu am gasit-o.Daca s-a mai fotografiat cineva,dupa,sa ne arate si noua,care suntem la prima cezariana,sa vedem cum e cu taietura.Multumesc si imi cer scuze de 1milion de ori pentru indrazneala.Nu ma certati,please.
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anomis28 Unombun, tine aproape, ca e mai fun, eu ma simt mai bine la o sueta cu fetele si mai scrie. Raluk16, cu alagerea zilei, o prietena cu drag de astrologie mi-a spus ca sunt bine aspectate pentru mine si pentru bebe (nu mi-a dat alte detalii ) zilele de 18 si 25 septembrie. Ori 18 e fecioara - ca mine , si mai sunt 2 fete cucuiete (de pe aici) de care imi place si care sunt nascute pe 18, stiu ele care sunt si 25 e balanta, despre care m-am interesat dar nu sunt foarte convinsa.... - ce sa mai- eu zic ca sufar de 'visu pisicii' Moni, yupii, bine ai venit acasa, Doamne ce bucurie in sufletul tau, sa ajungeti in sfarsit acasa toti trei. Te asteptam cu drag cu povestea nasterii, sfaturi si (emoticon care isi freaca manutzele) poze. Santorini , felicitari pentru bebe papacios , Doamne da-ne la toate bebelusi mancaciosi si lapte in valuri ca la tine. asteptam poze, of course Manga, sunt la episodul 8 din seria 1 de Brothers & sisters.... te astept cuminte......... si ... sa nu uiti sa ne descrii mostrarul de kk-utzi pentru . Aida, cum iti e rau, contractii, dureri de spate, varsaturi....dezvolta ca sa stim daca ne incalzim pe tusa sau iesim la defilare Suede , imi place tare mult numele ales de voi, pentru noi Mihnea e numele lui bebe 2 daca va fi tot baiat. Lucia, pe unde umbli? iar m-am lungit.... 36+ |
sa stii ca la baieti, cica balanta e o zodie foarte buna. eu ii propusesem sa iasa pe 28 de ziua bunica-sii...dar oricand o fi, numai sanatos sa fie.
cat despre brothers and sisters...eu iti propun sa te grabesti...am terminat seria 1. am inceput seria 2...un episod, doua...deci baga mare sa schimba impresii pe sp viitoare. eu cand ma uit, iau vreo 3-4 la rand ca sunt zabauca.
raluk si burtica si bulionul arata foarte apetisante. iar tu esti o dragutza. mi-am adus aminte de oalele bunica-mii pe vremea cand zburdam pe dealurile din tg. mures...adik de pe langa
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
alex25 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta fetele nu a ramas stabilit sa mentinem mesajul de "Bun venit" timp de 1 saptamana??? ma bag saa fac ceva modificari .. sper saa nu va suparati. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Eu una de la Lisa nu am mai gasit nimic trecut la Bun venit, drept ptr care am crezut ca este prea greu de urmarit si nu am mai adaugat nimic. Dar nu am nimic impotriva sa fie trecute fetele care ajung acasa, numai sa si urmareasca cineva.
Later edit: ma refer la Bun venit acasa, ca la Bun venit pe lume eu nu vad sa fie vreo greseala...nu e o saptamana de la data nasterii, ca eu asa am inteles. Drept ptr care am sters ce era inainte de 25.08 Nu e bine?
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
Ellenuta spune:
pai calculam o saptamana de cand au venit pe lume .. asa ramasese stabilit, nu? deci lista e bine acum.
si am mai cazut de acord sa pastram bun venit acasa ptr prematuri .. dar nu a mai fost cazul de la Lisa.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alex25 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta pai calculam o saptamana de cand au venit pe lume .. asa ramasese stabilit, nu? deci lista e bine acum. si am mai cazut de acord sa pastram bun venit acasa ptr prematuri .. dar nu a mai fost cazul de la Lisa. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Deci e bine ce am facut pana acum (eu am fost ceva mai indulgenta), ca am crezut ca am dat cu bata in balta (adica ca am sters ceva si nu trebuia)...ufff, am avut emotii.
Si acum am inteles si cu Bun venit acasa - numai ptr prematuri ... noroc cu tine!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
monica_dicut spune:
REMEMBER ME ??
Nu-i asa ca va era dor de mine?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte