Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
monicuta BINE ATI VENIT ACASA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU ATOMIX ALATURI! abia asteptam pozute!
magulico off off .. mie nu-mi place deloc marimea mea .. dupa ce termin de alaptat, ma duc sa ma "repar" .. sa-mi fac upgrade .. vreau sa-mi micsorez sanii si sa-mi fac lipoabsorbtie .. abia astept sa scap de asta mari ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mimika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ellenuta
mimikaaaa .. de ce ai scos grasii de la semnatura?????? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
am scos partea cu saptamana si nu m-am hotarat cum sa trec acum. Si a trecut timpul...Dar ma mobilizez eu..
hi5
poze
Emy10 spune:
Danutza imi pare rau sa aud vestile proaste.
Monica bine ati venit acasa!!!
Si eu am fost astazi la control si bebelusa este bine. Dupa spusele doctorului ar trebui sa mai stea in burtica cel mult o saptamana caci iarasi cu placenta maturizata!!!
38+ cu
Eva
Ellenuta spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mimika
am scos partea cu saptamana si nu m-am hotarat cum sa trec acum. Si a trecut timpul...Dar ma mobilizez eu.. hi5 poze |
aha .. am inteles!!
si am auzit ca sunteti in petrecere mare azi ..
LA MULTI ANI FERICITI INAINTE! SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI ALATURI DE PUII VOSTRI SCUMPI!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
luhtien spune:
Infectia asta a luat-o a treia zi de la nastere
Sincer, mie mi se pare lipsa de responsabilitate din partea cadrelor medicale...
Acum ma intelegeti de spun eu ca ma pregatesc de razboi?
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+36/37 cu
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!
Ioanna81 spune:
revin si eu printre voi dupa fooooaaaaaarte mult timp! am terminat renovarile, concediul de odihna, banii.. si ne pregatim de marele eveniment. azi e prima zi de concediu medical asa ca asteptam
ce sa va mai zic?!?! bebelul meu avea 2700 de grame si ia in greutate foarte rapid. ca si dimensiuni e mai micut decat varsta sarcinii(statistic cel putin). are circumferinta abdominala mai mica si asta il trage inapoi un pic.
in alta ordine de idei m-a chemat pe 13 septembrie in garda la spital si mi-a zis sa iau si bagajul. m-a cam bagat in sperieti sincera sa fiu da' la un moment dat trebuie sa-l si scot.
ma deranjeaza un pic faptul ca ea vrea sa-mi faca cezariana pentru ca zice ca as avea bazinul ingust si pentru ca in saptamana in care ar fi trebuit sa nasc nu este in tara. ma rog! DPN era 21 sept asa ca 13 nu pare asa de devreme.
nici nu stiu ce sa zic!
ma bucur teribil pentru fetele care au nascut si le doresc muuuuulta sanatate si noroc.
gata... am zis
Ioana 37+ cu
AMR 3 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika am uitat sa ma laud ca azi facem si noi 3 ani de la casatorie hi5 poze |
Felicitari ,multi ani inainte cu multe impliniri si bucurii alaturi de 'mimikosii'vostri
38 +
AMR 2 SAPTAMANI :x:x
anomis28 spune:
Unombun, tine aproape, ca e mai fun, eu ma simt mai bine
la o sueta cu fetele si mai scrie.
Raluk16, cu alagerea zilei, o prietena cu drag de astrologie mi-a spus ca sunt bine aspectate pentru mine si pentru bebe
(nu mi-a dat alte detalii ) zilele de 18 si 25 septembrie.
Ori 18 e fecioara - ca mine , si mai sunt 2 fete cucuiete (de pe aici) de care imi place si care sunt nascute pe 18, stiu ele care sunt si 25 e balanta, despre care m-am interesat dar nu sunt foarte convinsa.... - ce sa mai- eu zic ca sufar de 'visu pisicii'
Moni, yupii, bine ai venit acasa, Doamne ce bucurie in sufletul tau, sa ajungeti in sfarsit acasa toti trei.
Te asteptam cu drag cu povestea nasterii, sfaturi si (emoticon care isi freaca manutzele) poze.
Santorini , felicitari pentru bebe papacios , Doamne da-ne la toate bebelusi mancaciosi
si lapte in valuri ca la tine.
asteptam poze, of course
Manga, sunt la episodul 8 din seria 1 de Brothers & sisters.... te astept cuminte......... si ...
sa nu uiti sa ne descrii mostrarul de kk-utzi pentru .
Aida, cum iti e rau, contractii, dureri de spate, varsaturi....dezvolta ca sa stim daca ne incalzim pe
tusa sau iesim la defilare
Suede , imi place tare mult numele ales de voi,
pentru noi Mihnea e numele lui bebe 2 daca va fi tot baiat.
Lucia, pe unde umbli?
iar m-am lungit....
36+
Andrecluj spune:
Ralucapaun va pupa pe toate si multumeste pentru galerie. Gata, am teminat transmisiunea. Raluk16, ai dreptate, da dependenta, e minunata senzatia. 26 + Chiara Ada
alex25 spune:
HAI RALU
HAI DIANA
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt