Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Vesti de la Ralucapaun:Zice ca se misca "batraneste", dar ca si-a vazut fetitza si s-a topit de tot pentru ca e ca un bebe de jucarie. 26 + Chiara Ada
Emy10 spune:
Bun venit pe lume Mara Irina!!! Felicitari Alexa!!!
Bun venit pe lume Isa!!! Felicitari Clau!!!
Bun venit pe lume Natalia!!! Felicitari Raluca!!!
38+ cu
Eva
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Danutza imi pare rau sa aud ca ai probleme. Poate la Elias gasesti pe cineva mai competent. O colega de liceu a nascut acolo parca cu Adina Parvu si a fost foarte multumita de ea (nastere normala cu epidurala). Cristian Alexandru, + 39 |
anamaria, n-am uitat ca sunt raportor
hi5
poze
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui hatsumomo Mangutza ultima zi de munca congrats si sa ai spor sper sa fie cea mai usoara zi de munca pe care ai avut-o pana acum 38 + AMR 2 SAPTAMANI :x:x |
multumesc . mai am si maine jumate de zi. momentan scriu emailuri lungi cu ce trebuie sa faca in lipsa mea cu toate articolele si proiectele. maine va fi la fel o nebunie. si ar mai fi, dar nu mai am timp sa le fac...asa ca ... dupa mine potopul :)
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
Ellenuta spune:
buna fetelor
ce bebelina mare are clau .. unde o fi tinut-o .. ca burtica era asa delicata si micuta ..
eu am facut un cocktail mortal .. capsune si apoi pepene galben .. m-a luat burta intr-un mare fel .. noroc ca au plecat ai mei cu eva in parc ca eu nu m-as fi riscat.
alex am si eu niste specimene .. doua apartamente sunt in renovare in bloc .. ne=au facut creierii praf tandari .. de la 8 la 14 bocane, bubuie, dau cu bormasina .. apoi pauza pana la 17 si o iau de la cap pana la 20 ... au indraznit odata sa faca zgomot dupa 14 si m-am dus la ei la usa .. nu iti dai seama ce a fost la gura mea ..
aida si eu am bagat hainele annei la spalat .. cu detergent special. asa am facut si la eva.
eu la nastere am avut 3400g/51cm, tati a avut 3800g/54cm si eva a iesit de 4420g/54cm .. oare cu cine o fi semanand? sunt foarte curioasa cate kg va avea anna .. dr mi-a estimat intre 3500g-4000g .. oricum, eva mi se parea un copil mic mititel .. pai daca asta o sa fie o matza de nici nu o sa am curaj s-o apuc .. ce ma fac?
in spital eva a scazut numai 100g .. era disperata dupa laptic .. urla frate ca din gura de sarpe .. papa dublu fata de un bb nascut cu 3 kg si ceva ..
titi 87cm???!!! cred ca ai vrut sa spui 57 ...
santorini aoleu .. nu te lua mama dupa asistenta .. asa fac bebicii mici la inceput .. mult kk pe zi, de multe ori .. galbui cu punctulete albe de la laptic .. pana in 12 scaune pe zi e ok .. si incearca sa reglezi din alimentatia ta ... nu ii da ceai, nu e bine ptr bb asa mic .. parerea mea. l-am vazut pe pitix .. e un dulce si un frumos!
manga eu inainte de nasterea evei purtam in marime americana 36DD .. si dupa am sarit la 38F .. dupa alaptare, am revenit la 36DD ..
aiduka ce ai de ti-e rau .. ce fel de rau? pe mine azi ma luase in masina o durere de cap, cu o greata si stare de voma .. dar era de la foame .. am bagat acasa niste bors de peste si cateva bucatele de slanina afumata si mi-am revenit ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui mimika am uitat sa ma laud ca azi facem si noi 3 ani de la casatorie hi5 poze |
la multi ani si sa fiti iubiti! si multumesc pentru info.
varsta bebe
poze
AMR 4 SAPTAMANI
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
anamaria, n-am uitat ca sunt raportor hi5 poze |
mimikaaaa .. de ce ai scos grasii de la semnatura??????
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
diamar78 spune:
Bun venit acasa Monica si Dragos! pe amandoi.
Si ca a pomenit Luthien si al meu a avut infectie urinara descoperita pe la 6 saptamani dar vezi ca nu m-am gandit ca a luat din spital. Bine ca nu am nascut la mine in oras de frica de infectii si ma duc in alt oras si dau peste alte infectii. Si pe la 2 saptamani i-au aparut si niste bubite pe el si un pediatru mi-a spus ca e o forma usoara de rubeola luata din spital. Acum nu stiu ce sa zic daca a fost sau nu rubeola ca i-a trecut relativ repede.
35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
ellenutzo nu fii de deochi...ce piept generos. eu de la 32 c am sarit in 36 B/C. nu-mi venea sa-mi cred ochilor. ma uit la sutienele dinainte si mi se par minuscule.
luciiiiiiiiiiiiiiiiii ai disparut? inteleg, inteleg...dar totusi...sa avem pardon...tradezi organizatia? acu' pe final?
varsta bebe
poze
AMR 4 SAPTAMANI