Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica ce bebelus somnoros ai tu acolo.
Roxxy draga ce faci? Mai stai mami pana pe 10. Ai grija de tine si multa sanatate. Doamne ce de griji pentru noi fetele
Danutza bine ca te-ai mai linistit.
Fetelor ma duc sa-mi intind parul cu placa ca altfel stau in casa
sa-mi analizez morcovelul.
Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Ioanna,doctorul la care merg mi-a spus ca op.de cezariana se face cu 7-10 zile mai devreme de dpn.Pe de alta parte,dpn se numeste data PROBABILA a nasterii,deci poate veni mai repede,dupa cum se poate vedea si de la odiseea noastra.Eu zic sa nu te necajesti ca ar fi devreme.Chestiunea cu banii -nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ma duc ca mielul la taiere, asta e! ce-o fi o fi!

ziceti-mi va rog, voi cat ati dat la cezariana? sau cat intentionati sa dati? si se da inainte sau dupa operatie? ce fel de anestezie se face?
eu o sa nasc la CFR2

sunt pe din-afara rau de tot cu chestiile astea. daca stiam ca nasc normal nu m-au prea interesat detaliile astea!

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ziua buna si de la o internata la domiciliu'

offf, mi-a "tras-o" nenea dr astazi. M-a internat, mi-a facut analizele, eco (lichid normal, placenta grd III, avem si circulara de cordon), tuseu...si nu era convins ca astazi e momentul, asa ca a chemat si sefu' sectiei, care vine si el si presteaza cu degetelul....si da verdict, hai las-o pe luni sa mai profite de un week-end de liniste

am dormit doar vreo 3 ore azi noapte de emotie....

crsitina- sar'na de transmisie si bafta maine la control...desi asta cu luatul bagajelor ...la mine nu a functionat, desi chiar el m-a sunat sa le iau.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Miha, faci cezariana sau iti induce nasterea?

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ioanna, nu te mai stresa aiurea ca o sa fie bine, ai sa vezi.

Eu o sa nasc la CFR2 si am idee despre ceva detalii si preturi dar hai pe mess : zaza652003

PS: ma bag putin in listutza, revin imediat!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ioana, si eu zic sa nu te impacientezi ca nasti mai repede decat te asteptai si prin cezariana pentru ca sunt convinsa ca daca bb nu e ok sa iasa nu te taie in 13, ca mai are timp pana in 18 cand pleaca. partea financiara...e cam albastra, oricum cred ca ti-ai pregatit sa dai si pentru naturala si medicului si anestezistului ceva. deci faci rost de undeva de restul si mai adaugi la cat ti-ai propus sa dai. nu te stresa ca lucrurile se vor rezolva, cu siguranta.

anco 38+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

of, of, am uitat sa va multumesc pentru agitate .

chiar asa anco- eu la cine trimit SMS, Elle ma primesti??? .
Asta nu inseamna ca nu sms-esc si cu Cristina, sa vedem care e prima

ioanna- si eu as fi vrut naturala, dar atat a insistat cu cezariana...ca am cedat. Oare sa fie cazurile astea mediatizate, cu fel de fel de nenorociri, si sa le fie teama de naturala?

a, si offtopic, sa va zic una din problemele Laurei- ca daca se naste bebeleina inainte de 15 septembrie nu poate servi copii cu bomboane de ziua ei

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca DPN-ul e pe 21 septembrie si cezariana ar avea loc pe 18 este cat se poate de normal. In general, doctorii programeaza cezarienele in saptamana 38 (rar 39 - numai al meu a programat-o la 39 de sapt si 3 zile ). Acum vreau sa te intreb ceva, sper sa nu te superi. Esti sigura ca aia nu a inventat faza cu bazinul mic ca sa te opereze. Adica toata sarcina nu a zis nimic de cezariana si a zis tocmai acum?

La mine asta a fost primul motiv pt cezariana, dar doctora mea imi spusese de pe la inceputul sarcinii. Zicea ca trebuie sa vada si cat de mult evolueaza bebelusul, ca daca vede ca e micut il lasam sa se nasca natural. Intre timp a intervenit si nr mare de kilograme aculmulate de mine ca o nesimtita (adica 24 de kg), edemele f mari.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

ce mai ziceti voi fetelor?!??! monica ai un bebel frumos foc. sa-ti traiasca!

ajutati-ma va rog cu un sfat sau cu o experienta ca deja nu mai stiu ce sa fac. v-am zis deja ca m_a chemat la control pe 13 septembrie sia zis sa iau si bagaj. ea vrea sa fac cezariana in primul rand pentru ca pe 18 pleaca din tara (DPN-ul meu 21 sept) si mai zice ca as fi mica in bazin. eu ce fac? fac cezariana? daca e prea devreme? pe de alta parte ce ma fac daca ma apuca dupa ce pleaca ea? cine ma mai naste pe mine? ca in garda parca nu m-as duce ca nu se uita la tine de nici un fel. ma gandesc ca, chiar daca imi va recomanda alt medic, ala nu se va omori foarte tare cu mine ca nu sunt pacienta lui!

evident ca mai am o problema. nu am bani pentru cezariana!!!! ca nici nu ma asteptam sa trebuiasca sa fac operatie si nici nu credeam ca va fi asa devreme.

ce ma fac eu?!?!?

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

alex- cezariana. si de data asta e sigur: Luni 7 septembrie la ora 8.30. Mi-a zis sa ma duc deja in camasuta

am mai uitat ceva:

Bine ai venit pe lume bb DORIS MARIA! Felicitari ALinus_25!

Mergi la inceput